Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

....Vidim, da nekje uživate in ne buljite v računalnik.Anonimna držim pesti zate...Drži se.Naja3 ful sem vesela zate in za vajino pikico.Vesela sem vsakih lepih novičk...sem že po naravi zelo čustvena,zdaj pa me vsaka stvar še bolj gane.To obdobje je res nekaj posebnega in vsak dan bolj se mi res dozdeva, da pikica v bušijo naredi žensko še bolj žensko.Kljub različnim slabostim cvetimo...Moram priznati, da me je malce strah, ampak moram biti pozitivna...Verjamem v sebe in v najino pikico, da je močna in vsak dan lepo napreduje. Barbk
čaki čaki...sej se začne še stopnjevat...jst sem se ravno prejle hvalila mojmu da se pa dons super počutim....da mi ni nič slabo...hm itak da sem bila prehitra.....mam že gromozanski cmok v grlu....
pa utrujena...skoooz...sploh nisem navajena tega občutka....
!
ni, me pa fajn špika v spodnjem delu trebuha.Kot, da bi imela prvi dan menstruacije.Sem že letela na wc gledat, če je kje
Ampak jaz se ne dam in grem zdaj z mojo bejbo mal na sprehod.
me včasih prav čudno gleda, ker tega ni navajen v taki meri.
vse to je moj moto ki me drži pri vseh močeh!! zdej grem pa pod tuš pa se zrihtat k mam jutr maturantski ples! sigurno bom najlepša
a si se spomnila poklicat g?
)
... Jaz imam na isti dan UZ kot ti (moj pdp je 5 dni za tvojim). Upam, da bova obe končno slišali
najinih
...samo utrujena sem tako, kot bi vsak dan generalno bajte nardila, vrt preštihala in še kak maraton odlaufala
! Moj
me skoz sprašuje, če me dol kej boli in se skoz "ustavlja" in neko nepotrebno nežnost zganja...gor me pa gnete ko da bi bila iz testa!!!!!!!! In potem, ko mu zavpijem, da me res boli, neha na napačnem koncu
....Samo občasno me popade pa še to bolj cmok v grlu...Hrana ima zelo spremenjen okus, tako, da niti nimam apetita.Sem pa vesela, k mi čokolada prav nič ne diši-prej bi jo pojedla na tone...Sem se prejle naročila za prvi pregled-8.5. Komaj čakam, da vidim najino pikico.Je nekaj sestra sanjala o original potrdilu krvne skupine pa nimam pojma kaj če od mene-je valda nimam.A katera ve? Pridne bodite... Barbk
, edino začinjeno in bolj šarf mi ne paše! Sem pa zgubila tiste 3kg, ki so se nabrali ob hiperstimulaciji po transferju, tako da zaenkrat sem še na stari kilaži... Ampak ne boste verjele kako dober je ketchup na črnem kruhu...