|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj vsi zobki?
13.3.2006 21:45:26   
M i s h k a
...do kdaj so vašim malčkom zrasli vsi zobki? Kdaj ste lahko nehale pasirati (sekljati) hrano? Hvala in lep večer.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj vsi zobki?
14.3.2006 4:53:23   
Lunca1
Pina jih ima pri 15. mesecih 10, hrano pa v glavnem drobno režem, včasih pa tudi še pasiram.

(odgovor članu M i s h k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Do kdaj vsi zobki?
14.3.2006 7:32:59   
puncica
Pri 21. mescih jih imamo 10-11 ne vem točno. Ful dolgo do enga 16-18 mesca je imela samo 4, tako da so ji na koncu že dlesni tako otrdele da je lahko z njimi grizla user posted image in do takrat smo ji mogl vse na koščke rezat pa pasirat bol na grobo, ker je drugač kr ven pluvala, pa žvečla do onemoglosti, ko ni mogla grizt. No zdaj pa je že bolje, res da imamo šele dva kočnika (4-ke) a je res bolje.




_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Do kdaj vsi zobki?
14.3.2006 8:46:52   
al1*
Zadnje zrastejopetke, ki imajo čas do tretjega leta. Moja otroka sta petke dobila malo po drugem letu. Hrano sem pasirala mogoče do enega leta, potem pa so normalno grizli.

_____________________________

lp


(odgovor članu M i s h k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Do kdaj vsi zobki?
14.3.2006 10:18:47   
KIRA
pri nas do 12 mesecev  ni blo dosti zobkov, enih 4. pol pa v rekordnem času - eden za drugim... sedaj jih že en lep cajt ima 12, pa še se en kaže - če dobro vidim, ker nerada kaže zobe....

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Do kdaj vsi zobki?
14.3.2006 13:57:57   
beti 1
Zelo enostavno iz zelo okvirno pravilo v stomatologiji je, da naj bi imeli dojenčki in malčki zobkov: kolikor so stari v mesecih -6. Se pravi pri sedmih mesecih enega, pri 26 mesecih pa vse, ampak so odstopanja lahko zelo velika. 
Moj starejši bo zdaj star 27 mesecev, pa ima le 16 zob. Jaz sem mu kar hitro pričela dajat na drobne koščke razrezano hrano namesto pasirane in je bil s tem zadovoljen. Nekateri otročki so bolj leni za žvečit in želijo imeti dalj časa pasirano, drugim je žvečenje v užitek in jim pač ni treba pasirat. Jaz sem pazila fantka, ki pri 14 mesecih ni imel niti enega zoba, pa je vso hrano pojedel nepasirano.

lp
beti1

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Do kdaj vsi zobki?
14.3.2006 22:44:35   
M i s h k a
punce...hvala za odgovore...naša pikica je tako "občutljiva", da kakor hitro je kak košček malo večji že prileti nazaj, hitreje kot je šel noter user posted image ...no pa bo že šlo.Lep  dan...Mishka

(odgovor članu M i s h k a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?