|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 12:05:30
|
|
|
|
ZARA
|
Jst. Men so všeč. Sem se jih včasih sposojala v knjižnici, sam zdej pa že dolgo ne... Sam je pa kar draga naročnina, ane?
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2006 12:05:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 12:07:09
|
|
|
|
viv_
|
Sem imela naročeno do lani... letos je nimam več. Mogoče zdaj, ko bo v slovenščini.
|
|
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 12:10:39
|
|
|
|
Seven*
|
ZARA, 10 jurjev je.. Malenkost manj. Meni se to ne zdi dosti za tako debelo in kvalitetno revijo. 12 stevilk za 10 jurjev, s tem da dobis ful zemljevidov zraven. Ceneje kot Playboy, Elle.. Pa ni primerjave..
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 12:14:21
|
|
|
|
ZARA
|
Aha, 10 čukov pa res ni dosti, sem mislla, da je precej dražje...nič revij ne kupujem in sploh nimam občutka, kolk kej stane...
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 12:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
No prav je,da so se spomnili prevesti v naš jezik.Jaz sem si jo ogledala v italijanskem jeziku.Zanimivo,pestro vsa področja,veliko zveš, poučno,koristno,za vaše otroke,ker bodo veliko snovi v njej našli. Občsno si ogledam na TV dokumentarce pod istim naslovom,kot ima ta revija.
|
|
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 13:44:23
|
|
|
|
piščanc
|
pa še ena poljudno znanstvena revija pride marca - GEO. podobno kot National geographic, samo bolj obširno.
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 18:26:33
|
|
|
|
nina6
|
Jaz imam tudi rada revije s takšno vsebino. Sem imela nekaj časa naročeno revijo Svet in ljudje. To si bom ziher naročila
|
|
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 1.2.2006 21:55:08
|
|
|
|
HuAnita
|
Tudi jaz si je nisem nikoli privoščila (naročnina), sem si jo pa velikokrat sposodila v knjižnici ali pri frendici in na vlaku domov samo vzdihovala ob norih fotkah in reportažah...
|
|
|
|
|
RE: Juhu, National Geographic... 2.2.2006 7:37:55
|
|
|
|
puncica
|
Ja moj nonstop teži da bi jo imel in da bi si jo naročil, pol pa mene sprašuje če lahko
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.