|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
15.2.2006 22:35:39   
miševi

Kety, ubogi tvoj mali mišekuser posted image . Claritine bo sigurno pomagal. Če se je začel praskat in so se mu pikice namnožile, je sigurno alergičen - verjetno na antibiotike, čeprav so na začetku rekli, da ne. Zapomni si, kateri antibiotik je to, da boš kasneje vedno opozorila zdravnike, da na ta in ta antibiotik je pa tvoj otroček alergičen, da ne bo zaradi tega imel več problemov. Je imel moj mož podbno situacijo (alergen ni bil antibiotik) in se mu je mešalo od pikic in praskanja. Kako hudo je moralo biti šele tvojemu Timonu. Držimo pestke, da bo hitro boljši!!!

Drugače pa, načeloma sem tudi jaz zadovoljna s svojo pediatrinjo, sam danes je verjetno imela "svoj" danuser posted image . Je pa res, da je imela full gužvo, saj so v posvetovalnico že vdirali bolni otrociuser posted image , katerih starši se nikoli ne naučijo, da je za bolne otroke čas po deseti uri.

Zgleda da tukaj vse obožujemo piščančke, saj tudi pri nas doma pujska kupimo le ene dvakrat na leto.

Zdej sem šele videla, kakšno kremo mi je napisala - navadno ol. olje, zmešano v lekarniško osnovo za kreme. No, upam, da bo vseeno pomagalo. Verjetno bo pa dolgotrajen proces...

Aja, pa še to - danes sem šla v BC in so imeli robo prejšnjega poletja za 50% znižano. Imeli so lepe stvari, samo omejene številke, torej kar jim je ostalo. Sem za 13 tisoč dobila 11 kosov oblačil - za oba otročka (dolge, kratke hlače, krilo, majčke - za Niko je bila ena majčka le 300 SIT!!!).

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
15.2.2006 22:37:06   
violinski
Joj, ubogi Timon, prav hudo mi je, pa tudi vem, kako je tebi grozno, Kety. Upam, da bo sirup pomagal, da ga vsaj srbelo ne bo. JE pa mogoče, da bo po Claritinu veliko spal, da se ne boš sekirala. Močno ga pocrkljaj in ga poljubčkaj tudi od nas.

Petri, vse te okuse mu lahko približaš, če mu jih vmešaš banano. Banana je namreč bolj 'kruh', kot sadje, ne vem pa, če ima David rad banano. Meni je pri Lani to uspevalo, ker je bila in je še danes Banananjam.

Tudi mi bomo ostali pri perutnini, tako kot smo pri teletini in govedini ko so bile nore krave na pohodu, imamo pa radi tudi zajca. Svinjina je z mojega jedilnika totalno črtana (hmnja, razen mortadela, seveda), ker jo grozno težko prebavljam. Tudi mleto meso kupim vedno samo goveje.

Aljoša ne pride do 200ml, sem ravno danes gledala, da mu ne dam preveč večerje, ker mi jo je včeraj in predvčerajšnjim 'vrnil', kar mu je bilo odveč. Seveda, zato ga bom morala okrog 1h spet nahranit, ma ni problema. Jasno, da ga bom. user posted image

Se beremo jutri, čakam novice o Timonu!!!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
15.2.2006 23:01:05   
Jessy
Joj, ubogi Timonček! Sem čist šokirana! A tako hudo je ratalo vse skupaj? Upajmo, da mu bodo Claritine pomagale (meni nikoli niso)! Držimo pesti, ti pa poročaj o njegovem zdravju!

Miševi, pri nas sta pa čakalnici in ordinaciji, za bolne otroke in otroke za posvetovalnico, ločeni, ampak "obratujeta" obe hkrati, tako da je zdravnica tista, ki leta sem in tja. Zato se pa dogajajo take reči, kot so se meni že 2x, da sem jo v ordinaciji čakala več kot pol ure, Neja pa lepo naga (že res, da imajo dodaten radiatorček, ampak nogice je imela pa vseeno hladne).
Drugače si pa imela res uspešen nakup! Tudi jaz sem zapravljala danes, ker bomo šli kar 2 dojenčka pogledat, pa se spodobi, da se kaj lepega nese s sabo, ampak nisem bila prav pridna pri "šparanju" in sem še kar veliko dala (2 hlače in 1 majčka = 11 jurčkov user posted image  - na žalost nimamo kaj dosti trgovinic za nakupe, tako da tudi konkurence ni).

Danes sem pa Nejo prvič posedla v Trip-trap stolček in jo tam tudi 2x nahranila. Obakrat mi je pojedla veliko več, kot v ležalniku. Zvečer mi je zmazala celih 200 ml Hipp mlečne kašice, tako da mi je zadnje 3 žličke še nazaj bruhnila, ker je bilo očitno preveč. Me zanima, če se bo ponoči še kaj zbudila.
Sem pa kupila tudi Hipp prilagojeno mleko, da ne bomo mešali različnih vrst mleka med sabo, tako da ji bom lahko pripravila tudi kakšno jed od Lino-ta. Sem že kupila Keksolino, tako da ko ji pikice popolnoma izginejo (še vedno so prisotne user posted image ) bova probali z glutenom, ker se mi zdi, da zadnje čase le eno in isto jeva. Se mi zdi, da rabimo malce popestritve. Od sadja itak trenutno jemo samo jabolka in hruško, ker še vedno nisem uspela izločiti marelice in banane. Prava žalost, vam povem!
Ji je pa zelo všeč v stolčku, saj tako vidi, kaj se dogaja na mizi.

Petri, jaz bi skuhala jedi, ki jih ima rad, potem pa le za vzorec dodala hrano, ki mu ni všeč. Morda bi uspelo.

Jah, nič....grem počasi pod tuš, potem pa spat! Uživejte, pa se tipkamo jutri!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
15.2.2006 23:50:36   
Jessy
V album sem dodala še nekaj sličic, če katero zanima.

Zdaj grem pa res spat! Lahko noč!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.2.2006 7:53:30   
Tiamo
Jutro, joj Kety, pa je mogoče da je lahko še hujši, kot je bil na sliki. Matr tak revček čist zabuhel, k da ne bi bil Timon. Vidiš, materin čut, k si rekla, da si v skrbeh, da se je zdravnica prenaglila o pikicah, je bil pravilen. Mi pa do zdaj še nimamo nobene reakcije na gluten, spala je super od 19 pa do 00:30, pa do 5:30, no zdajle se že veselo pogovarja v posteljici. Včeraj se je zvečer spet malo plazla, ampak samo rikverc, hehe Petri, Demi mi poje zvečer 170ml mleka + žlička rižolina. Sem ji pripravila že 200ml, pa je pustila 20-30ml.  Glede Claritine, pa sem zasledila v nanizanki Pod nožem lepote, da je varuška kar dajala sirup, da je malček spal, če tudi ni bil bolan. Kaj se vse ne spomnejo.... Jessy Neja je že prava mala dama, se mi zdi da je večja od Demi. Imajo pa čist iste fore, kok sem močna, pa razdejanje..še dobro da nimam nič rož, ima pa Neja istega medvedka k Demi, s je iz tega cof utrgala???? grem kavico popit... DAnes je v Lj DEŽŽŽŽŽŽŽ

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.2.2006 8:45:48   
natasaxy
Jutro. Ja turobno jutro. Jaz sem včeraj dobilauser posted image , pa sem čist zanič, sem taka kot bi prašička klali, ponoči sem se mogla it stuširat,grooza.

Glede ptičje gripe jaz sploh ne poslušam preveč, ker se mi zdi, da vse bolj zganjajo paniko,...kaj se pa ve lahko da je bil tudi kaki ptič že prej okužen...pa ni bilo takega nadzora pa je bilo vse o.k. Mislim, če se ne bo pojavila pri človeku, se nimamo česa bat.

Gašper tudi poje zvečer 220 - 240 ml mleka pomešanega z rižolinotom in potem vedno spi do jutra. Se mi je danes prvič zgodilo, da je včeraj pojedel ob 18 uri veliko sadja in potem je mleka popil samo 80 ml za spanje, ja ob 6 zjutraj je bila pa taka lakota, da sem prou slišala kako mu po želodčku kruli. Je dobil za jest in še sedaj spiuser posted image .

Glutenskih izdelkov še nisva poizkusila, me pa res zanima kako je s temi plazma piškoti. A mu jih dostikrat dajete, ker kao vsebujejo malo medu?

Midva imava pa posvetovalnico šele 7 marca. No razumljivo, saj sva za rep ujela mesec avgust. Se mi zdi da sedaj Gašper ni več taka bunkica, ima že skoraj en mesec isto kg, samo raste. Očitno si naredijo določeno zalogo hrane, potem pa vse to shranijo in porabijo za rast.

Katero kremo že uporabljate za suho kožo. Naš ima sedaj po obrazu zelo suho kožo, mu jo namažen z navadno baby kremo po večkrat na dan...pa je vseeno ful suha. Ima vedno rdeča lička in na tem mestu se mu koža sploh izuši. Vem da ste govorile o neki ribji kremi, a se jo dobi brez recepta in kako se imenuje.

Kety za Timončka pa želim da se čim prej pozdravi. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.2.2006 9:13:46   
nanka
Dobro  jutro,

ja res je turobno jutro.

Timo je pa res bogi, če ima toliko pikic. Upam, da bo čim prej bolje.

Naša ima pa najrajši bučke, brokoli in krompir, se mi zdi da poje tega  več kot sadja.
Tudi jaz bom morala počasi v nabavo oblekic, ker bo vsak čas vse prerastla.

Naša ima tudi očutljivo kožo, tam kjer jo držim ima čisto rdeče. Pa bolj svetle polti je tudi.

Grem pospravljat in sesat. 

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.2.2006 9:19:52   
Tiamo
Demi je zaspala, jaz sem pa že posesala in pomila po tleh. Nanka kako ji pripraviš brokoli? 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
16.2.2006 9:26:20   
Jessy
Dobro jutro!

Mi smo se ponoči spet 1x zbudili in rabili zgolj cartanje! Malo me skrbi, da sem jo že razvadila, ker jo grem pocartat! user posted image

Ja, Tia, to je medvedek s katerega je odtrgala cof. Zdaj je tako prišit, da ga še s škarji ne bi prav lahko odstranila. Je pa cof najboljši za v usta.

Natasa, midve uporabljava Ribodermin in ga dobiš v lekarni brez recepta, je pa okrog 1700 SIT, ampak pomaga pa res! Midve se zdaj vsako jutro, po umivanju, namaževa po suhih predelih in po celem obrazu, pa je že kakih 70 % boljše, kot je bilo, pa ni niti 1 teden, odkar se maževa.

Kety, kako je pa s Timončkom???

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
16.2.2006 9:44:37   
zoya24
Dobro jutro, mali še spi, pa imam malo časa.

Kety poročaj kako je s Timonom, upam da je Claretin pomagal.

Mi smo imeli pa včeraj prav grozljivo izkušnju. Proti večeru smo se namreč peljali v Kamnik uredit neko zavarovanje in se nam na ceti v enem naselju pred avto zvrne iz kolesa zelo vinjen star gospod, seveda smo zabremzali, amapk je padel kak meter pred nami, tako, da smo se morali zaletet v nasprotni avto, da ga nismo povozili. Smo ga pa kljub temu, saj nam se zdi, malo udarili. No gospod je OK, samo precej vinjejen je bil, pa so ga peljali v bolnico. Zdravnica pa je rekla, da je OK. Hvala bogu so bile čisto male hitrosti, tako, da nam ni bilo nič, bolj smo oplazili avto, ogledalo, sprednja maska je padla dol in kola, so zanič, avto v katerega smo se pa zaleteli, smo pohrdali vrata in kolo mu je počlo. Pa še malega smo meli vzadi, jaz sem se tko vstrašla, da se še ful dolgo nisem mogla pomerit, sploh ker še v življenju nisem imelai niti manjše nesreče, moj pa tudi ne, je tako dobro odreagiral. Hvala bogu, da ni bilo hitrosti in da ni bilo nobenemu nič.

Nam je včreaj mislim, da fizioterapevtka, ki izvaja tudi testiranja , rekla, da mu kar naj začnemo dajati kakšne kekse, da se neki refleksi utrdijo, tko, da grem danes po njih.

Piščančje meso imamo pa tudi mi najraje in se mu zaenkrat še ne bomo odpovedali. Grem pogledat, kaj ta moj otrok počne, spi že od včeraj od osmih.

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 16.2.2006 9:45:45 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
16.2.2006 9:54:56   
nanka
Tia, jaz skuham skupaj krompir, korenček in brokoli. Ko je kuhano dam zelenjavo in malo vodice v mešalnik, dodam žličko putra in zmiksam v kašico. Naredim 200 ml in vse poje. Prav čaka ta obrok in ga z veseljem poje.

Zoya, to je bila pa grozna izkušnja, še dobro, da se je tako idobro zteklo in ni bilo nikomur nič. Pločevino boste že popravili.

< Sporočilo je popravil nanka -- 16.2.2006 9:56:34 >

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
16.2.2006 10:13:13   
miševi

Mi imamo tudi takega medvedka - za spanje čez dan - grem hitro cof šivat!!!!

Zoya, samo da se vam ni nič zgodilo. Je pa tvoj dobro odreagiral. je bolje malo pločevine skrivit kot pa nekoga povozit, pa čeprav je pijan. Je pa hudo, da bi zaradi tega gospoda lahko vi nastradali. Res dobro, da so bile majhne hitrosti.user posted image

Natasaxy - jaz imam zmešano kremo: ol. olivae 5 g in belobaza 50 g. Včeraj zvečer sem ga prvič namazala, pa se mi zdi, da se že pozna - tam, kjer ni bilo še dolgo flekcev.

Naš tudi zelo obožuje zelenjavo. Cvetača je sploh zakon, pa korenje, krompir, bučke, koleraba in brokoli. Jaz skupaj kuham tisto, kar mu mislim ponudit - včasih vse od naštetega, včasih samo 2 zelenjavi. Soliti (malo) moram, ker drugače ne je. Nato pa itak vse skupaj zmešam s paličnim - pustim tudi jaz malo vode od kuhanja. Ne dam pa še nič masla. Danes bomo probali polento, verjetno skupaj s cvetačo in korenjem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
16.2.2006 10:47:22   
petri85
Kety, ali je s Timonom kaj bolje?

Jessy, imate prav luštno malo navihanko!

Zoya, dobr, da ste jo samo z zbito pločevino odnesli! Pri nas je bila včeraj zvečer huda poledica. Ko sem se vračala iz aerobike, mi je avto kar začel plesati po cesti, tako, da sem ga obvladala, ko sem bila že pri robu na nasprotni strani ceste - to se mi je prvič zgodilo, sem se tako ustrašila, da mi je srce razbijalo še ko sem prišla domov. K sreči sem šla res zelo počasi, ker kot pravim je bila drsalnica, pa dobro da ni bilo nobenega avta nasproti, kajti potem ne vem kako bi se končalo.

Violinski, dobra ideja o mešanju z banano - da ne govorim kako obužuje banano, če jo kdo od naju je nama jo sigurno četrt on poje.

Natašaxy, mi ga mažemo za suho kožo z mešanico ol.olja+linolafett.

Sedaj pa tudi mene čaka likenje...

Prav slabe volje sem, ker dežuje...to pomeni, da se bova cel dan notri zadrževala :(

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
16.2.2006 14:21:22   
MajaPRO
Lep pozdrav iz MB, kjer ne dežuje in smo imeli celo malo sonca. No, zdaj ga več ni, je pa zunaj kar 11 stopinj - super!

Včeraj nisem imela časa za RR, tako da sem danes kar resne stvari prebrala. Upam, da je s Timonom resnično bolje, čakam na dobre novice od Kety.

Včeraj smo imeli posvetovalnico in bili prvič pohvaljeni. Vid se je v 1 mesecu in 12 dneh zredil za skromnih 600 g, zrasel pa 3,5 cm. Zdaj torej tehta 10540 g in meri 71,5 cm. Po 6. mesecu mu lahko uvedem za popoldansko malico skuto s sadjem, tako da nama bo dojenje ostalo le še zjutraj, zvečer in ponoči, seveda. Pa meseka bomo začeli papat. Tiste, ki pripravljate meso - katere kose date user posted image - belo ali temno meso?

Dobili smo 3. pikeca in se malo razjokali user posted image . Ponoči ni bilo nobene reakcije (hvalabogu), bila pa sem prepričana, da bo vročina (prejšnjič je bila).

Jaz brokoli skuham s krompirjem ali s cvetačo in zmiksam (brez masla), pa vse poje.

Pa še nekaj - v Paprici sem prebrala, da dojenčki morajo jesti žitarice, pediatrinja pa mi je rekla, da ni potrebe. Vid namreč zaenkrat še ne je žitaric. Sem mu parkrat pred spanjem dala mlečno žitno kašico na flašo, pa ni hotel, ker se je hotel dojit. Zjutraj pa se tudi dojiva. Kdaj naj mu torej dam žitarice? Parkrat sem mu za kosilo dala riž z zelenjavo, pa je bilo vse pocasto, tako da sem to opustila.

Od včeraj mu hrano pretlačim in ne miksam. Dobil je pretlačeno banano + naribano jabolko in vse pojedel, tudi pretlačeno banano + breskev je pojedel. Za kosilo pa sem mu pretlačila krompir+nariban korenček, pa ni dol spravil (je bolj trdo in suho kot banana in se je kar davil in jokal zraven). Tako da sem vrgla hrano v mikser in je vse pojedel. Ali meso tudi fino zmiksate? Kdaj morajo jest hrano po koščkih?

Lep dan vsem!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
16.2.2006 15:02:34   
tina104
Ste se ful razpisale. Nisem vas še uspela, prebrat, bom pa potem, ko to napišem, ker to pa me je zdaj res razburilo.
Danes smo imeli kontrolo v bolnici. Vse je drugo v redu (razvoj, urin,...), ima pa rahlo zvišan krvni tlak in to bi naj bilo od prevelike teže! Potem pa mi rečejo- ja, dojeni otroci ne morejo biti predebeli, ampak... zakaj je potem v stavku ampak????user posted image  Ja, za svojo starost ima res veliko težo, ampak zakaj so nama potem na vseh posvetovalnicah govorili, ja super napreduje, kako lep fantek, pa ja, vi se kar dojite, dojen otrok ne more biti predebel, ja pa ponudite mu dojko, kadar želi.....user posted image  Zdaj pa naenkrat še vedno sicer ista trditev, da dojen otrok ne more biti predebel, da pa bi moral zdaj imet samo 6 obrokov dnevno. V glavnem, mi se že lep čas trudimo, da je manj krat dnevno. Od kakih 15x nam je uspelo prit na 11 do 12, ko mi je zoya, tvoja sestra to svetovala, da naj zmanjšam št. obrokov. Zdaj smo uspeli prit na 7 do 9. Am,pak ko je lačen tako zelo joče, da se jaz zraven začnem jokat, če ga nekaj časa poslušamuser posted image .

No, še potem kaj napiše, ko vas preberem, samo zdaj sem res mogla to povedat.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
16.2.2006 16:37:02   
Tiamo
Hojla, midve sva bile zunaj, kljub dežju, je lepo spala 2 urici. Sem ji pripravila brokoli, krompir in korenček..pa se je skor zadavila toook je bilo zanič. hahahaha Petri kok imaš hud avatar... Maja, jaz se s tem uvajanjem hrane še lovim, tako da Demi največkrat pripravim kaše, ki se mešajo z mlekom ali vodo. Imava tudi žitne kaše, včeraj sem ji dala prvič kašo, ki vsebuje gluten in ni bilo reakcije. Zelenjave mi ne je. Škoda k ni nobene kaše iz zelenjave, mogoče bitisto pojedla. Danes sem ji dala spet piškot, veselje do neba. Se ji je odlomil velik kos, pa ga je ven pljunila, tako da ni strahu da bi se zadušila. Tina kok je pa Aljaž težak, če ti pravijo da je predebel? A si že začela dodajat? Tole dojenje te mora čist izmučiti, ni čudno da jokaš. Grem pogledat, če je Kety na MSN, me zanima kako je Timon.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
16.2.2006 17:23:03   
miševi

Tia - obstaja Milupina mlečna kaša s krompirjem in zelenjavo (korenje, cvetača, fižol). Jaz imam doma zaprto škatlo, ker sem dobila za darilo. Sem jo že hotela dat v smeti, ker jo Juretu ne bom ponudila, ker obožuje svežo zelenjavo. Je brez glutena in primerna od 6. meseca naprej. Rok je do srede aprila. Če želiš, ti jo podarim.

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
16.2.2006 17:49:38   
tina104
Teya, glede nahrbtnikov poskusi najt kaj z iskalnikom. So se ravno pred kratkim pogovarjale o neki trgovini Maya mayauser posted image

Timon, pozdravi se!!!

Aljaž je težek 9730 (teža izpred dveh tednov), velik 69 cm (danes). Eni pediatri pravijo, da je pretežek, drugi da ni, saj človeku nič več ni jasno. Najbolj je smešno, ker nobeden od naju z user posted image  ni debel. No, jaz sem bila malo bolj okrogla vse do konca gimnazije, ampak ne debela. Imela sem recimo 159 cm, 58 - 60 kg.

Ali katera ve, če obstaja kakšna žitna kašica, ki je brez sladkorja in se pripravi z vodo? Namreč danes smo dobili veliko navodil o uvajanju goste hrane, pa je posebej poudarjala, naj mu nikar ne dajemo kakega čokolinota, ker je to preveč kalorično, da pa riževo kašico brez sladkorja lahko. Imam tako, ki se pripravlja z mlekom, pa  mi ni skoz za črpat mleka.

Dojenje pa me v bistvu ne izčrpava, ker se med dojenjem vedno uležem na posteljo zadnje čase in počivam, vsaj tu si lahko odpočijem, ker drugače je Aljaž kot navit. Sem rekla, da ni čudno, da ima povišan krvni tlak, če spi zvečer od osmih, pa zjutraj do petih, pa potem še vmes ene trikrat ali štiri krat, vsakič malo. Pa ko je  buden, skoz nekaj brca in vzklika. Sploh ne leži pri miru skoraj nikoli.

Za danes bo dovolj mojega nakladanja. Zdaj pa grem še slikice gledat.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
16.2.2006 18:39:50   
Tiamo
Miševi se priporočam za kašo, če jo boš res stran vrgla user posted image  aja, Timon je danes 200% bolšji. Sej bo Kety kaj več napisala k bo imela čas. Tina pa sej Aljaž sploh ni debel, Demi ima 70cm in 8700g, se prav je samo 1kg razlike???

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
16.2.2006 20:02:27   
MajaPRO
Večer!

Tia, hvala za novice o Timonu. Hvala bogu, da mu gre na bolje. user posted image
Danes sva bila uro in pol na sprehodu, pa je bilo zelo toplo, proti večeru pa je začelo deževati.

Tina, kar ne morem verjeti, da ima že dojenček lahko povišan krvni tlak. Moj Vid je prve 3 mesece fuuul pridobival na teži, dojila sva se na 3 ure (čeprav bi on pogosteje jedel).  Pri 3 mesecih mi je pediatrinja "zabičala", naj ga ponoči več ne hranim, ker je dovolj močen in ne potrebuje toliko hrane. Jaz pa sem vedela, da jo potrebuje in sem pisala pismo svetovalki za dojenje. Pa mi je svetovala, naj poslušam izključno otroka in ga še naprej dojim (to pismo ti bom poslala na mail, ker je dobro napisala) - s tem me je res potolažila. Po 3,5 mesecih sem mu začela med obroki tiščati čaj in podaljšala čas med obroki, tako da sva se  nato dojila na 4 ure (6 obrokov na dan). Takrat je v mesecu dni pridobil 800 g (prej pa 1,6 - 2 kg mesečno). Zdaj imava že dober mesec 2 gosta obroka (ostalo dojenje) in  je v slabem mesecu in pol pridobil le 600 g. Hočem ti povedat,  da se stanje začenja umirjat in da se ne bo skozi tako redil.  Je pa  user posted image , če ni navdušen nad hranjenjem po žlici. Pa saj bo, jaz mislim, da tudi ne spije toliko, če se tako pogosto doji.

A je katera že začela uvajat skuto? Meni je pediatrinja svetovala, naj jo začnem uvajat kot popoldanski obrok, nekje pa sem zasledila, da šele po 8. mesecu user posted image .

Lep večer še naprej!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
16.2.2006 21:34:53   
petri85
Čer!

No, sem prav vesela, da je Timon bolje.

Maja in Tia, vama kar malo zavidam današnji sprehod, kajti pri nas smo ga hudo pogrešali. Res greva vsak dan ven - sva se tudi danes že napravila, ampak ko sva stopila ven se je nalašč še bolj uscalo!

Maja, jaz sem mu že dala zelo malo skute in celo banano - reakcije ni bilo, je bilo pa zelo dobro - tudi mamiciuser posted image .

Tia, hvala - mi je na tej slikici prava pupika!

Letim gledat Na kraju zločina NY ...a še katera vse to pregleda - jaz obvezno to in pa NYPD, če ne bi bila ekonomistka, bi bila gotovo kriminalistka :)

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
16.2.2006 21:53:47   
miševi

Petri, tudi jaz rada pogledam te oddaje, predvsem prvo, če mi čas dopušča. Jaz sem nekaj časa celo razmišljala o študiju kriminalistikeuser posted image .

Tia, pošlji na privat naslov, bom najkasneje v soboto oddala na pošto - bom dala v ta veliko kuverto, kot so npr. meni iz Kolinske poslali eno škatlo riževe kašice z banano. Škatla je bila sicer malo pomečkana, vsebina pa je ostala nerazsutauser posted image . me veseli, da bo nekdo vsaj poskusil to kašico. Jaz sem bolj nagnjena k rižolinotom, pa ostalim zadevam brez dodanih okusov. Seveda, če mi pa ne bi jedel zelenjave, bi pa verjetno tudi to probala.

Danes je pojedel polento, sicer ne z velikim užitkom, ko pa sem jo zamešala med zelenjavo, pa ni bilo več oviruser posted image .

Naš mali je ratal prava vrtavka. Sedaj je izključno samo še na tleh, ga dam kar zraven Nike. On jo požira z očmi, ona mu poje, "ukazuje", deli igračke in ga "zatoži", če zleze iz deke in penastega puzla. Mi je mala miška kar v veliko pomoč, Jure jo pa naravnost obožujeuser posted image .

Tina, meni se ne zdi tvoj mali nič pretežak. Boš videla, ko bo shodil, se bo skoraj 100% potegnil. Potem pa še na kako telovadbo za otročke, pa veliko na sprehode, pa sadja, pa bo. Ah, tile zdravniki res ne vedo, kaj bi s sabo. Naj se že enkrat poenotijo.

Super, da gre Timonu na boljeuser posted image user posted image user posted image .

Lahko noč...

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
16.2.2006 21:58:14   
Kety
Dober večer!

Končno sem jaz na vrsti...TIMONU GRE NA BOLJE!!!user posted image user posted image user posted image  Je že Tia povedala! Na koncu je bila res reakcija na antibiotik in bog vedi, kaj bi bilo če bi zvečer nadaljevala z njim. Bi ponoči lahko še bolj zatekel in po možnosti, bi se lahko tudi zadušil,....raje ne razmišljam. No, zjutraj je bil že ful manj pikast in ne več toliko zatekel, čez dan pa se je 100 na uro vse skupaj umirjalo. Sicer še dobiva pikice po nogah in rokicah (od 6 bolezni), tisti ta hudi fleki pa zginjajo. Ponoči pa nismo nič spali, ker ga je vse srbelo in je veliko prejokal....Claritine ni pomagal pri spanju, ne vem pa koliko bi srbelo če ga ne bi dali. Prejle sem mu dala še 1ml, ker ga še vedno srbi na mestih kjer je bilo najhuje-to je na obrazu okrog oči in po nosku.user posted image

Danes sem mu dla pa jaz za jest kuhan korenček in jabolko, pa not riževe kosmiče...ful dobr in vse pojedel, popoldan sem mu naredila pa jabolko z banano in rižek not. Se mora mal poredit, ker je te dni shujšal. Je dobil spet nazaj apetit!

Zdej grem pa spat,...sem čist fertik.

Jessy in Petri, ful hude slikice na avtarjih, dve "punčki"...Petri res tako zgleda!

Jutri več pokomentiram in odgovorim na vaše teme!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
17.2.2006 9:17:53   
Tiamo
Jutrouser posted image  evo zbudili sva se v user posted image jutro, zdaj se je pa že user posted image , dež je ponehal, tako da upam, da bove šle danes tudi kaj ven user posted image in da ne bo spet user posted image . Kety super za Timončka, da je zdaj že skoraj vredu.user posted image  Skute še ji nisem probala dati, bom počakala na 7,5 meseca, se nikamor ne mudi. Zdaj pa še vprašanje katere cuclje uporabljate? Jaz imam 3, pa če ji vmešam eno žlico rižka v 190ml mleka, skor nič ne teče ven? user posted image  Na koliko časa jim ponudite za jest, na 3 ali 4 ure? Obljavila sem nove slike!!!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
17.2.2006 9:56:03   
MajaPRO
Pozdrav!

Tudi mi smo se zbudili v deževno jutro user posted image .

Tia, tvoja Demi je pa res napredna! Naš Vid še ni uspel rite dvignit, tako da v pozi pasenja kravic nikamor ne pride. Parkrat se mu je uspelo za par cm nazaj premaknit, ko je dvignil prsni koš. V torek gremo na tisto fizioterapijo (handling), pa me zanima, kaj se bomo uporabnega naučili. A se ti di, da si z vajami, ki ti jih je pokazala fizioterapevtka, kaj pomagala Demi pri razvoju ali je vse od otroka odvisno?
Jaz dam Vidu za jest na 3-4 ure (1. med 8.30 in 9.00, 2.  okrog 12h, 3. okrog 16h  in 4. ob 19h; ponoči pa je med 2h in 3h ter 5h in 6h). 
Kje si dobila te dobre smeške in kako se jih inštalira? Zadnjič mi je uspelo naredit muziko pri pps (izbrala sem duet C. Dion in R. Kelly - You are my angel, ker je ful lepo besedilo).

Tudi jaz grem dodat par novih slikic!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Bi bile vesele Disneyeve trgovine pri nas?
ksenija12

Kaj pravite, ali nam manjka trgovina z oblačili, dodatki, najbolj priljubljenih risanih junakov?

da (52%)

ne (15%)

ne,dovolj je tega v drugih trgovinah (32%)

ne, kupujem raje prek e-bay (1%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!