Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Vragec pa zato, ker je moderatorka tega foruma in začetnica te teme odprla temo, da bi našla opravičilo za tisto njeno raziskavo, ki razglaša nedoječe matere za krive. Mič, povej naravnost, da nas imaš za krive, če upaš! Itak si s tisto raziskavo vse povedala, a zanima me, če upaš to povedati direkt!
a ni glavni razlog da si imela mleko???? Moj glavni razlog da nisem dojila in nisem dajala mojemu otroku "najboljše in naravno" je ta da nisem imela mleka +krastaste bradavice in kri ki je lila iz bradavic ko je jedel = to ni bila moja odločitev ali želja ampak sem bila v dodajanje primorana. Zato se mi zdi da sta odgovora na vprašanja logična
dojila- hranila. Nikoli nisem razmišljala da je zdravo, da shujšaš, pa bla bla bla. dojenje je zame hrana za otroka, njenostavneje in sveže pripravljena
.