MJZV
|
Pozdravljene. Je že kar nekaj časa minilo od kar sem se nazadnje javila. Smo imeli doma malo bol naporen mesec, skoraj od srede februarja. Oba moja sončka sta bila bolana - Zala je imela najprej vnetje ušes, nato pa še bronhitis, mali pa je ime najprej bronhitis, potem pa še virusno angino. Oba sta bila doma, oba na antibiotikih, oba na pumpici, ponoči sta oba slabo spala, ker sta kar naprej kašljala in se skoraj davila itd. V kratkem, bilo je za znoret. No, sedaj je končno Zala šla v sredo lahko v vrtec. Upam, da bo sedaj vsaj za nekaj časa mir. In tako ni bilo časa niti za surfanje po netu, kaj še le za kakno pisanje. Sem zdajle malo na hitrico preletela zadnje vaše dogodivščine. Urška, upam, da ti bo uspelo urediti s frizuro, drugače pa ti moram povedati, da boš zelo lepa nevesta, upam, da se tvoj zaveda, kaj bo dobil. Pa tudi tvoj Maxi je en velik cukrček. Jaz še nisem uspela dati kakšne slikice v album. Ko bo malo več časa, pa pride tudi to na vrsto. Vidim, da le nisem edina prvo-novemberka. Vančo, jaz pa sem kar za tabo - ob 2.41. Tincci, kdaj si pa ti rodila? No, naš mali se že joče. Upam, da si sedaj pišemo bolj pogosto.
|