|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
16.3.2006 22:04:16   
petri85
Dober večer Avgustovke!

Ja, naši otroci so majstri za vse stvari! Jaz sem danes dopoldne sesala po stanovanju in sem ga pustila na puzlah, kjer se je igral (sem mislila, da se igra:) Ko pridem nazaj v dnevno ga najdem čist nadrugem koncu z listom od rože v rokiuser posted image (je odtrgal ta največji list od drevesa življenja :( Sem mu ga hitro vzela, saj so ti listi ful ostri, pa je bilo spet hudo, kaj mu sedaj to jemljem.

Smo pa tud že namontiralo varovala v vtičnice, ker je s hojco takoj pri vtičnicah!

Naš tud zaenkrat podnevi veliko spi (cca. 3 x 1,5 ure) tako, da si takrat privoščim mal posurfat ali pa malo počit.

Sem vidla da govorite o količini hrane. Jaz mam vedno isti dve posodici za Davidovo hranjenje in sem enkrat kar s flaško pomerila do kam je 200 mll, tako da sedaj na oko dajem hrano (morda enkrat malo več enkrat malo manj). Jeva pa zelo različno dolgo - npr. zelenjavo jeva tudi po 20 min, sadje pa grisolina pa skute pa zmanjka kot bi mignil!

No, kar se tiče otročičkov - pri nas, če bo vse OK, bomo verjetno tud imeli tam ene tri (sva oba za). No kdaj bomo pa začel naslednjega načrtovat, pa še ne veva - morda še letos?!

Kety, tudi midva začneva na plavanje s 3. aprilom v Kranju. Violinski, hvala za vse info in tel. št. !!! Sestanek imamo pa 28. marca. KOMAJ ČAKAVA (no vsaj upam, da David tudi :) Kety, vama  s Timonom pa tudi želim veliko užitkov pri plavanju!!!

No, saj jih tudi Violinski in Aljoši želim, sam kaj ko sta onadva že prava veterana!

Mi imamo v obeh avtomobilih Romer kinge in smo ZELO ZADOVOLJNI, ker David ful uživa v obeh!

No, sem se pa razpisala...aja, moram še našo Jessy pohvalit, da je prevzela skrb pri nas hujšaricah, da bo sestavljala sezname!user posted image user posted image

Pa še nekaj sem pozabila...včeraj sem Davida ostrigla...je mož skor živčnega fasal, je rekel, da ga bom čist zafušala, saj je bilo dejstvo, da sem nazadnje strigla punčke v otroštvu...no pa saj sem ga kar dobr, saj pritoževal se ni nič, da ni zadovoljen!user posted image

< Sporočilo je popravil petri85 -- 16.3.2006 22:08:41 >

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
17.3.2006 8:54:07   
natasaxy
Dobro jutro. Sej ne morem verjeti, da sem prva. No mi smo spali dobro, se je ob 7 - ih zbudil, dobil okol pol osmih za jest, sedaj je pa še malo nazaj zadremal. Sem ugotovila, da je bolje, če ga zjutraj kar pustim, dam mu flašo v pojstlo, previjem ga in ga dam nazaj spat, potem se kake pol ure še igra v postelji in kakih 45 minut še zaspi. Če pa ga dvignem, potem pa zaspi ali pa tudi ne in je potem preveč tečka.

Ja David vse naj naj za 7 mesecev!!user posted image

A vaši že z hojico okol šibajo, jaz ga dam notri samo toliko, da se malo igra, nogic mu pa še ne pustim imeti do tal. Se mi zdi še malo prekmalu.

Gašper se je tudi že kar lepo začel premikati sem ter tja, tako da ga včasih najdem čisto na drugem koncu...no po vseh štirih se še ne premika, tako da velike nevarnosti še niuser posted image .

Danes bo pa sonček, tukaj nekaj že ven kuka, tako da upajmo da bo pomlad končno ne samo trkala ampak tudi prišla z vso svojo močjo.

No mi če bomo bomo imeli dva otročka,...ampak ne še sedaj, čez par let...jaz moram še redno službo dobit, ker do sedaj nisem mela kaj sreče, razen preko študenta,...

No sedaj se pa mali oglaša, očitno se je naspal.

Se tipkamo...

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
17.3.2006 9:30:26   
Jessy
Dobro jutro!

Pri nas pa slabo kaže, da bo kakšen sonček! user posted image

Spali smo pa kar vredu, glede na to, da sem le ob 2h vstala. Je tako kričala, da me je kar v luft vrglo. Šibam tja k posteljici, za mano pa user posted image  (je bil še pokonci). Jo dvignem in posežem po čaju, da ji ga bom dala, pa pravi user posted image , da ji ga je pravkar dal in da je pila, ko pa jo je dal nazaj v posteljico je začela pa tako kričat. No, nakar jo samo malce pocartam in upam, da ne bo zahtevala hrane. Ko se je umirila, jo položim nazaj v posteljico, takrat pa sem mislila, da jo bo pobralo. TAAAAAK jok, da sem jo samo gledala. Jah, ni bilo druge, kot da sem ji ponudila tudi joško. Očitno je zalegla do 8h zjutraj.

Tiste, ki dojite, a ve že kaj spite na trebuhu? Jaz kar ne morem. Sem prejšnji dan probala, pa se mi je zdelo, da me joški kar tiščijo, po drugi strani sem se pa bala, da se mi ne bo mleko delalo, če jih kaj tišči. Tako sem spet pristala na boku in hrbtu. Tako si že želim eno noč prespati na trebuhu!

Zdaj se mi pa nekej ihtini! Bo zgleda treba v akcijo!

Petri, saj si vidla, kako so se vse "greble", da bi delale sezname. Ena pač mora prevzeti. user posted image  Zdaj bom imela pa nad vsemi kontrolo! hehehe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
17.3.2006 9:35:34   
Tiamo
Jutro, mi smo user posted image , kot ponavadi do 4, pojaedla in spala do 7. Zdaj spet spi. Natasa Demi šiba v hojici k nora, jaz ji pustim da seže z nogicami do tal. Pol pa šiba okoli, ali se na mestu igra, ali pa skače notri k nora. Natasa pa še to, kako mu daš flašo v posteljo? Danes ima očka dopust, tako da bom bolj malo na računalnik, se tipkamo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
17.3.2006 9:43:01   
zoya24
Dobro jutro,

spanje se je spet normaliziralo, potegnemo tja do devetih. Danes se je prvič zbudil ob osmih, potem sva pa še mal dremala do nekaj do devetih.

Jessy jaz se občasno vležem na trebuh, samo tako, da mam povštre podložene pod glavo in to ful visok, sam kej dolgo ne morem tako ležat, ker me hrbet začne bolet. Tako, da bolj za probo včasih. Si pa tudi jaz že želim normalno zaspat in spat na trebuhu. Moram pa reč, da me pa nasploh manj hrbet boli, ker spim na bokih.

Ste videle, kako lep vikend bomo imeli user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da si ne bodo vremenarji kaj premislili.

No včeraj sem nekaj pisala kako vedno vse zvečer pospravim, včeraj se mi pa ni dalo in mam tak, kot da bi bomba trešla, vsepovod igrače, kuhinja katastrofa.....bom res mogla it pospravit pa se mi ful ne da...

user posted image je šel pa zjutraj po nov avto in zdaj bomo ful važni. Že premišljujem, kam bi danes šli, da ga sprobamo. user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
17.3.2006 9:46:07   
tina104
Danes pa vas ima kar nekaj 7 mesecev - vse naj vsem, mislim, da ste štirje, ne, ampak če bom zdaj šla mena napisat, bom sigurno kako ime zgrešila. Tako da vse naj vsem štirim!

Jaz sem že tudi razmišljala o spanju na trebuhu, pa ga še ne prakticiram, me tudi tišči. Včasih podnevi se vležem malo na trebuh, predvsem takrat, ko imam bolj prazne dojke. Sicer pa sem se že med nosečnostjo čisto lepo navadila spat na druge načine, ne na trebuhu.

Kako najdem čas za RR. Npr. sedaj se ati ukvarja z Aljažem, največkrat sem na RR, ko Aljaž spi. Ko je buden in dobre volje, ga včasih imam poleg sebe na tleh in kaj na hitro preberem ali odgovorim. Včasih pa ko je Ajaž zaspan in noče drugače zaspat kot na rokah, stojim z njim pred računalnikom, berem našo temo in ga zraven zibam in na tak način kar hitro zaspi. Sem sedaj veliko več zdaj na RR, kot takrat, ko je bil še mlajši, se mi zdi, da zdaj ni več tako zahteven, pa še ostalo delo sem si zdaj lepše zorganizirala.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
17.3.2006 9:54:15   
natasaxy
Tia jaz zjutraj vstanem in mu pripravim mleko, potem mu pa dam flašo v roko in v postelji vse poje, ko je prazna mu jo vzamem, se še malo igra in zaspi nazaj. Ko gre popoldne spat mu pa včasih dam ob rob posteljice čaj in jo včasih sam pobere in pije, samo to malokrat prakticiram, ker je bolje če vem da pije, da ni potem vse polito.

Ja lep vikend bomo mele, tako da če gre katera v Planico, zna biti pestro.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
17.3.2006 13:29:17   
MajaPRO
Lep pozdrav!

Vid spi, tako da sem izkoristila čas, da nekaj napišem. Danes greva po dooooolgem času malo na sprehod, tako se že veselim. Vida ponoči malo nosek zafrkava - se zbudi in joka, ker se mu zamaši, potem pa špricamo s fiziološko in je spet dobro.

Dajte mi povedat, kaj točno naj napišem (mogoče bom res sama s konturo napisala, ideja je ful dobra!) na ta bel prtiček. In seveda kam - na sredino, ob rob, v kot prtička?

Vse najboljše vsem slavljencem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se še tipkamo!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
17.3.2006 13:35:32   
nanka
Dober dan,

David, Jan in Jure vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No pri nas se je zaenkrat stanje normaliziralo, trije so že preboleli virus, še dobro da je trajal samo en dan.

Jaz si tudi vzamem čas za RR, ko spi ali pa je že kdo doma, da se igra z njo.

Danes sva se pa potepale, sva bile v Leclercu, ker sva šle kupit darilo za svakinjo.
Tia, jaz sem naši tudi kupila tisti lonček, ki poje in govori slovensko. Se kar zabava z njim.
Zojo vabi kosilo...

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
17.3.2006 14:39:03   
violinski
Evo, vas čisto na kratko pozdravim, da voščim slavljencem vse naj za 7 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ponoči nekaj delala, zato sem bila budna do 2:30, takrat se je zbudil tudi Aljoša, mogoče je hotel jest, ne vem, ker čaja ni hotel. Ko sem mu dala dudo, je bilo pa v redu in je spal dalje do 6:15. POtem je pojedel in zaspal do 8:15. Priden. user posted image

Jaz spim na trebuhu že od vsega začetka, celo med nosečnostjo mi je kdaj uspelo, seveda, prav na trebuhu nisem mogla, ker sem imela oooooooogrooooooooomen trebuh. Joški se mi pa že od konca prvega al pa drugega meseca ne polnijo več na trdo. Edino zadnjič je bila kriza, ker en jošek ni bil kar dolgo spraznjen (je Aljoša preskočil tisti obrok) in me je kar bolelo. Do zajtrka user posted image .

Danes sem mu prvič dala polento (Lana je ni marala, zato sem pri njem kar nekaj odlašala ves čas) in je sicer odpiral usta, ampak kakšnega posebnega navdušenja pa ni bilo. Se nič ne čudim, meni tudi polenta ni nevemkaj od hrane.

Ok, zdej grem pa še jaz kaj pojest, dokler Aljoša spi, popoldne me pa ne bo doma in bom otroke pustila možu. user posted image Sej bo šlo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
17.3.2006 17:48:27   
petri85
Hvala vsem za čestitke!!! Tudi midva z Davidom želiva vse najboljše Juretu in Janu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Midva sva pa dane szjutraj kar oba potegnila do 9.30!user posted image

Potem pa sva šla kar 2x ven na sprehod.

Sedaj gremo pa ne en RD, mami pa ne sme jest.user posted image

Aja, Violinski, kar se pa tiče ogroooomnega trebuha med nosečnostjo, pa dvomim, da je bil večji kot moj. So me nonstop spreševali če mam mogoče trojčkeuser posted image , je bil pa že pri treh mesecih tak, da veliko nosečnic na koncu nima takega....so rekli sosedje ko sem s kosilnico kosila travo (sem se poslužila vsega, da bi ja rodila, ko je bilo že tolk čez rok!) da so vidli kosilnico pa moj trebuh....pol čez par minut pa še mene!user posted image

Tolk zaenkrat, se mi že mudi...

< Sporočilo je popravil petri85 -- 17.3.2006 17:58:25 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
17.3.2006 19:31:41   
MajaPRO
Glede spanja na trebuhu... zdaj, ko dojim le zjutraj in zvečer, prsi niso več napete, tako da že lahko spim na trebuhu. Včasih se mi zdijo prav prazne in se mi zdi, da ni dovolj mleka za 1 obrok. Ko pa se Vid spravi zraven, pa se sliši, kot da komaj sfolga požirat user posted image .  Se pa spomnim proti koncu nosečnosti (tudi jaz sem imela ogroooomen trebuh), da sem si od vsega najbolj želela spati na trebuhu. Sem mislila, da bo po porodu to mogoče, na polne joške niti nisem pomislila. Zdaj, ko pa lahko spim na trebuhu, pa nimam več te želje (sem se očitno v 16 mesecih odvadila).

Jutri greva z Vidom in mamo v mesto kupit še nek zgornji del za Vida (za krst) - kakšno jopco ali jakno, saj v sami srajčki ne bo mogel biti (tudi če mu spodaj oblečem 2 bodija). Pa jaz si moram čevlje kupit, saj tistega svetlega kostima, ki sem ga nameravala oblečt (in h kateremu bi lahko obula poročne čevlje), ne bom gor spravla (me preveč tišči). Tako da bom imela kar eno črno krilo in zdaj rabim še črne čevlje.

Tako, zdaj pa greva z možem počasi v Mehiško na večerjo (kolegica praznuje RD), tašča pa pride gor Vida čuvat.

Lep večer!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
17.3.2006 19:39:24   
Tiamo
Čer vsem slavljencem čestitke Demi že spi, jaz pa malo brskam po netu. Jutri gremo v Kranjsko Goro, hvala violinski za kombinizon, je že suh...pa tudi če ga ne bi oprala saj ni umazan in ne bo ga oblekla na golo kožo. Jaz pa nikoli nisem spala na trebuhu, vedno spim na boku.  Zdaj se grem stuširat in počasi v posteljo gledat TV. Nočko  

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
17.3.2006 20:56:12   
Žani

Da se še jaz na hitro javim...cel dan nisem imela časa, ker sem skoz neki po stanovanju brkljala. Bo treba kakšno generalko naredit v kratkem.user posted image  Mogoče že jutri!
Tudi jaz še vedno ne spim na trebuhu. Sem probala, pa ne gre. Imam pa en tak fajn položaj- pol na boku pol na trebuhu in mi je super.

Jure, Jan in David čestitke za 7 mesecev!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa zobki rastejo kot gobe po dežjuuser posted image -Aljana ima namreč dva nova zobka (spodnji dvojkici).user posted image Zdaj jih ima že 6. Pa tudi zgornji dvojkici bosta vsak čas zunaj. Zna pa že zelo fajn ugriznit. Zadnjič je očku naredila mini "urco" na roki.

Joj, da spet ne pozabim...sem hotla že včeraj neki vprašat. Tale Fredov obroč za kopanje. A je to uredu stvar? Se splača kupiti? A bo rdeč uredu za Aljano?user posted image Imamo namen it na Čatež, pa bi se radi prej mal opremili. Kaj pa spodaj-so kopalne pleničke uredu ali mi priporočate kaj drugega? Joj, kako sem vas zasula z vprašanji.user posted image  Vem, da vas kar nekaj hodi na plavalni tečaj (nekaj vas ga je že uspešno zaključilouser posted image user posted image user posted image ), pa mi boste upam znale svetovati.user posted image

Lep večer, pa čimbolj mirno noč!user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
17.3.2006 21:07:49   
nelči
Pozdravljene

Po res dolgem času se javljam. Te dni nisem imela kaj dosti časa za pisanje na RR, brala sem vas pa seveda vsak dan!

Najprej hvala za čestitke Janu in iskrene čestitke tudi Davidu in Juretu user posted image  in vsem ostalim, katere sem zamudila.

Nanka, upam, da se družina čim prej pozdravi (itak že gre na boljeuser posted image ), predvsem se mi pa smili Zoja, da bo morala te preglede dat skozi. Eno user posted image  za njo!

No, pri nas ni kaj dosti novega. Počasi uvajava 3. gosti obrok, tako, da bo dojenje ostalo le še zjutraj in pred spanjem pred flaško. Je pa Jan postal že pravi plazilec user posted image  Puza že tako dobro, da ga je povsod polno, skoraj kot bi že hodil user posted image  Plazi se od otroške sobe do jedilnice, kuhinje, dnevne skratka stanovanje je njegovo. Pa seveda mora prijet vse, kaj mu je na dosegu. Zadnjič je prazno stojalo za perilo prevrnil, še velika sreča je bila, da ni padlo na njega!!! Rože pa itak ..... sem imela praprot, ki je segal skoraj do tal, sem ga raje kar mami dala, ker Jan je vsake toliko potrgal liste in sem se samo jezila. Skratka, treba je že ful pazit na naše male, pravi faloti postajajo user posted image

Petri in Jessy moram vama povedat, da sem tudi sama pričela z loč. dieto. Moram rečt, da sem predvsem dopoldan kar lačna in do kosila komaj vzdržim, ampak je vedno bolje. Upam oz. vem, da nam bo ratalo.

Pa še to, ful sem noter padla glede morja. Midva razmišljava, da bi  šli v Makarsko ampak še čakam, če bo kakšna bolj ugodna varianta v tistem hotelu glede sobe. So sobe brez balkona dosti bolj poceni, kot z njim ampak je težava v tem, da se te že zdaj zasedene. A ve že veste kam boste šli. Kaj pa mislite o kakšni Grčiji? Bi šle s takimi malimi???

Zoya, Žiga je pa res že pravi dečko, kako on že stoji!!!!!!!! user posted image  Ne morem verjet, Jan še sedi ne dobro!

Maja glede prtička za krst ti ne morem nič povedat, ker mi še nismo imeli krsta in ne vem kako zadeve potekajo.

Glede spanja na trebuhu sem vedno spala na trebuhu in mi joške niso delale nekih problemov.

Tako dolgo me ni bilo, da sem ziher kaj pozabila povedat ...... Dost je zaenkrat.

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
17.3.2006 22:12:20   
Jessy
Maja, malčk sem ti fovš za mehiško! user posted image  Jaz bi tudiiiiii! user posted image

Kje je napis na prtičku, je čisto tvoja odločitev. Jaz osebno bi raje nesla eni šivilji, da bi naštikala, ker to ni drago in za moj okus je lepše. Bi mogla pa vsaka šivilja to znat narediti, ker ni nobena umetnost.

Petri, full lep avatar imaš! user posted image user posted image user posted image

Zoya, bravo za nov avto! user posted image user posted image user posted image  Mi se tudi odločamo o nakupu! Upam, da nam kaj uspe!

Nanka, me veseli, da je virus zapustil vašo hišo! Naj napada druge! user posted image

Violinski, a si ponoči spet kaj lepega ustvarjala? user posted image

Žani, mi smo kupili Fredov obroč in smo zelo zadovoljni in mislim, da je vreden svojega nakupa. Itak ga boste uporabljali več let. Vsekakor pa je rdeč ta pravi za zdaj. Začne se z rdečim, nadaljuje z oranžnim in konča z rumenim - seveda, če hočeš!
Midve nisva obiskovali tečaja, zato se mi je zdel nakup plavalnih hlačk nesmiseln, ampak sem uporabljala kar plavalne pleničke od DM Babylove. V maju gremo spet v toplice, tokrat v Čatežke, pa bom tudi nabavila kar pleničke, tokrat večje, ker smo že zrastli!

Nelči, lepo, da si se po dolgem času spet javila! Čestitam za pogum, da si se pridružila nam, ki topimo maščobe! A prideš tudi k BOMBAM na forum Hujšanje? Pa velik dobre volje!!! user posted image user posted image user posted image
Glede morja midva še vedno iščeva ugodno varianto. Trenutno še čakam 1 katalog, potem pa izbereva najboljšo varianto. Nekako sva se odločila, da ostanemo bolj na severu Hrvaške in trenutno izbiramo med Lošinjem, Krkom in nevemšečim user posted image user posted image user posted image . Bova pa po vsej verjetnosti šla kar v hotel. Makarska je zame malce predaleč. Že do Vodic se mi je zdelo, da se vozimo celo večnost.....morda, ko bo Neja malce večja.
V Grčijo bi jaz takoj šla, ampak nam letos finance ne dopuščajo te možnosti. Bi pa prej šla v Grčijo kot kam na HR. Kot pravim, je letos vsega preveč na kupu, pa bomo ubrali cenejšo varianto - Hrvaško. user posted image

A ve kaj poznate slaščičarne v Logatcu in na Vrhniki? Jaz bi naročila torto za h krstu, pa me zanima, kje naredijo zelo dobre in tudi lepe torte? Če katera kaj ve, se priporočam za info!!!

Danes je bil en čudovit dan! Tako sva obe uživali na sončku, kot že dolgo ne! Pravo pomladansko vzdušje! Še kak teden, pa bomo bunde dali v omaro in oblekli velurje in vetrovke! Komej čakam!!!

Mislim, da sem se zadosti razpisala! Mejte se fajn, pa se tipkamo!

Tia, vi pa jutri uživejte v Kr. Gori še namesto nas!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 17.3.2006 22:18:08 >

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
18.3.2006 7:40:20   
Tiamo
Jutro, jaz un Demi sva pokonci od 5:30, sem čist matasta. Sploh ne vem kaj ji je bilo, samo igrala se bi in pela je...sem se ji nasmejala, ampak spat pa ne. A je polna luna? Jessy glede torte ti poročam, klo se moj dragi zbudi, kje jo vzami. Saj veš, da je potnik pri podjetju, ki se ukvarja s slaščičarstvom in pekarstvom. Na vrhniki imajo veliko strank, pa ti povem kje je najbolje. Glede Fredovga obroča sem jaz nasprotnega mnenja kot Jessy. Ni mi včeš, otrok ti skoz dol leze in ima potem glavo skoraj pod obročem..če ne zna brcati pravilno in skrči noge se prevali nazaj..tisti trakci okoli vratu, ki gredo do kopalk so ful moteči in jih skoz hočejo prijemat in v usta tlačit...ampak odločitev je tvoja Žani. Jaz bom Demi kupila, kar navadnega, tistega za dojenčke..krog, ki ima dve odprini za nogice. Pa še Fredov je drag, pa lij za poletje mi ni primeren k je vroče in so vsi tisti trakci spelani po hrbtu. Aja, žurko v KG so premaknili na jutri, ker je planica in je Porentov dom zaseden. Tako, da je prijatelj lahko šele jutri zakupil??? Mi je pa ful smotan, ker je v nedeljo, drugi dan ima očka službo in je rad spočit... Demi se spet dere...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
18.3.2006 8:08:18   
Jessy
Dobro jutro!

Tia, ti si zmerej full pridna! Za info bi bila pa res hvaležna! user posted image

Tudi za nama je OBUPNA noč user posted image . Ob 1.30 je kričala in ni pomagalo drugega kot joška. Ob 4h se je zadeva ponovila, s tem, da sem vstrajala vse do 4.40, potem pa obupala in ji dala joško. Čez 2 min je že spet kričala in sem jo "ignorirala", nakar čez 5 min spet obupam, grem tja, jo malce pocartam in dam nazaj spat. Ob 7.30 je spet kričala in čez 10 min sem le vstala in šla do nje. Je bila lepo na trebuščku (to se je prvič zgodilo), ene 30 cm nižje, skoraj pod kovtrčkom. Mislim...kaj takega!!! Jaz sem čist zmozgana in po moje me tudi kavica ne bo spravila pokonci. user posted image
Zdaj čakam ,da se mi kopalnica ogreje, da jo grem okopat. Jaz imam tam radiator skoraj do konca zaprt, ker mi je drugače takoj prevroče notri, za kopanje Neje je pa prehladno in morem odpreti do konca.
Upam, da mi bo po taki noči tudi danes dopoldne spala skoraj 2 uri, kot včerej. Sem mogla kar 2x preveriti, če sploh še diha!

Tia, meni se Neja nikoli ni v Fredu tako obračala, da bi se prevalila nazaj, pa tudi trakce je pustila pri miru. Poleze pa res malce dol, ampak sem jo pač dvignila. Lahko pa problem rešiš kar s kako brisačko.

Danes imamo spet srečanje za krst in upam, da je zadnje.

Nekej hecno šumi tam v kuhinji. Po moje spet brska po papirju!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
18.3.2006 8:36:31   
Tiamo
Jessy evo moj je zbujen, glede tort v Vrhniki, nikjer niso dobre, povsod uporabljajo umetne snovi in ful so packi: obliv torte naredijo npr. čokolado + olje. Če je torta sadna, za jagodno kremo uporavijo barvilo iz teola.  Zdaj študira, katera slaščičarna je blizu tebe in je uredu: Evo Logatec Slaščičarna zdraven TUšA: kjukec... V ljubljanih jih imaš pa na morje: lahko ti naredijo tako torto, če prineseš od Neje slike ti jo navrh torte skenirajo in naredijo obliko Neje.  Čeprav sem se zdajle spomnila, da je moj oče v Vrhniki naročil torto v obliki Barbike in je bila super. Ga bom poklicala in vprašala..

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
18.3.2006 8:55:04   
Jessy
Hvala, Tia!
Kljukca poznam in imajo res dobre torte, ne vem pa, če "znajo" kaj lepo okrasiti, krstu primerno. V LJ vem, da imajo svašta, sam je treba it v LJ! Do Vrhnike pa je vse sprejemljivo, saj bomo imeli kosilo nad Vrhniko in bi pobrali kar sproti ali pa bi pobral tast, ki je itak vsak dan na Vrhniki.
Če še kaj izveš, mi prosim sporoči!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
18.3.2006 10:03:46   
Jessy
Tia!
Ni treba več spraševati za torte! Sem že dobila in se že zmenila! Bom naročila v Horjulu! Hvala vseeno, ker si se trudila!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
18.3.2006 11:09:01   
Kety
Ojla

se pol več oglasim, samo Jessy odgovorim. Jaz sem imela ful dobro (in fuuul lepo) torto za krst, jo je naročil Timonov boter...če boš naročevala v Horjulu, pa vem, da Marjan Žvokelj dela fuuuul hudo dobre torte za moj okus! Vsaj včasih jih je...a boš pri njemu naročila!?

No, če boš v dilemi s torto, povej ti sporočim cifro od tistega ki je nam naredil. Je bila res lepa in ful dobra.

Bom dala samo torto v album, si boš lahko pogledala...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
18.3.2006 11:20:27   
Jessy
Ja, Kety, točno z Marjanom sem se menila! Zdaj sem pa še bolj prepričana, da sem se prav odločila! A ima on to privat pekarijo al tako dela, zraven službe?

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
18.3.2006 11:34:36   
Kety
Vem, da je bil zaposlen v Žitu kot slaščičar (bil je sodelovec od mojega bivšega fanta in moj kolega), pol je pa doma mal "fušal". Zdej pa ne vem kako ima, ker že dolgo ne živim več na Vrhniki in nimam nobenih stikov z njim. Naredil ti bo pa torto tako kot ti želiš, poveš okuse,...men so dobre torte, ki niso narejene iz tistih težkih umetnih mas, ampak lahke sočne sadne ali pa čokoladne, samo da niso težke za želodec!
No, dobr opravi!

Šibam lase oprat!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
18.3.2006 11:48:06   
tina104
Danes smo spali do pol sedmih!!!!!!!!!!! Sploh nisem mogla verjet. Ponoči se je sicer zbudil 3 ali 4x, ampak samo za kratek čas, malo je zizo zgrabil in že spal dalje, jaz pa tudi. Bi se lahko kar navadila na tako dolgo spanje user posted image .

Mi smo pa včeraj prvič šli na malo daljši izlet. Vsega skupaj smo se vozili pet ur- v eno stran tri ure, ker je bila ful gužva in še neka prometna, nazaj domov pa dve uri. Na poti tja je bila kar kriza. Mali v treh urah ni niti malo zadremal, skoz sem ga mogla animirat, ker drugače se je drl, pa vmes smo mogli tri krat stat. Potem na obisku pa je dalje ves čas bedel in bil ful priden in potem so vsi pravli, kakega pridnega otroka imamo. Vsega skupaj je bedel skoraj 6 ur, nato na poti domov malo oddremal, zato pa ni čudno, da je ponoči dolgo spal.
Glede na izkušnje iz te vožnje, ne bi šla rada daleč na morje. Trenutno najbolj razmišljam o kakem Krku, tam še nisem bila. Samo ni mi nekaj naprej za rezervirat, kaj pa vem. Z dragim sva samo eno leto šla na morje tako, da sva si naprej rezervirala preko tur. agencije, drugače sva vedno šla v nek kraj, pa tam poiskala neko namestitev. O morju še torej nič ne vem. Letos še ne bi šla v kako Grčijo ali kaj takega.

Maja na prtiček je vseeno, kam daš napis, pač kaj se tebi zdi najbolj fajn.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Seks v spalnici, kjer spi tudi dojenček?
Mnogo novopečenih staršev se sprašuje, če je res grozno in neprimerno seksati v zakonski postelji v spalnici, kjer v pos...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.