|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uvajanje trde hrane
24.2.2006 20:08:42   
Anonimen
kdaj in kaj lahko dam svojemu otroku za jest, ker je ster šele pet mesecev. vsi mi pravjo da moram mu dajat kar vse pa se bojim da bo kaj narobe. a mogoče kdo ve kaj mu lahko dam za začetek!?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uvajanje trde hrane
24.2.2006 21:44:35   
Naja31
Jaz sem z uvajanjem goste hrane začela po dopolnjenem 6.mesecu. Do takrat je bil polno dojen.
Začela sem z dopoldanskim sadnim obrokom. NAjprej sem mu ponudila skuhan in spasiran jabolk. Pri uvajanju se priporoča, da otroku 3 dni zapored ponudis isto vrsto hrane, da se pokaze ce ima kaksno vrsto alergije, in tudi da mu vedno ponudis samo eno vrsto nove hrane, da bos vedela od cesa alergija, ce bo. Najprej mu ponudi samo nekaj zlick, potem pa postopoma povecuj kolicino goste hrane in zmanjsuj dojenje (ali mleko , dokler ne bos enega obroka v celoti nadomestila z gosto hrano. Pri meni je trajalo en teden, da sem uvedla gosti obrok namesto dojenja. Po 1 mesecu sem zacela z uvajanjem zelenjave v casu kosila. Jaz sem sla vse zelo pocasi, tako da gre tudi hitreje. Je odivsno tudi od tega kako se bo tvoj otrok odzval.

Srecno in veliko potrpljenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: uvajanje trde hrane
1.3.2006 13:18:48   
a_m_r
Mi smo začeli pri 5 mesecih večerni obrok gostiti z riževimi kosmiči (so sicer instant, pa nimajo nič dodanega sladkorja), ker se je pokazalo, da ni bil sit samo od mleka. Ker imamo v družini nekaj alergij, sme morali s sadjem počakat, smo zato začeli s kuhanimi bučkami, nato korenjem, nato krompirjem. In to lepo počasi, kot je napisala Naja31. Vso novo hrano sem dolgo zapisovala (če bi bile kakšne alergije). Nam je bila v veliko pomoč naša pedijatrinja.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?