Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Saj te razumemo URŠKA, da imaš sedaj polno priprav. A tile smejkoti pomenijo, da so te frizerji dobr uštimal?
. jutri grem po fizioterapiji k frizerju.
Pa zate res velja rek "mlada mamica", ne pa za nas, ki se nam bodo počasi gube začele delati
Pred tednom dni smo bili v posvetovalnici.. 7800 g, 64 cm in obseg glave 43. Pa cepljeni smo tudi bili. Mark je bil full priden, čisto malo zajokal, ko ga je pičila, reakcije pa ni bilo nobene.
zelo pridna. Od 2 tedna spi celo noč. Spat gre ob 20.30 in spi do 8, tko da imamo res srečo, ker prva 2 tedna nismo spali nič, v porodnišnici je bila pa itak taglavna
, celo noč kričala tko da ni nobena spala. Čez dan pa tud kar velik spi (po 6 ur). Redi se pa tud fejst pri treh mesecih je imala 6370 g, tko da je taprava hruška. Čez 3 tedne mamo spet pregled in cepljenje tko da bom vidla kolk je v 1 mescu pridobila na teži.
. Sem bila prav žalostna, ker sem komaj čakala, da bo probal malo jabolke, pa korenčka pa tako. Mi pa je dala Pregomin, da mu zvečer naredim malo rižolinota, da se bo bolj najedel.
.
je včeraj dobil Milupino riževo kašico v flaško, se je najprej branil, pol pa pojedel okoli 100 ml, pa še pri meni je jedel in sem rekla: "Evo, pa smo dobri do jutra". Figo. Se je zbudil čisto po uri, točno na 4 ure. Je pa res, da sem mu dala dudiko in je pol spal še uro in pol in šele nato papcal. No, opoldne je dobil pa cvetačo in mu je bila tudi všeč. Je pa nedavno dobil navdih za pogovarjanje, najraje pa se pogovarja s polnimi usti.
sva se odločila da gremo za 1. maja na morje, da bomo lažje počakal na poletje, in me zanima če ste že dale delat za svoje
. Ko mi je probala narediti rjav pramen je ven prišla rosa
. No, ampak zelenjavo bo tudi treba jest..
.