Splet.Ka
|
Halo halo! Kako ste kaj danes? Pri nas je tako lepo vreme, da se človek mora nasmehniti. Jaz vseeno nisem tako dobre volje . Po vseh teh brezskrbnih tednih so se začele čisto resne težave. Moj maternični vrat se je v enem mesecu skrajšal za 15mm (v zadnjem tednu skoraj za cel centimeter). Komaj kaj ga je ostalo, tako da bo moj G premislil, ali mi bo naredil cerklažo. Cel teden bo premišljeval zato, ker imam eno infekcijo in moram najprej z antibiotiki to pozdravit. Dobila sem bolniško do poroda. Najbolj grozno je bilo, ko bi moral napisat zraven datum poroda (konec avgusta), pa je rekel, da od včeraj naprej nimam več PDP, za vsak teden, ko bo ostal v trebuščku, bomo veseli. Zdaj moram čim več časa ležat, vmes grem vsak dan lahko za kake pol ure na sprehod, da ne bom čisto zakrnela, razen če me začne pritiskati dol. Zdi se mi, da še nisem čisto dojela, tako da zdaj odpovedujem letovanje na morju in delodajalcu pišem mail, da bi mi pustil izkoristiti letošnji dopust, ker ga imam še 28 dni. Še informacija za Gorenjke: Včeraj sem šla iz bolnice še v Mercatorjev center na Jesenicah po Niveino darilce, pa mi je na informacijah rekla, da jih bodo delili samo 13., se pravi jutri. Lepo se imejte. Tudi jaz si bom ležalnik odnesla na balkon in naročila vsem možnim sorodnikom, naj mi kakšno dobro knjigo prinesejo.
|