|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   presahnjeni dojki
29.3.2006 11:09:19   
meta22
Živjo!
sem že čist obupana, zato se obračam na vas.
naš user posted image  je star 2 meseca pa pol, pa se že od vsega začetka polno dojiva. z dojenjem ni bilo težav, mleka je bilo včasih čez noč še preveč  ker je spal od devetih pa vse do pete ure zjutraj in so me joške že malo bolele.
predvčerajšnim pa šok. mleko skoraj ne teče več. mali se mi ponoči budi že ob dveh pa tudi takrat poje obe dojki ( prej mu uje bila ena zadosti )pa mu ni dovolj, komaj zaspi nazaj. ko si dojko stisnem, mleko še priteče, vendar ne tako intenzivno kot prej.
punce, a je možno da ženska zgubi mleko kar čez noč? ne vem več kaj naj delam. sem probala že vse: pivo, sezam,...

lp
Meta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: presahnjeni dojki
29.3.2006 11:23:51   
živa
Ali ne pravijo, da se pri ok. 3 mesecih zgodi poskok v rasti? Gotovo ti mleko ni presahnilo, le otrok malo več rabi. Samo nehaj se sekirat in doji naprej, pa boš videla, da bo čez nekaj dni spet vse po starem! 

Lp,

živa

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: presahnjeni dojki
29.3.2006 14:01:07   
anckabancka
Meni je manjkalo mleka, če sem premalo jedla. Ob user posted image sem velikokrat kar pozabila nase in tudi na hrano. Ko sem spet jedla normalno, je bilo mleka dovolj in preveč.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: presahnjeni dojki
29.3.2006 17:39:42   
Majabo
Res je, pojej kaksno porcijo polente z mlekom, bos videla kako pomaga. Sicer se pa ne sekiraj, samo pridno pristavjaj dete da bo sesalo in mleko se bo delalo. Veliko tudi pij.

LP
user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: presahnjeni dojki
29.3.2006 18:21:53   
kati*
če otrok kar naenkrat bolj pogosto je papa, je verjetno to vzrok - trajalo bo pač par dni, da se ponudba prilagodi povpraševanju. Pa probaj malo več piti in jest (sicer to ni nujno v pomoč - meni ni bilo).

_____________________________

lp, K

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: presahnjeni dojki
29.3.2006 18:42:27   
tulip
Se strinjam s preskokom v rasti, pri nas je bilo isto.
Pa res se potrudi, jej in pij dovolj, tudi čaj za dojenje, pa pristavljaj ga pogosteje. Obvezno si vzemi čas za počitek, da boš spočita, pa se bo mleko spet delalo.
Najverjetneje se bo uredilo, le panike ne in preveč sekiranja, pa črpanja in merjenja in posledično spet stresa, saj to najbolj škodi.
Srečno!user posted image

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: presahnjeni dojki
5.4.2006 11:50:57   
metaa
Strinjam se z vsem zgoraj naštetim, toda če je lačen - poskok v rasti - bi mu jaz, potem, ko bi izpraznil obe dojki, dala še dodatek. Saj kakšen dodatek tu pa tam ne more škodit.
Meni se zdi bolj pomembno, da je otrok sit, kot da za vsako ceno vztrajam na dojenju.
Upam, da se bo uredilo.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: presahnjeni dojki
6.4.2006 20:07:51   
Anonimen
Mogoče stres, ali utrujenost, ali pa boš dobila menstruacijo. Ali pa nič od tegauser posted image . Predvsem se ne obremenjuj, ampak potrpi in otročka vsakič, ko bo lačen podoji. Pa res moraš dovolj jesti, predvsem pa dovolj piti! Polenta z mlekom pa preverjeno pomagauser posted image  Če si želiš še polno dojit, mu nikar ne dodajaj adaptiranega mleka. potem bo sit in se ne bo želel dojit, v tvojih dojkah pa bo mleka vedno manj.
Če pa te zadeva preveč obremenjuje in mori, pa ne vztrajaj za vsako ceno pri dojenju.

(odgovor članu metaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?