|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled pri alergologu
4.5.2006 22:07:02   
trdozimc
Zgleda, da je naš mali trimesečnik alergičen na mleko, pa še jajce, ...user posted image Bomo še ugotovili. V glavnem trenutno sem jaz na dieti, pa pregomin dodajamo. Stanje je kar malo boljše (prej je imel suho kožo in drobne rdeče pikice po okončinah in trupu).
V glavnem v torek imamo pregled pri alergologuuser posted image . Ali mi lahko poveste, kako to izgleda? Upam, da ga ne bodo preveč pikali, ker ima že od poroda (imel je zlatenico) slabe izkušnje z iglami.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled pri alergologu
5.5.2006 8:02:32   
darjatimci
Za tako majne otročke ti  ne vem povedat, vidim pa da jih  že testirajo.Najprej pregled pri alergologu,ki se bo po pogovoru odločil najbrž najprej za kožno testiranje,če pa ne bo zadovoljen z testi pa še krvno.Kožno testiranje naj te ne skrbi saj so to nežni vbodi, narišejo črtice na rokico, dodajo kapljice alergenov in sledi vbod,  petnajst minut počakaš na reakcijo, potem pa pregleda še alergolog, ki se odloči za naprej.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pregled pri alergologu
5.5.2006 10:36:33   
KODA
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=764339&mpage=1&key=��

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pregled pri alergologu
5.5.2006 11:34:15   
trdozimc
Hvala punci! Upam na najboljše. Se oglasim po pregledu. LP

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pregled pri alergologu
9.5.2006 18:23:06   
trdozimc
No pa smo preživeli še to! Saj ni bilo ne vem kaj, ampak vseeno kar naporno. Mali je itak tulil že zato, ker mu je sestra vzela roko v svojo in je ni spustila, potem pa še zato, ker sem jo jaz držala, da se ni drgnil ob obleko. user posted image
No kožni test je pokazal samo alergijo na jajca, ampak tako ali tako ni zanesljiv. Zdaj čakamo na krvnega in upamo, da bo čimanj. Koža se mu je lepo sčistla in ima samo še malo suho na kolenih. Ali to tako tudi ostane, če se držiš diete, ali bo zdaj postal alergičen še na kaj drugega?
Tu čiči in čaki, kaj ne?

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?