Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Sma se fajn naspala in se pozna.
Morala bi likat, pa ni šans v tej vročini, pa lahko bi malo pospravila... Uh, delo bo že počakalo.

, danes pa je mala očitno zelo zaspana, ker se je samo 1x nekaj malega premaknilo oz. me požgečkalo
; pa tako fajn je čutit, kako se igra notri v bušiju
.
)
, da je prišel za vikend domov. Celih 14 dni je bil službeno odsoten v Kopru, pa sva komaj čakala, da se malo izljubiva. In zdaj je samo moj. Nič več Kopra. Juhu.
včasih imam prav občutek, da mi
Imam pa fuuul močan beli tok. Saj vem, da je to normalno, ampak ko začutim, kako lije ven, me kar prestraši.
.O saj bomo tudi mi kmalu šli čofa čofa na morčka.Juupi.Jaz pa že lulam oz. grem malo manjkrat na wc-no pa še zmeraj veliko.Me tako ful tiši pol grem pa dve kapljici spustit.Oh spet sem tako zmatrana-9 ur na nogah je pa res že kar kriza.Sem ugotovila, da sem tako fuč, da tud možgančki ne workajo več...Grem kar v mižule.
in upam, da nobeni drugi tega ne bo treba pit!In posledično so tudi obiski na wc-ju pogostejši.Včeraj sem šla 21krat na wc.
.
.