Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

; vse možno mi je hodilo po glavi. Potem sva preko pogovora prišla do tega, da ima on en spešl fetiš; ko sem mu ugodila na tem področju, je bilo stanje mnogo bolše, vendar še vedno nisva mogla imeti pravega odnosa; najin sex je bila samo ena velika predigra; no, saj takrat je res lepo poskrbel zame
, tako da sem nekako lažje prenesla vse skupaj. Potem, pa sem ga enkrat končno pripravila do tega, da je šel k zdravniku. Ta je ugotovil, da je z njim vse ok, in da je zavora po vsej verjetnosti v njegovi glavi. Predpisal mu je viagro.
(seveda je predpogoj pri viagri, da je primerna vzburjenost prisotna in vse stvari ki pašejo zraven, drugače ni učinka). V naslednjih dneh je še 2x pred odnosom vzel 1/2 viagre, nato pa je njegova težava počasi začela izginjat, sama od sebe. Danes (od tega je že 2,5 leta) nimava nobenih problemov in najin sex je res super.