|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj zdaj začela polivati pri 5 mesecih
29.5.2006 20:00:58   
XXYY
Živjo!

Kot vam že naslov pove, me zanima, kaj je narobe.

Prej sve uporabljale Hipp1 (od Mullerja), zdaj, ko nama je pa zmanjkalo, sve pa prešaltale na 2ko. Sve pa začele tudi z gosto hrano (banana+jabolko+korenček).

Zdaj vse kar poje mi poliva. Ali naj bo to gosta hrana ali pa mleko. Zdaj pa nimam pojma res, kaj bi bilo narobe.

Danes sve kupile Aptamil AR, ki naj bi bil za manj polivanja, pa ga user posted image  noče pit, ker je preveč gost in še grenek.

Opazila sem, da se tudi ta mesec ni preveč zredila. Kokr sm jo doma stehtala brez plenic, je imela samo 400g več od prejšnega meseca.

Kaj mi svetujete ve? A mislite, da je morda alergična na mleko? Jaz nimam več nobene ideje več.

Hvala vsem za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj zdaj začela polivati pri 5 mesecih
29.5.2006 21:04:18   
*goldfish*
Kakšne pametne ideje nimam, a lahko napišem kako je bilo pri nas s tem polivanjem!
Naš je tudi začel nekje pri tej starosti polivat. Naj omenim, da je Luka prej malo zakašljal, tak suh kašelj in nato je polival. Samo ne po vsakem obroku kot praviš, da je pri vas. Sigurno pa do 4X na dan. Pa tudi grozno slabo se je redil, v 2 mesecih 700 g. Pa še danes kašlja in takoj zatem poliva oz. bruha. Jaz sem zdaj poštudirala, da to vedno dela ko mu izraščajo zobje. Tako da povezujem to bruhanje z zobki. Par dni prej ko mu izraste zobek se začne to polivanje in ko je zobek zunaj, je agonija končana.

Naj pa povem, da je prvi zobek dobil komaj pri 8,5 mesecih, čeprav se je začelo to polivanje že pri 5. Jaz sumim, da so mu v dlesnih rasli zobje in da je zaradi tega potem polival.

Potem sem mu nekje pri 8 mesecih začela dajati Aptamil AR, toda pri nas je pomagal. Mogoče je 1 do 2X bruhnil v celem tednu.

< Sporočilo je popravil mana_t -- 29.5.2006 21:06:37 >

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zakaj zdaj začela polivati pri 5 mesecih
30.5.2006 21:45:46   
Anonimen
Živjo!
Zakaj ti ne znam povedat, vendar mislim da moraš iti do pediatra, in to čimprej najbolje da že kar jutri, ter mu vse to povedati. Da bo poskušal ugotoviti ali je alergična na mleko ali pa ima probleme s polivanjem. Če bi se redila ne bi bilo panike, tako pa se ti ne redi.


(odgovor članu *goldfish*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?