|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 6:30:01   
CUKRČEK
Jutro!user posted image
Ste pridno preživele sadni dan? JAz sem ga zelo pridno....vendar me je zvečer ob pol desetih zvilo....mi je bilo slabo ko hudič in sem zato po hitrem postopku šla spat. In se tako obranila kakega greha.

Danes pa po dolgem času pohan sir in dušen brokoli. Za zajtrk ananas, za večerjo pa tudi nekaj sira.

lp 

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 7:42:47   
TINALAN
Jaz včeraj prvič pogrešila, sem ob sedmih pojela veliko kifelčkov, nisem se mogla upreti, potem pa taka slaba vest, da tudi zaspat nisem mogla. Odločila sem se, da bom danes spet na sadju ali vodi. Bomo videli. Zato mojega jedilnika danes ne bo. Upam da bo kljub grehu vseeno šla kaka kilca dol. Jaz se ne vagam, ampak po hlačah čutim, da me pobirauser posted image . Pa dober tek puce!!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 8:24:16   
ELENCA
Dobro jutro bombice!
Jst sem si pa včeri spekla eno papriko s paradižnikom in sem zraven pojedla en košček kruhka ( a sem ful grešila?user posted image ), ni šlo brez!user posted image
Za danes pa upam, da mi bo ratalo pojest čevapčiče s solato, za večerjo pa verjetno samo jogurt.

želim vam lep dan in čim manj grehov!!!

(odgovor članu TINALAN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 8:31:19   
ma-ja
Jutro!

Jaz sem pa včeraj bila zelo pridna. Čeprav sem bila zvečer po telovadbi čist brez moči, da sem se komaj domov pripeljala. Vendar sem vzdržala cel dan ob sadju in eni solati. Vikend bo težji, ker imamo rojstni dan in še krst moje male nečakinje. Sicer je v nedeljo OH in upam, da se bom zadržala in pri kosilu spustila user posted image .

Danes zjutraj pa sem pojedla 5 suhih sliv. Za kosilo bo pa ribica, zvečer pa skuta ali jogurt. Danes imamo en rojstni dan in kako naj zakamufliram, da ne bodo opazili, da pač ne jem? Ker me potem vsi čudno gledajo in vedno poslušam, da enkrat pa res ne bo škodilo, da bom pa jutri hujšala. Ja, itak! To me res jezi, ker še sama težko zbiram voljo, pol ti jo pa še zbijajo s takimi izjavami user posted image .

Pa lep vikend!!!!

(odgovor članu ELENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 8:34:53   
katis
Jutro punce!

Danes zjutraj sem se pa zbudila s tako napetim trebuhom, da verjetno do konca diete ne bo več ričeta.user posted image Imam občutek, kot da sem par kil gor dobila! Ampak, saj to je le občutek :)

Danes bo pa bolj lahka hrana:
Z ob 11:00 : 2 pomaranči
K ob 16:00 : malo sojinih špagetov z omako iz paprike+rukola
V ob ????? : me moj dragi pelje ven na torticouser posted image ! Pol me bo pa še čokoladica počakala! Komaj čakam današnjo večerjo!

Lep dan vsem ter go go go user posted image

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu TINALAN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 8:39:16   
katis
Ja tile rojstni dnevi. Grem v jutri na enega - bomo v gostilni, bo 'žur' cel večer, jaz pa user posted image  vitaminski dan.

Se bom poskušala zadržat in vegetarijansko prehranjevat (ali celo vegansko). Problem bo le, ker bom morala iztpustiti user posted image sladico in zdravico (bom morala spet z radensko nazdravljat)...

Bom pa držala pesti za vse, ki bomo ta vikend na rojstnih dvnevih 'trpele'... da nam ne bi volja popustila!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 8:58:15   
buni1
Dobro jutro Bombe!user posted image
Včerajšnji dan je minil brez posebnosti; user posted image sem naredila pečene banane, ampak na dveh kapljicah olivnega olja. ODLIČNO!!! user posted image Samo jaz nisem mogla dveh pojesti, sem eno odstopila mojemuuser posted image . Jih je pohvalil in prav brž zmazal. user posted image Danes bom pa jaz pohan sir, ga nisem že celo leto, al pa še več. Zraven pa OOOOgromno solate.

Ja ti rojstni dnevi so resuser posted image . Kadar jih ne potrebuješ, jih je največ!!!

LP Se tipkamo ČAO ČAOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 9:23:19   
Jessy
Dobro jutro!!!
Čakam, če bo kaj s soncem, pa slabo kaže! user posted image  No, dieta pa kar fino lavfa! Danes zjutraj sem skoraj poljubila mojo vago, tako je bila pridna! Res se je poboljšala in zdaj mi ne nagaja več! user posted image

Včerajšnji dan je minil spet po načrtih in tudi čokoladi sem se uprla in šla spat brez grehov! Edino, kar ga sračkam je pa to, da fuuuuul malo pijem. Na začetku sem tako pridno popila 2 l čaja, zdaj pa ne vem, če spackam skupaj za 1 l na dan. Kar ne gre mi, pa konc! user posted image

Danes pa se že veselim kosila. Krača se že peče in prav lapo diši! Ohrovt bom pa pozneje stenstala, ker drugače ga bom pol pojedla še predno bo kosilo na mizi. Večerja bo pa enaka kosilu le pol manj.

Še malo, pa bomo imele vodni dan. Se mi zdi, da ti dnevi zdaj kar fino letijo naprej!user posted image

(odgovor članu buni1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 10:55:55   
kepa*
Ojla!

Jaz sem pa danes tako žalostna. Sem stopila na tehtnico, pa mi je pokazala pol kg več kot zadnjič, ko smo se vagali. Pa kako je to mogoče???? Tk sem razočarana, pa sem se včeri ful držala.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 11:04:21   
ELENCA
Kepa,
ne obupat!!!user posted image
Sej men grejo tud ful počas dol, v prvem tednu sem zgubila 2 kg, v drugmu pa komi 0,5 kg, pa danes tu ni bilo spremembe na vagi.
Jst se tolažim, da bojo pa pol šle hitreje dol, tko sem brala na forumu, upam pa da bo res...
Zdržat mormo 90 dni, pol bomo pa vidle kakšen bo rezultat!!

Zato ne bodi več žalostna, in se še naprej drži pravil, ne obupaj!!


(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 11:23:49   
Jessy
Kepa, to se je meni prejšnji teden zgodilo! user posted image user posted image  Nič obupat, ker se kmalu obrne na bolje!

(odgovor članu ELENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 13:34:51   
TINALAN
PUNCE, NE SE TEHTAT!!! Jaz to prakticiram in se ful dobr počutim. Tehtala se bom šele po enem mesecu. Ne obupat!!!
Tiste, ki imajo več kg bojo prej izgubile začetne kg, kot tiste, ki imajo manjšo kilažo, zato je ralativno govorit o izgubi kg.

Veliko uspehov vsem!!!!

< Sporočilo je popravil TINALAN -- 17.3.2006 13:38:10 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 14:04:09   
Anonimen
Brrrr...kako me zebe!Cele dneve me trese,da je joj,pa mrzle roke mam za znoret.A je to znak,da hujšam?:)

Včeraj sem bila kar pridna,le zdi se mi,da sm pojedla količinsko preveč pistacije(ena šalčka)in banan(3).A vseeno upam,da bom kaj shujšala.

Danes sm dolgo spala.Potem sem pa popapcala eno hruško in spila 1,5 l vode.Dobro za zjutraj,ni kaj.In čez kakšno uro bo kosilo-čevapčiči in solata(so se mi že ful zaluštali).Za večerjo pa bo solatka z mozzarelo.Njami!Še sreča,da je danes beljakovinski dan.

In TINALAN mi je dala za mislit-res mislim,da se prepogosto tehtamo,zato sem se odločila,da se tehtam naslednjič šele 1.4,ko bodo rezultati še bolj vidni.In prosim,ne me izbrisat iz seznama,ker še vedno hujšam z vami.
In za tehranje za prejšnji teden imate napako_15.3 sem shujšala skupaj -3,5 kg,8.3 pa -2,5 kg!

In za vse,ki vam pitje ne gre prav dobro od rok...tud men ni šlo,pa sem našla zvijačo!Za začetek si kupite 0,5 litersko vodo,da dobite plastenko.Zjutraj jo nalijte polno in spijte takoj 0,5 litra na enkrat. Potem pa takoj,ko jo izpraznite do konca,nalijte novo vodo,tako da je plastenka vedno polna in jo morate sprazniti.Ko ste lačne,spijte pol litra in če še ni zadost,še pol litra.In tako boste pile veliko vode,ne da bi se sploh zavedale...

Se javim še kaj zvečer,da povem,kaj je potekal dan!

(odgovor članu TINALAN)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 15:08:01   
Kofi
Punce po mojem vas ne zebe zaradi 90D diete ampak zato ker je še vedno ta user posted image  ZIMA!!!! Pa komu se je strgalo tam zgoraj? Mal bi lahko drva naložli, kajne? Upam samo da ne bomo poleti jokale da je prevroče...no, sej meni ni nikol prevroče ;)

Danes sem jedla pohan sir po 100 letih. Sem ga  sama doma naredla, pa sej nisem prov dobro vedla kako in mi je ful uspelo user posted image  Sem vsakemu naredla 2 koščka, ma jaz sem komaj pojedla,...ful je nasitno...pa ajver poleg seveda..pa še nekaj kuhane cikorije...tko da sem sita po mojem do večera...samo vodo, pa bo..

Elanor prav maš glede vode...jaz tak prakticiram že dolga leta...ker ljudje sploh ne vemo kdaj smo žejni...razen takrat ko je res sila ;)
Ko sem bla v službi, sem si delala celo črtice, koliko polliterskih flaškic sem nagnila, da sem bla ziher da je blo 2 litra do 4. ure, ko sem šla domov...ker doma prej pozabim pit kot v službi...pa še fajn je, ker moreš nujno tolkokrat it na vc, da si mal noge razmigaš...če ne bi jaz sedela za rač. cel dan, pa ne bi bla ne lačna ne žejnauser posted image

Jutri gremo pa spet na obisk k babici in bom z veseljem rekla, če lahko naredijo ves škrob kar ga imajo doma :) Od krompirčka, do riža pa kake škrobaste zelenjave --- hehehe

Čau.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 17:45:51   
tinca100
Živjo Bombe! Danes sem dan preživela v Planici. Gledala sem skoke. Cel dan nisem nič jedla, zdej pa si bom naredila pohan sir z ajvarjem. Kako je tu fino!!!
Pred nami je vikend brez sadnega dne. Tako upam, če ne bomo šli kam pohajat, da bodo kilce šle dol. Po sadnem mi pa kar poskočijo. Kej ni to čudno. Ma meni se pri tej prehrani zdi vse nekam čudno. Bolj ku ješ, manj kil maš. Vsaj pri meni je tako.
Se slišimo jutri.
lp

< Sporočilo je popravil tinca100 -- 17.3.2006 17:49:58 >

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 19:21:35   
kepa*
Ojla!
Punce, danes pa definitivno ni moj dan. Najprej mi je zjutraj tehtnica zagodla, potem so m klicali iz službe in bogve po katerem zakonu lahko izkoristim samo 8 dni dopusta, zato moram čez dober teden že v službo.user posted image
Potem sem se pa še grdo prekršila. Raje ne bom povedala, kaj vse sem zmetala vase.
Ok, a ne bom obupala. Jutri je nov dan. Bo že kako, kajne?

Lep večer še naprej.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu tinca100)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 20:21:23   
Jessy
Elanor, sem že popravila seznamček! user posted image
TINALAN, brez skrbi! Nobenega ne bom brisala, le objavljala bom le tiste, ki mi bodo poslali podatke, ostali ste pa še vedno shranjeni na varnem v Wordu in ko se javite, vas vržem notri! OK?

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 21:11:58   
Maja Z
ojla

kaj je karakter? Ne veste.....jaz, k sem mela na krožniku purana na žaru in pomfri, pa sem jedla le purana, tut en pomfri ni pristal v ustihuser posted image . Pa soalato seveda, prej sem pa jogurt pojedla.

Joj, Kepa groza, sej to si kr sprot zmišljujejo te zakoneuser posted image user posted image . Zdrži in ne obupat.

LP maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 21:24:32   
Lumpi
Hello!!!!!!!!!!!!!

Jaz včeraj in danes nič grešila.user posted image user posted image user posted image

Jutri bo kriza. Jo imam zmeraj na B dan. No, bo vsaj lepo vreme, da bomo lohka zunej in bom na hrano malo pozabila.

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Bombe...17.dan(B)
17.3.2006 22:18:37   
Jessy
MajaZ, res pohvalno!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?