|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina v trebuhu
3.3.2006 14:47:49   
zarya
Živjo!
Imam problem, ki ga nisem še nikjer zasledila, zato sem se odločila, da vas malo povprašam, kaj mislite.user posted image
Rodila sem pred tremi meseci, v bistvu brez težav, bila pa sem šivana.
Že v porodnišnici me je ponoči večkrat bolelo v spodnjem delu trebuha, vendar ni bilo to nič posebnega (po zagotovilu zdravnice). Po 7 tednih me je tudi pregledal ginekolog in je rekel, da se vse lepo celi in je ok.

Vendar mene še zdaj velikokrat boli, pred nekaj dnevi me je bolelo tako močno, da se nisem mogla niti premakniti, le ležala sem zvita v klopčič.
Zanimivo je, da ta bolečina ne nastopi med dojenjem, ko naj bi se maternica krčila, ampak je blaga tekom dneva, močno špikanje pa je vedno ponoči in hvala bogu ne vsak danuser posted image .

Ali je imela katera že podobne težave?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečina v trebuhu
3.3.2006 20:13:30   
tincci
Meni se isto dogaja. čeprav vedno manj, sem pa rodila pred 4 meseci. Tam nekje v drugem mesecu me je včasih kar preklalo na pol, tako me je zagrabil kot kak krč. Pa tudi vedno takrat, ko nisem dojila. Jst si to nekako razlagam, da grejo organi nazaj skupaj user posted image Ker nikjer nisem zasledila nobene druge pametne razlage. Me pa veseli, da nisem edinauser posted image

(odgovor članu zarya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
8.3.2006 11:44:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?