|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   starševski dodatekin podaljšanje porodniške
14.3.2006 13:33:01   
frka
Preden sem rodila sem bila prijavljena na zavodu! Zdaj pa ne vem ali tudi meni pripada podaljšanje porodniške ,ker sem rodila v 33tednu. Šla sem na socialno in je rekla ,da ne ker nisem v porodniški in to velja samo za tiste ,ki so bile prej zaposlene.
Ali katera ve kako je s tem zakonom?

lep pozdrav            user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: starševski dodatekin podaljšanje porodniške
14.3.2006 14:47:48   
POKPOK
Podaljšanje porodniške dobiš samo zaradi otroka, njegovih zdravstvenih ali razvojnih težav. Obrazec S-1/3-N vloga za naknadno uveljavitev pravice do dopusta za nego in varstvo otroka. Priložiš fotokopije zdravstvene dokumentacije. Enako velja za dodatek za nego otroka N-1 vloga za uveljavitev pravice do dodatka za nego otroka. Pravkar izpolnjujem. Na centru so rekli da gre za dodatek na komisijo v LJ, če so zdravstveni problemi, motorični pa v Kamnik. Podaljšanje pa rešuje center s svojo komisijo pediatrov.

Lp

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: starševski dodatekin podaljšanje porodniške
14.3.2006 16:57:34   
*goldfish*
Če prejemaš starševski dodatek potem žal nič ne bo s tega, da bi podaljšala "porodniško." Ker nisi zaposlena in si tako ali tako doma pri otroku ti starševskega dodatka ne morejo podaljšati.
Upam, da razumeš kaj mislim rečti.

Lahko pa zaprosiš za dodatek za nego in varstvo otroka, če imate z otrokom bilo kakšne težave (fizioterapija,.....). To pa moraš vložiti 1 mesec pred iztekom starševskega dodatka na csd in predložiti vso zdravniško dokumentacijo, zaradi katerega bi uveljavljala ta dodatek in da te pri tem tvoj user posted image  potrebuje. Pa potem komisija to pregleda in nato na podlagi tega ti potem odobrijo ali pa ne.

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: starševski dodatekin podaljšanje porodniške
14.3.2006 22:16:26   
frka
Najlepša hvala za razlago! Poteče mi šele novembra ampak pozanimat se je treba prej.

Pa še neki če se jaz prijavim na zavod ali lahko podaljšanje porodniške potem moj uveljavlja ? Bolezni pa ima veliko Šum na srčku, luknjica na prekatu med pljučki in srčku , nepravilno delovanje ščitnice in povečan mišični tunus , kar ga bo mogoče oviralo pri hoji.

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: starševski dodatekin podaljšanje porodniške
15.3.2006 14:09:12   
Anonimen
Za dodatek za nego lahko zaprosiš pred iztekom starševskega dodatka.
In glede na to, kar si napisala, mislim, da boš imela odobreno.
Pojdi pa čimprej na CSD, oddaj vlogo, saj če zaprosiš v prvih treh mesecih po rojstvu, dobiš ves dodatek za nazaj povrnjen, drugače pa ti začne pravica do dodatka veljati s prvim dnem tistega meseca, v katerem si oddala vlogo.
Mal čudn sem tole napisala, ampak upam, da boš znala razbrati!

(odgovor članu frka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: starševski dodatekin podaljšanje porodniške
16.3.2006 20:41:45   
frka
Hvala ti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?