|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOVO UPANJE!
24.4.2006 22:44:38   
pilotgirl
Ja najprej bi prosila da moderatorji ne zbrišejo te teme ampak temo na splav/upanje po splavu,ker sem mal zgrešila forum. No punce zdaj pa k vam.Vidim da ste vse dočakale user posted image .No moj dan je biu danes še tolko lepši ker sem po 6 mesecih dobila službo!!!!Tko sem vesela da kr res ni,jutri imam razgovor ob 10 tko da držite pesti.Aja kaj pa kako načrti za nove pikice?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOVO UPANJE!
25.4.2006 9:50:47   
Tia-na
Čestitam za službo!!!! user posted image user posted image user posted image

Si dolgo iskala?

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NOVO UPANJE!
25.4.2006 11:04:49   
tinaaja
Pilotgirl, cestitam za sluzbo, je sigurno dobro, da ti 8 delovnih ur na dan odvzame kaksne grde misli user posted image  vsaj meni sluzba zelo pomaga, ker cist padem notri v delo in je ura en, dva ,tri 16 :)
danes je 4 tedne od mojega UPN in ni sledu  kaksniuser posted image  , ampak se se ne sekiram.. prej sem jo imela na cca 34 dni, tko da vsaj se en teden ne pricakujem. bomo videli, kaj bo.. midva bova pocakala dve, pol pa bomo spet zascito spravili v predal in veselo na delo. upam, da bo to ravno na porocnem potovanju user posted image user posted image  da bomo kaj uvozili user posted image
pridne bodte pa uzivajte v soncku

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NOVO UPANJE!
25.4.2006 11:56:35   
pilotgirl
Ja jst sem bla od oktobra lanskega leta brez dela,tko da si moreš mislit kako sem vesela!!!user posted image user posted image user posted image No meni pa user posted image  zgleda končuje,jupi.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?