NinaŠ
|
Ojla novembrke! Vsake toliko se pa tud jaz lahko oglasim, a ne? Vidim da po večini vsi novembrčki spoznavajo nove okuse, mi2 pa še vedno vztrajava pri polnem dojenju. Se mi nič ne mudi z gosto hrano, tudi Anžeta sem dojila do 6 mesecev in mu ni prav nič manjkalo, pa še najlažji in vedno pripravljen obrok imam sabo . Obračanje s hrbta na trebuh tini še ne gre, se vedno ustavi na boku, obratno pa ji že uspe - vendar le ko je nagica oz. brez plenice . Danes sva imeli 3. posvetovalnico (6770 g, 65 cm) in seveda drugo cepljenje. Kake reakcije po cepljenju ne pričakujem, saj sem ji takoj, ko sva prišli domov, preventivno dala svečko paracetamola, kar je že preizkušen recept (na Anžetu). Drugače jo moram pa pohvalit, je zelo pridna punca, ko je sita in naspana se zamoti z igračkami tud po uro (pač malo jiih ji moram menjat vmes), zelo rada leži na tleh in se zabava z mostom, potrpežljivo pase kravice (sploh če Anže kaj skače okrog nje, da je bolj zanimivo), nogice že "spodvija pod rito" in se hoče na ta način splazit naprej vendar so roke še prešibke. (vseh naštetih stvari od Anžeta nisem vajena, ker ni bil niti pod razno tako "samostojen" fant - jap bil je prvi ). Glede spanja se ne bom pritoževala, ponoči je 1x - 2x, dopoldne ima 15 - 30min dremeža, potem na sprehodu najmanj 2 uri, popoldne spet 15 - 30 min; zvečer gre spat okrog 19.30, zjutraj vstaja okrog 6.30. LP
|