|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Flekci suhe kože po nogicah
11.3.2006 10:51:55   
TVN
Prebiram in prebiram, pa nikjer ne najdem povsem podobne zadeve. Naša ima po nogicah flekce suhe kože, ki so povsem rahlo roza, ne srbijo (saj opazila nisem, da bi jo motilo) in se ne spreminjajo glede na prehrano (uvajava gosto hrano + Hipp2). Drugje po telesu, vključno z obrazom nima nobenih težav. A je to tudi AD?

Mažem ji tele flekce z Riboderminom, vendar ne pomaga kaj dosti. Aja, stari smo pa 6 mesecev.

Kakšen nasvet?! Hvala!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Flekci suhe kože po nogicah
11.3.2006 12:18:37   
bena
Tudi naš user posted image  je imel pred časom flekce suhe kože po nogicah, predvsem v okolici kolen. Pa smo ugotovili, da ima to od drgnjenje po rjuhi in koci, saj smo ga čez dan zaradi krčev pogostokrat imeli razvitega in takrat je veselo brcal ter med tem drgnil ob koco oziroma odejico. Ni mi sicer jasno zakaj, saj sta koca in odejica mehki. Zgleda, da imajo dojenčki pač tako nežno kožo.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Flekci suhe kože po nogicah
11.3.2006 13:47:49   
hanita
Tudi mi smo imeli flekce in suho kožo po rokicah, hrbtu in trebuščku. Nimam pojma kaj je, nisem opazila da bi ratalo po kašni hrani, zato sem posumila na prašek. Ne vem... sem ji zdaj tri dni mazala s kremo tea tree od justa in je 100% boljše, še malo pa bo zginilo. Mamo pa konec meseca sistematski in bom takrat vprašala bolj podrobno. Z vsemi temi virozami je res ne peljem k zdravniku, da še mi ne kaj fasamo.

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Flekci suhe kože po nogicah
11.3.2006 14:09:59   
SNOBRA
Pri nas so se tudi pojavila dva flekca na rokah, nad komolčki, ne v pregibu; suha koža rahlo rozaste barve, ne zgleda da bi se širilo, pa tudi srbeče ni. Jaz sem začela mazati z bepanthenom, pa ni razlike, imam pa posvetovalnico v ponedeljek pa bom vprašala kaj je to. Sporočim !

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Flekci suhe kože po nogicah
11.3.2006 18:18:23   
poliloni
Pri nas se je tako začelo... potem pa.... Vedno huje...Dokazane razne alergije... Meni se tudi ni zdelo, da ga srbi, a kaj ko te fleki s časoma kar grozno izgledajo... Rešitve še nismo našli...

(odgovor članu SNOBRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Flekci suhe kože po nogicah
13.3.2006 14:23:40   
SNOBRA
Bili  smo pri pediatru in glede flekcov je rekla tako, da ni nič določljivega, da je potrebno stanje spremljat in ob vsaki spremembi zapisovat kaj sem jaz jedla ( ker se samo dojimo), tako, s čim sem mazala, (24 ur nazaj)..... da bomo ob morebitnem poslabšanju vedeli na čem smo. Možno, da so odraz alergije ali pa so le prehodnega značaja in bodo izginili sami od sebe. So pa (za enkrat) v tako  malem obsegu, da še ni za ukrepati (2*2cm).

Skratka opazovanje pri vsakem previjanju

Mazala jih bom z kremo A-DERMA, ki je tudi po njenih zagotovilih zelo primerna za take zadeve. Bomo videli kako se obnese, upam da izginejo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Flekci suhe kože po nogicah
13.3.2006 15:18:16   
TVN
Hvala Snobra, bom tudi jaz povprašala prihodnji teden, ko naj bi imeli 2. cepljenje....

LP!

(odgovor članu SNOBRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Flekci suhe kože po nogicah
13.3.2006 20:47:33   
tincci
Meni je pediatrinja rekla, da imajo otroci posebej pozimi radi suho kožo. Jaz sem mazala z linola fett kremo (na recept) in ukinila mehčalec pa je izginilo user posted image Upam, da za vedno...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?