|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi bilo to ?
3.6.2006 21:26:20   
zorica

Eno dva, tri dni opažam na hlačkah čisto rahle rjave kapljice.Komaj opazno, da sprva sploh nisem videla, le da je bilo kot da bi imela tok, le da je bil bolj temen kot običajno.
Danes pa sem opazila par rjavih pikic.Kaj bi bilo to ?M ne pričakujem šele čez pet dni, običajno bi bilo šele čez sedem - osem dni.Ampak sem vzela najkrajši ciklus.
Seveda se trudiva na bebici, me špika po jajčnikih, čeprav ne vem ali dela to psiha ali ne.Običajno me pred M bolijo  prsa, sedaj niti ne, le na otip me malo zabolijo bradavičke.
Te kapljice so se mi sedaj prvič pojavile, prvič tak znak, ki ga psiha verjetno ne more narediti.Oprostite ker tečnarim, ampak sem res na trnih pred bližajočim dnevom D.



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi bilo to ?
3.6.2006 21:40:52   
kasija78
Zorica,

Te čisto razumem. Čakanje tudi mene živcira - stalno nekaj preverjam neke znake, čakam na špikanje, merim, opazujem... in tako iz meseca v mesec opažam vsakič druge znake in se mi zdi, da to pa bo to. Vem da, kot jaz, čakaš na user posted image  že nekaj časa in upam, da bo tole tvoj (in moj user posted image ) srečni mesec.
Ravno pomagala v smislu informacij ti nisem, prej tolažba v tem, da nisi edina, ki "tečnari" oziroma živi v dnevih pred M v obsedenem stanju user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj bi bilo to ?
3.6.2006 21:52:05   
zorica

Da bo še cela stvar bolj nora, sem danes kupila v DM kar dva testa.
Enega bom kot običajno naredila prehitro, pred predvideno M  user posted image , drugega pa takoj prvi dan, če mi M slučajno zamudi, se pravi da ne pride na 25dan.Tudi noro, ker jo imam običajno na 27, le nazadnje sem jo imela na 24.
Sprogramirana sem že vnaprej na ta -, a upanje da vidim končno enkrat + ne umre.
To je vsak mesec ista pesem.Ko jo dobim, se prepičujem, da ne bom več delala testov in videla znakov.Ta mesec mi je to nekako uspevalo, do teh kapljic, sedaj pa sem spet zmedena.In še nikoli me ni tako dolgo špikalo,...user posted image

Ja kaj čem, teden pred user posted image se mi malo odpelje user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.6.2006 20:58:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj bi bilo to ?
4.6.2006 22:31:49   
zorica

Trenutno se počutim točno tako, kot da bom zdaj-zdaj dobila user posted image .Poleg špikanja, me je začelo še zvijati,...Take znake imam VEDNO tik pred M in potem vem da naslednji dan pride.

Le da bo to spet prehitro.Zadnji mesec,dva se mi je očito cikel čisto spobrkal.Za ta mesec se pravljica konča.



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj bi bilo to ?
5.6.2006 17:23:50   
mala zirafa
Jz dobim tak rahel rjavkast izcedek ene 4 dni pred M, ta mesec pa ga nisem po dolgem času.Tako da lahko je to to pri tebi, upam pa da ni.
Pa čim več user posted image .

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj bi bilo to ?
5.6.2006 21:33:49   
kasija78
Zorica,

Da te še malo potolažim in nasmejem user posted image . Jaz sem ta mesec delala najprej en test po cca. 6 dneh izostanka popoldan in je bil negativen. Potem sem delala še enega naslednji dan zjutraj, ker mogoče je bil pa tisti negativen, ker je bil delan zvečer. Pa je bil tudi jutranji, dan 7, negativen. No, po 10 dneh sem šla spet delat test zvečer, ker sem zvečer kupila test in pač nisem mogla zdržat do jutra. Negativen. Nadaljevanje? Najbrž si bom šla kupit še enega za zjutraj, da sproti preverjam negativno stanje. Morda se zgodi čudež?
V vmesnem času pa M še ni in hodim lulat na 15 min, da preverjam spremembe. Danes sem šla ven kar med sestankom, ker je predolgo trajal. V glavnem meni se meša user posted image . In najbolj noro od vsega? Še vedno se mi zdi, da bi bila lahko noseča. Ker me špika in pojem vse, kar zagledam /kar sicer ni daleč od mojega siceršnjega karakterja/. Ali pa pač kar tako, ker se nisem sposobna /še/ sprijaznit s tem, da morda tudi ta mesec ne bo uspelo.

user posted image in user posted image in user posted image in user posted image . Beri: moja razpoloženja se menjavajo kot vreme aprila.

Držim pesti za čimprejšnji user posted image  in javi rezultate!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?