|
RE: Avgustovke, kje ste 15.2.2006 23:01:05
|
|
|
|
Jessy
|
Joj, ubogi Timonček! Sem čist šokirana! A tako hudo je ratalo vse skupaj? Upajmo, da mu bodo Claritine pomagale (meni nikoli niso)! Držimo pesti, ti pa poročaj o njegovem zdravju! Miševi, pri nas sta pa čakalnici in ordinaciji, za bolne otroke in otroke za posvetovalnico, ločeni, ampak "obratujeta" obe hkrati, tako da je zdravnica tista, ki leta sem in tja. Zato se pa dogajajo take reči, kot so se meni že 2x, da sem jo v ordinaciji čakala več kot pol ure, Neja pa lepo naga (že res, da imajo dodaten radiatorček, ampak nogice je imela pa vseeno hladne). Drugače si pa imela res uspešen nakup! Tudi jaz sem zapravljala danes, ker bomo šli kar 2 dojenčka pogledat, pa se spodobi, da se kaj lepega nese s sabo, ampak nisem bila prav pridna pri "šparanju" in sem še kar veliko dala (2 hlače in 1 majčka = 11 jurčkov - na žalost nimamo kaj dosti trgovinic za nakupe, tako da tudi konkurence ni). Danes sem pa Nejo prvič posedla v Trip-trap stolček in jo tam tudi 2x nahranila. Obakrat mi je pojedla veliko več, kot v ležalniku. Zvečer mi je zmazala celih 200 ml Hipp mlečne kašice, tako da mi je zadnje 3 žličke še nazaj bruhnila, ker je bilo očitno preveč. Me zanima, če se bo ponoči še kaj zbudila. Sem pa kupila tudi Hipp prilagojeno mleko, da ne bomo mešali različnih vrst mleka med sabo, tako da ji bom lahko pripravila tudi kakšno jed od Lino-ta. Sem že kupila Keksolino, tako da ko ji pikice popolnoma izginejo (še vedno so prisotne ) bova probali z glutenom, ker se mi zdi, da zadnje čase le eno in isto jeva. Se mi zdi, da rabimo malce popestritve. Od sadja itak trenutno jemo samo jabolka in hruško, ker še vedno nisem uspela izločiti marelice in banane. Prava žalost, vam povem! Ji je pa zelo všeč v stolčku, saj tako vidi, kaj se dogaja na mizi. Petri, jaz bi skuhala jedi, ki jih ima rad, potem pa le za vzorec dodala hrano, ki mu ni všeč. Morda bi uspelo. Jah, nič....grem počasi pod tuš, potem pa spat! Uživejte, pa se tipkamo jutri!
|
|
|