Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa ne, da nebi imela časa, ampak kr neki odlašam. Še dobr, da mam lase skoz v repu, pa pol niti ni tako slabo.

ne bo novga trebuščka..
En se še sicer samo malo vidi, ampak se.
je zadnje čase malo nemirna in zelo se slini, ampak nisem pomislila, da bi lahko že bili zobki.
Tudi glede orehov sem malce skeptična, bom še videla ali jih bom dodala. No drugače pa ni problemov, saj ješ ful, le ločuješ, manj kruha.....Bomo vidli. Drgač pa grejo moje kile samo gor, pa kakšen apetit mam
Hvala, da si povedala! Se odpovem. Upam, da ne bo od že zaužitega kakšnih posledic?
Mi smo bili danes malo zunaj, ker je bil tako lep sonček, a je vreme čez okno zelo varljivo. Je pihalo ko
. Še dobro, da smo bili z vozičkom in ne s kengurujčkom, da smo
Se čist pod rokice skrije. No toliko za zdaj. Ni užitka v monologu.
, ker me je tako bolelo. Tudi on je rekel, da je vse zelo ozko. Jaz sem rodila s CR, pa sem tudi mislila, da s tem ne bo problemov, pa očitno ni tako. Mogoče pa je treba nekajkrat potrpet in bo pol boljše,...vsaj upam