|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jo zvija?
24.1.2006 19:50:35   
Anonimen
Mene pa zanima, kaj bi lahko zvijalo mojo skoraj 3 tedne staro Klaro. Ko se podojiva, normalno podreva kupčka. Ko pa jo dam ležat (na bok) pa se začne napenjat, stokat, godarnjat, postane rdeča v glavo. Joka pa ne. To traja kake pol ure, nato zaspi in včasih še med spanjem stoka.Kaka in lula sicer normalno, vendar je drekec bolj zelenkaste barve. Pri svoji hrani se  (zaenkrat še) pazim kaj jem... Jo kaj boli?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jo zvija?
24.1.2006 20:34:07   
nana 27
Nič ne skrbi. Mogoče jo še kaj tišči v želodčku. Poskusi še kupčka podirat. Včasih je problem v tem. Pri nas se je tudi tako napenjal in vem, kako je to. Samo, da sem ga odložila po hranjenju, je postal ves rdeč in jokal. Bil je tak revež, da še zazehati ni mogel do konca. Si iz svoje prehrane izločila tudi mleko in mlečne izdelke? Včasih otroke napenja tudi po tem. Ob napenjanju baje pomaga komarčkov čaj. Pri nas je napenjanja na srečo konec. Problem je, da otročki še nimajo dovolj razvitih prebavil in včasih težko prebavljajo mleko. Povem ti lahko le to, da bi se isto dogajalo tudi ob adaptiranih mlekih. Mi smo poskusili vse živo (moje mleko in dojenje in adaptirana mleka - več vrst), ampak najbolj pomaga čas. Vsak otroček mora dati skozi to obdobje. Mogoče omeni še svojemu pediatru. Zelenkast kakec pomeni zvijanje v želodčku, zato nič ne skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?