|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno?
29.6.2006 12:53:37   
*a|wa*
Lep pozdrav vsem!
Sem nova uporabnica tega foruma, zato se prosim ne jezit, če ste kje odgovore na moja vprašanja že napisali. Torej...stvar je taka. Kontracepcijske tabletke (Minulet) jem že približno pet let. Pri tem se bila (vsaj do zdaj) zelo vestna in sem jih jemala po predpisih. Pri tej tablici pa sem pozabila vzeti 6. tabletko (to je bilo 16.6). Takoj ko sem opazila, sem jo vzela, a je od predvidenega časa minilo že približno 16 ur (in potem ob predvidenem času seveda še eno za tekoči dan). Potem sem imela čez dva dni (18.6.) spolne odnose brez dodatne zaščite (izliv semena je bil v meni). Zadnje dni sem se nekako čudno počutila (rahla slabost, čuden okus v ustih, občasno me špika po jajčnikih, vsake toliko me oblije pot, velikokrat moram na wc) in to noč nisem skoraj nič spala, samo razmišljala sem o tem, da sem morda noseča in moram narediti test. In res, naredila sem romed kasetni test (ne z jutranjim urinom), ki mi je pokazal user posted image . Tista, ki naj bi pokazala nosečnost, je bila sicer manj močna kot kontrolna, a vseeno dobro vidna. Zdaj me zanima, če je sploh mogoče, da sem noseča? Ko berem vaše objave in vidim koliko se ene trudijo pa ne morejo zanositi, se mi zdi to malo čudno in nezanesljivo. Poleg tega me zanima še to, če je normalno, da se tudi prostor med črticama obarva rahlo roza (sicer precej manj kot črtici, ampak malo pa vendarle. Čeprav bi bila ta nosečnost nenačrtovana, se jo zelo veselim. Prosim za vaše mnenje in hvala za odgovore!

p.s. tabletke sem potem normalno jedla naprej in do konca tablice jih imam še 3. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je možno?
29.6.2006 13:09:31   
emaa
Seveda je možno, da si noseča, če ti je test pokazal nosečnost najverjetneje tudi si. Pokusi še z enim testom in naredi točno po navodilih (magari drugo znamko, da se prepričaš) potem pa se odločaj naprej. Zdaj ne vem ali boš obdržala nosečnost, če boš, prenehaj s KT in začni jemati folno, naroči se na prvi pregled, ni pa nič narobe zaradi tablet, ki si jih vzela.
Če pa ne misliš nosečnost obdržati moraš pa tudi čimprej urediti vse za splav. Jaz ti čestitam

(odgovor članu *a|wa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali je možno?
29.6.2006 13:09:47   
ALJA75
...joj, čeprav bi ti rada, ti ne znam odgovoritiuser posted image ...
...nemogoče je včasih mogoče...
...želim ti, da si srečka nosečka, seveda, če si to tudi sama želišuser posted image ...

(odgovor članu *a|wa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali je možno?
29.6.2006 13:19:26   
*a|wa*
Hvala za vaše mnenje. Po večurnem premisleku (ponoči, ko nisem mogla spati), sem ugotovila, da si otroka res želim. Tudi pogoje imam bol kot ne izpolnjene (stara sem 24 let, še 3 izpite do konca študija, finančno preskrbljena, ljubečega fanta...) za previžet otroka in mu nudit vse kar rabi. Bom pa test jutri zjutraj še sigurno ponovila (kupila sem 2 romed kasetna in 2 baby-check). Čudim se zato, ker je tako majhna možnost. Tako da bom zdaj pojedla še te 3 tabletke (saj pravite, da kaj hudega ne more biti), potem pa bomo videli kaj bo. Zanima me še to, če bom v primeru nosečnosti vseeno dobila user posted image  kot posledico nehanja jemanja te tablice tabletk? Kaj pa je s tistim rozastim prostorom med user posted image ? Je to normalno?

Upam, da sem res user posted image . Bolj ko razmišljam, bolj se veselim.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali je možno?
29.6.2006 14:04:10   
Ancy
V 1.tednu je najbolj nevarno pozabit tabletko, ker če v 1.tednu pozabis se ovulacija lahko sprozi, ce kasneje pozabis ni tako hudo. Če si kupila toliko testov lahko enega se danes naredis pa enega jutri. Če ti je enkrat pokazal user posted image ti bo verjetno tudi drugič.... Pa upam, da si user posted image , bodi vesela, da ti ni bilo treba dolgo čakati user posted image in čim prej začni jemati folno kislino.

(odgovor članu *a|wa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali je možno?
29.6.2006 14:23:09   
lana38
Tako je to, ponavadi tiste, ki nočejo zanosijo takoj, drugi pa se trudimo več mesecev ali let. No, me veseli, da se nosečnosti vseeno veseliš. Držim pesti, da ti je res uspelo in da bo vse OK.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ali je možno?
29.6.2006 14:30:20   
*a|wa*
Sem klicala G in ji razložila situacijo. Rekla je, da je sicer možnost, ampak zelo zelo majhna. Tako da me je jutri naročila za laboratorijski test, ki naj bi bil 100% (kako to izgleda???). Zdaj sem pa naredila še baby-check in je bila samo ena črtica user posted image . Kako je možno da je potem romed kasetni pokazal dve? Je kateri od teh dveh bolj zanesljiv (glede na to, da sem že par dni pred M delala test)?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ali je možno?
29.6.2006 18:48:52   
Anonimen
Pojdi na krvni test, pa boš najbolj sigurna. Sicer pa če si user posted image je pa tole že skoraj čudež, le zeloooo redkim se to zgodi (da bi ob eni izpuščeni tabletki sredi ciklusa zanosile), pa da bi ti pokzalo user posted image user posted image še pred izostankom?! Ne vem. Skoraj nemogoče, ampak vse je mogoče.

Sporoči kako bo pri G!

Lp, jjasna

(odgovor članu *a|wa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ali je možno?
30.6.2006 10:19:22   
*a|wa*
Sem bla na testu in je bil valda negativen. Škoda, pa drugič. Hvala vseeno vsem, ki ste pomagale. Upam, da bo imela katera druga več sreče!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?