|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOL
23.2.2006 20:49:59   
Mojca78
Zanima me, če kdo bolje pozna BOL na Braču. Letovali bi radi konec junija v začetku julija. Zanima me predvsem, če je primeren za letovanje z 18 mes. otrokom, ki se bo takrat verjetno še vozil v športnem vozičku. Zanimamo se za apartmaje Kvesić (bil bi naj 350 m oddaljen od morja in nekje na vzpetini, na TA Sonček ne poznajo točne lokacije!?!)
Sedaj nas pa zanima kakšna je pot do (najbližje) plaže, če je preveč vzpetin in če je veter res zelo moteč.
Če pa mogoče kdo pozna na bolu kakšen apartma za 4 osebe (2 odrasla, 2 otroka), ki ni preveč na vzpetini, se pa priporočam za informacije- lahko pa tudi kakšnega v Supetarju.

Hvala in LP, Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOL
23.2.2006 20:54:49   
Anonimen
lahko ti povem samo mojo izkušnjo.. men je bil bol ful všeč. sicer sem bila tam samo 2 dni, ampak mi je blo super. lepa plaža, čudovit razgled, tud za sprehode z vozičkom je bilo veliko potk... mogoče mal dražje kot drugje, ampak čudovito..

je pa enako lepa tud makarska...user posted image

(odgovor članu Mojca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BOL
23.2.2006 21:02:57   
Mojca78
Kje si pa stanovala tista dva dni in ali so res valiki "klanci" oz. vzpetine v mestu?

Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: BOL
23.2.2006 21:17:15   
b.nika
Tudi mi2 sva 2x letovala na Bolu, ko sva bila še sama. Bila sva v kampu, ki je bil na vzpetini. Ob plažah so hoteli in hotelski apartmaji, privat apartmaji pa so bolj odmaknjeni.
Drugače plaže so full lepe, primerne za otroke. Čez dan vedno piha, a se je mogoče skriti v kakšen majhen zalivček.
Imaš full lepo urejeno sprehajalno potko ob morju. Res je sanjsko. Mi se bomo zagotovo še vračali.

(odgovor članu Mojca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: BOL
24.2.2006 0:13:23   
Stajerka
Meni je bilo bolj všeč v Supetarju kot na Bolu, ampak to je moje subjektivno mnenje. Navedla ti bom pluse in minuse, pa se lahko sama odločiš. Supetar je veliko cenejši (tako apartmaji, hrana kot gostinske usluge).  Na Bolu je več nočnega življenja po klubih, vendar pa je v supetarju večji zabaviščni park (blazine za skakanje, biljard ipd) in kino. 
V Supetarju je daljša plaža, tako da, kjer koli stanuješ, nisi nikoli zelo oddaljen od plaže, kar se ti na Bolu lahko zgodi, če imaš apartma na napačnem delu mesta. Prav zardi oddaljenosti Rat-a od mesta, pa je ob obali na Bolu zelo lepa in dolga sprehajalna potka.
Ker na  Bolu skoraj ves čas piha, je super za srfanje, slabo pa je to, da je v senci zaradi  vetra zelo hladno.

Na Bolu na Rat-u se ves čas kaj dogaja, pa gostinska ponudba (hrana) na plaži je boljša kot v Supetarju, kjer je veliko bolj mirno in lahko pod prijaznim borovcem malce odremaš.

Sicer pa kamorkoli greš, uživaj!

< Sporočilo je popravil Stajerka -- 24.2.2006 0:14:30 >


_____________________________

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Mojca78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: BOL
24.2.2006 7:50:28   
Mana
http://www.otokbrac.com/ostali%20ponudniki/bol/kvesic/hisa_kvesic_SLO.htm


Lp


(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: BOL
24.2.2006 7:59:53   
NINA1
ojla,

mi smo bili lansko leto na Supetarju in je bilo odličnouser posted image . Žan pa je bil star ravno 1 leto. ko smo se odpravljali so nas vsi strašili da ni nobene plaže, da se nič ne dogaja in še in še, same slabe reči.
je pa res ceneje kot na Bolu, tudi apartmaji. En dan smo šli samo pogledat na Bol, ja res je sansko,lepa plaža, dolgi sprehodi,...samo je zelo pihalo, tako da smo se kmalu pobrali nazaj na Supetar.
Vse je uredu samo deleč je user posted image , mogoče pa bomo letos tudi šli, se nismo še nič odločili.
Ti  pa se tudi odloči sama oz.se odločiteuser posted image .

(odgovor članu Mojca78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: BOL
24.2.2006 9:00:15   
mojcapr
Mi smo bili na Bolu s 17 mesečnim sinčkom. Bili pa smo v hotelu, ki je bil kar bližu Zlatnega Rata. Bilo je božansko. Piha pa samo popoldne in to na eni strani rta, na drugi pa ne. Gostinska ponudba super, najlepša pa je sprehajalna pot. Mi še bomo šli tja sigurno.

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: BOL
24.2.2006 10:12:07   
Lea
Pozdravljena!
Midva sva letovala na Bolu ze 4x. Prej, ko sva bila sama, pa se lani, ko je bila nasa user posted image  stara 1,5 leta. Vedno hodimo v en apartma, tako da ga direkt preko telefona rezerviramo in smo zelo zadovoljni. Ta apartma je le malo oddaljen od mesta, v naselju, tako da imamo zvecer prijeten sprehod v mesto ali do samostana (ki je malo dlje). Lansko leto, ko smo letovali konec junija in zacetek julija je bilo zelo opazno, da je sprva bilo manj ljudi in potem vsak dan vec. Na Zlatnem ratu se nismo kopali vsak dan, ker bi morali hoditi pes dobre pol ure, smo pa se zato kopali ob obali (ki je na poti do Zlatnega rata) - ze ven iz mesta. Na Zlatni rat smo se ponavadi peljali z ladjico (taxi) - tudi uzitek za user posted image , nazaj pa smo se ponavadi sprehodili. Lahko pa se vzame tudi vlakec (taxi), kar pa je malce nerodno za vozicek. Lazje gre z ladjo.
Ce ta zanima vec informacij, pa mi javi!
LPuser posted image

(odgovor članu Mojca78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





1. HIGHLANDER Pohodniški dan z gosti
HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizi...
IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?