|
RE: Avgustovke, kje ste 17.3.2006 22:12:20
|
|
|
|
Jessy
|
Maja, malčk sem ti fovš za mehiško! Jaz bi tudiiiiii! Kje je napis na prtičku, je čisto tvoja odločitev. Jaz osebno bi raje nesla eni šivilji, da bi naštikala, ker to ni drago in za moj okus je lepše. Bi mogla pa vsaka šivilja to znat narediti, ker ni nobena umetnost. Petri, full lep avatar imaš! Zoya, bravo za nov avto! Mi se tudi odločamo o nakupu! Upam, da nam kaj uspe! Nanka, me veseli, da je virus zapustil vašo hišo! Naj napada druge! Violinski, a si ponoči spet kaj lepega ustvarjala? Žani, mi smo kupili Fredov obroč in smo zelo zadovoljni in mislim, da je vreden svojega nakupa. Itak ga boste uporabljali več let. Vsekakor pa je rdeč ta pravi za zdaj. Začne se z rdečim, nadaljuje z oranžnim in konča z rumenim - seveda, če hočeš! Midve nisva obiskovali tečaja, zato se mi je zdel nakup plavalnih hlačk nesmiseln, ampak sem uporabljala kar plavalne pleničke od DM Babylove. V maju gremo spet v toplice, tokrat v Čatežke, pa bom tudi nabavila kar pleničke, tokrat večje, ker smo že zrastli! Nelči, lepo, da si se po dolgem času spet javila! Čestitam za pogum, da si se pridružila nam, ki topimo maščobe! A prideš tudi k BOMBAM na forum Hujšanje? Pa velik dobre volje!!! Glede morja midva še vedno iščeva ugodno varianto. Trenutno še čakam 1 katalog, potem pa izbereva najboljšo varianto. Nekako sva se odločila, da ostanemo bolj na severu Hrvaške in trenutno izbiramo med Lošinjem, Krkom in nevemšečim . Bova pa po vsej verjetnosti šla kar v hotel. Makarska je zame malce predaleč. Že do Vodic se mi je zdelo, da se vozimo celo večnost.....morda, ko bo Neja malce večja. V Grčijo bi jaz takoj šla, ampak nam letos finance ne dopuščajo te možnosti. Bi pa prej šla v Grčijo kot kam na HR. Kot pravim, je letos vsega preveč na kupu, pa bomo ubrali cenejšo varianto - Hrvaško. A ve kaj poznate slaščičarne v Logatcu in na Vrhniki? Jaz bi naročila torto za h krstu, pa me zanima, kje naredijo zelo dobre in tudi lepe torte? Če katera kaj ve, se priporočam za info!!! Danes je bil en čudovit dan! Tako sva obe uživali na sončku, kot že dolgo ne! Pravo pomladansko vzdušje! Še kak teden, pa bomo bunde dali v omaro in oblekli velurje in vetrovke! Komej čakam!!! Mislim, da sem se zadosti razpisala! Mejte se fajn, pa se tipkamo! Tia, vi pa jutri uživejte v Kr. Gori še namesto nas!
< Sporočilo je popravil Jessy -- 17.3.2006 22:18:08 >
|
|
|