Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ki bo budno pazil na nas in na naše kasnejše
. Vsem nam bo uspelo. Vse bomo nosečke srečke in bomo imela lepe in zdrave
. V to moramo verjeti!!! Lana38, še enkrat ti hvala in občudujem tvoj pogum. Bravo! amka nekaj vedi. Tudi jaz bi v tvoji koži naredila povsem enako. 
je zjutraj prišla....jaz se pa ne morem odločiti, da grem na ICSI...enostavno ne morem...odlašam, ker bi mi vsa ta napetost čisto pokvarila poletne počitnice....rajši bi šla avgusta, ker ravno ob povratku bi dobila M....in bom poskušala še kakšen kg spravit dol, ker to poveča uspeh....ja, dobro ste prebrale....zdravniki zatrjujejo, da podkožna maščoba poslabša uspeh naravne in umetne zanositve....ITM je zelo pomemben, zato si ga računajte, če želite normalno delovanje jajčnikov....jaz mislim, da ri meni kljub vsemu delujejo prav...zredila pa sem se od nosečnosti (november in propadanje, februar in abrazijo...) je kar malo preveč za psiho....
!!!!!
. Držim pesti, da ti je uspelo.
. No sej se nočem preveč hvalit,držim tud za vas pestke.
cim lepse in cim hitreje mine....
preiskavo, včasih so res nesposobni... in prav imaš da si jezna in razočarana (tipkovnico boš že lahko zamenjala, če bom pretrdo tipkala, sama si takrat pomagam tako da preboksam blazino
) in ni narobe da sem napišeš in izliješ svojo jezo...ker ravno zato je RR in zato si dekleta stojimo ob strani....no vačsih malo bolj drugič nam pa uide
in da vse drugo pozabiš....
tako da sem šla še enkrat na pregled in je ugotovil da je ostal en polip od prvega čiščenja pa je šel še en mesec po gobe. Vendar vam lahko sedaj z veseljem povem da sem v soboto naredila test in je pokazal
.