|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obupano vas prosim za pomoč- bolan 14 mesečnik!
17.3.2006 11:30:18   
Anonimen
Živijo!

moj 14 mesečnik je že en teden hudo bolan (vročina, kašlja, nič noče papcat,vneta ušeska, ki  so se mu pozdravila). Pediater pravi, da je normalno da noče nič jest, važno, da pije. Ja, pije tudi bolj malo... Papca pa čisto skoraj nič.  žlički na obrok. Kuham mu vse živo, pa nič... Revež je imel tako luškan trebušček, sedaj ga ni več...

Torej, kaj naj mu skuham da bi jedel. Najraje ima (je imel) korenčkovo juhuco z gresom, sedaj pa no way...
Tolk me skrbi, moj - njegov  pediater je pa star kekec,ki mu ne zaupam prav veliko... Več kot en teden se že matram z njim....user posted image user posted image

Hvala vam za nasvete!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obupano vas prosim za pomoč- bolan 14 mes...
17.3.2006 11:40:27   
tinatona
Oj!

Moj mali je tudi pri desetih mesecih kakih 14dni štrajkal s hrano. Res čisto nič ni hotel pojesti (še tisto kar je zelo rad jedel ne). Pa je rekla pediatrinja da zaenkrat ni panike. Da moram samo pazit da pije - zaradi dehidracije. Tako da bi moj nasvet bil da mu daj čimveč zapit (karkoli bo hotel), pa večkrat mu ponudit kaj za prigriznt.  Moj je ravno na račun tega da je vsaj nekaj pojedel pri 4,5 mesecih v bolnici en teden preživel na Fruchtzwergijih (res da ni najbolj zdravo, ampak vsaj nekaj je pojedel).  Tko da pusti času čas. Bo pač rabil nekaj časa da okreva po bolezni. Saj bo apetit nazaj prišel, ne skrbi.

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obupano vas prosim za pomoč- bolan 14 mes...
17.3.2006 11:56:49   
Marogica
Sama imam 14 mesečnika, ki je vse. Tudi ti probaj mogoče s stvarmi, ki jih še ne pozna, celo "nezdravimi", s hrenovko, s pašteto, probaj z ribo(pečeno).... kaj pa jaz vem. Pojedel tako ali tako ne bo dosti, tako, da ne bo kakšne katastrofe, mu bo pa mogoče zelo všeč. Tudi za pit mu daj kaj drugega, kar še ne pozna-čaj kakšneg drugega okusa, daj mu kakšen gosti sok, mešan z vodo, vodo....
Upam, da bo pomagalo.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
17.3.2006 11:57:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: obupano vas prosim za pomoč- bolan 14 mes...
17.3.2006 12:54:59   
Tinca7
Kadar je moja 16 mesečnica bolana, je samo nezdravo hrano. To so monte, pudingi, skute, frutki,... Skratka nič kuhanega, toplega, zdravega. Ampak raje vidim, da kaj poje, kot da je na čaju/soku en teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: obupano vas prosim za pomoč- bolan 14 mes...
17.3.2006 12:59:31   
lelaval
Kot so ti že druge napisale - vseeno, če je 'nezdrava' hrana, je vseeno bolje, da poje kak keks, čokolada ali skutko, kot pa nič.
Če pa nič noče -tudi prav, samo, da pije, pa magari le vodo. Če pa še te ne bo maral ali jo bruhal (pa pazi, če ima še drisko), potem pa lahko dehidrira.
Da pa je shujšal, je normalno, saj nič ne je. Brez skrbi, vse bo dobil nazaj. Moj je tudi.
Držim pesti, da se čimprej pozdravi.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: obupano vas prosim za pomoč- bolan 14 mes...
17.3.2006 23:21:26   
kepa*
Ne skrbi, še noben otrok ni prostovoljno umrl od lakote. Tako mi je rekla, zdr., ker naš mali pa že od nekdaj noče jest. Pa mu ponujamo vse. Najbolj pali nezdrava hrana. Pa sem se nehala sekirat.
Tvoj je pa bolan, zato nima teka. Ves čas mu ponujaj za pit, pa tud razne prigrizke. In najbolj pomembno: ne paničari!

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
photo
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?