|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ART IZLIVI - 3.
13.3.2006 11:27:11   
*Karmen*
Punce, dejmo še kakšno drugo temo usekat. Sej nas bo pobralo, če bomo razmišljale samo o eni in isti stvari... Dajmo možgane mal na pašo in jih pustimo, naj grejo kamor hočejo. Evo nekaj vprašanj, ki vas bodo potegnila iz vsakdanjega razmišljanja...
 
- Če bi si lahko kjerkoli postavile svojo hišo... Kje bi jo postavile? V kakšnem okolju in kakšna hiša bi to bila?
- Ste kdaj začele pisati kakšno zgodbo ali knjigo, pa je niste nikoli dokončale? Kakšen je bil naslov in o čem je govorila?
- Kaj naredite, če vaš srček tako zelo smrči, da ne morete spat?
 
Jaz si želim srednje veliko in pritlično hiško. In to nekje čisto na samem. Po možnosti na kakšni višji legi. Z veliko teraso od koder bi lahko gledala, kako za hribi zahaja sonce. Eno stran hiške bi moral obdajati gozd, drugo pa nepregledni travniki... Pa ne boste verjele, rada bi imela konje... Čeprav se jih ful bojim...
 
Nekaj zgodb sem sicer napisala. Knjig pa sem začela toliko, da na celem telesu nimam več toliko prstov, da bi jih lahko preštela. Zadnja, ki je prišla še najdlje, je nosila naslov "Tristo noči do zore." Govori pa o mojem najtežjem obdobju, ki sem ga doživela... In o tem, kako sem se skoraj eno leto čisto počasi plazila iz tega obdobja in spet začela postajati jaz. Zato tudi nosi tak naslov.
 
Evo najprej ena anekdota. Na začetku sem hotela na vsak način spat z mojim srčkom v isti postelji. Pa je včasih smrčal ko user posted image . Bila sem že čisto živčna in sem ga vsako minuto malce brcnila al pa mal potegnila za nos. Napol zbujen me je vprašal: "Kaj pa je?" In sem se zadrla na ves glas: "Smrčiš!!!" A veste kaj mi je reku? "Jaz nič ne slišim." In je spal naprej. Jaz pa sem obsedela na postelji in gledala ko teliček... Zdaj pa se v tistih redkih "glasnih nočeh" kar hitro poberem z vso spalno opremo v sosednjo sobo in tako se oba naspiva...
 
 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ART IZLIVI - 3.
13.3.2006 11:57:12   
Anonimen
1. hiško mojih sanj bomo začel upam da v maju zidat..načrt lohk vidš v mojem albumu :) lokacija je pa skor taka k tvoja sanjska..zaenkrat :) počas bo pa zrastu naselje, ampak mam pa ful dobr razgled na gore..super je

2. ne nikol nism nč pisala..nism glih talent

3. ruknem ga pa rečem dej nehi smrčat k ne morm spat pa še tamalo boš zbudu :)

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ART IZLIVI - 3.
14.3.2006 9:40:15   
*Karmen*
IZLIV HUMORJA
 
POGOVOR SODELAVK
"Joj, Štefka, naš novi šef je čudovit! Možat nastop ima in tako lepo se oblači!!!"
"Ja, in hitro tudi..."

ČUDOVIT PES 
- Imam čudovitega psa. Vsak dan mi v posteljo prinese časopis!
- To pa res ni nič takega!
- Kako da ne? Saj sploh nisem naročen na časopis...
 
KAKO NASTANEJO ŽENSKE
- Zakaj babice novorojene otroke udarijo po ritki?
- Zato, da tistim inteligentnejšim odpadejo lulčki...
 
VESELJE
Na FKK plaži se srečata... Zaiskri se med njima in on reče:
- Veseli me, da sva se spoznala.
- Mene tudi. Prideš zvečer k meni v bungalov?
- Zelo rad. Se že veselim!!!
- No, sedaj pa pojdi v vodo, da ne bodo vsi videli kako se veseliš...
 
LEPOTILNI SALON
- Ljubi, oprosti, ker sem tako pozno prišla iz službe. Po službi sem zavila še v lepotilni salon...
Mož pregleda ženo od glave do pete.
- No in? Ali nisi prišla na vrsto?
 
No, punce, zdaj pa še ve privlečite kakšen vic iz rokava. Tale dan je spet čista polomija in bilo bi lepo, da se malce razvedrimo.
 
 
 
 

 

< Sporočilo je popravil zigkar -- 14.3.2006 9:45:50 >

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ART IZLIVI - 3.
14.3.2006 9:49:28   
Massa26
Jaz bi imela tako hišo v stilu starejših vil, malo obraščeno z bršljanom, velik vrt s prijetnimi kotički, notri pa tako domačno opremljeno, minimalizem in laboratoriji mi niso prav všeč. Aja, na vrtu pa še tobogan (zigkar, ne morem s svoje kože user posted image user posted image )

Ne, knjige nisem pisala, mi je pa zelo všeč naslov tvoje knjige.

Smrčanje. Jaz ga malo butam, pa potem neha. Ali vsaj prekine za toliko časa, da zaspim.

Pa še en vic, upam, da ga nisem na RR prebrala user posted image .

Kaj je optimizem? Če prideš domov pozno ponoči, na pragu pa te čaka žena z metlo in jo vprašaš: a čistiš a še kam letiš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ART IZLIVI - 3.
14.3.2006 11:32:29   
*Karmen*
Aja, na vrtu pa še tobogan (zigkar, ne morem s svoje kože [/quote



Mater sem zabita. Jaz sem pa kr mislila, da bi tobogan postavla zase... Pa sem kar nekaj časa buljila v tvoj post in v ta stavek o toboganu. Tole vreme mi očitno najeda tud možgane...

Punce, ne vem, a tudi ve čutite, da tole grozno vreme traja že skoraj pol leta? Vsi, ki jih poznam, so s počutjem čedalje bolj na dnu. Ne fizično, ampak psihično. In tudi jaz sem že kar nekako izmozgana... Se mi zdi, da se človek ob sončnem vremenu nekako polni z energijo. In ko je vreme slabo začne črpat zaloge te energije. Sam tole vreme pa traja že toliko časa, da nas je veliko te zaloge že pokurilo in zdaj dobesedno vegetiramo... Potrebovali bi dva tedna sončnega vremena, z visokim pritiskom, da bi spet vsaj malce napolnili tiste prazne energijske rezervoarje... A mate tudi ve take probleme?

< Sporočilo je popravil zigkar -- 14.3.2006 11:33:24 >

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ART IZLIVI - 3.
14.3.2006 11:34:49   
*Karmen*
No, evo, še ena polomija. Se mi je kar cel post citiral... Ma, (oprostite čisto direktnemu izrazu) sranje v barvah, vam povem!!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ART IZLIVI - 3.
14.3.2006 12:03:18   
tecka
Živjo vsem skupaj. Zigkor, lepo, da si odpla eno novo temo, ki je malo izven vsakdanjih problemov. Za bebico se trudiva že zelo dolgo, tako imam počasi občutek, da na RR ne morem prebrati nič novega. Vsake toliko pa le pogledam sem gori.

Hiška bo začela rasti kmalu. Lokacija pa ne bo nič sanjska, kar je zamena za nizko ceno parcele. Edino kar si pri moji hiši želim, pa je to, da bi jo uspešno spremenila v dom, v katerem bo polno otroškega smeha in čim manj nerganja matere. Kar naprej me gloda, kaj pa če otrok pri nas ne bo. Imeli bomo prazno hišo.

Pišem ne, pesnim tudi ne. Rada kaj sladkega spečem, kar se mi pozna tudi na kilah in rada se sprehajam po naravi. Zdaj, pozimi, me bolj vleče proti morju, v kopnem tudi v gore. V ponedeljek imam dostikrat občutek, da gre v službo samo moje telo, moja duša pa se še kar ne more odlepiti od narave.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?