|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   INFO - IVF MB
4.7.2006 12:05:48   
Anonimen
Punce,
samo toliko za vse ki cakate. Na cakalni vrsti za IVF v Mb sem od 30.11.2005 in danes sem dobila posto, da s postopkom zacnem v juliju/avgustu.
Za vse tiste, ki jim lahko ta informacija kaj koristi za orientacijo.
Lep in prijeten dan se naprej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: INFO - IVF MB
5.7.2006 13:47:19   
Neža81
Meni tainformacija zelokoristi za orientacijo. Ravno sem nameravala vprašati,ali je že katera dobila pošto. Jaz sem bila dana na čakalno listo v mb 19.1.2006m in so rekli, da bom pošto dobila v maju. Maja pa so mi rekli da čez 100 dni,ker je takšna gužva. Torej pošto lahko pričakujem nekje avgusta, začetek postopka pa nekje v septembru,oktobru. Anonimna, oglasi se mi prosim privat. Hvala. lP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: INFO - IVF MB
5.7.2006 15:58:40   
leli
Haj!
Ne bi vaju želela razočarati glede začetka postopka ampak moram vama napisati kako je v resnici.Jaz sem dobila pošto začetek maja (okrog 14.5.sem bila na razgovoru) in v pismu je pisalo,da se postopek začne maj,junij.Na žalost na razgovoru pa padeš na realna tla in moj postopek se začne v drugi polovici avgusta(julija pa kontracepcija).Zdaj pa si lahko izračunata kdaj se bo začelo.lp

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: INFO - IVF MB
6.7.2006 10:42:05   
Anonimen
leli,
vse to mi je ze poznano, saj so mi na razgovoru povedali, da ko dobim posto pometi to se 3 mesece do postopka. Hvala vseeno za informacijo.

Lep dan se naprej.

(odgovor članu leli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: INFO - IVF MB
8.7.2006 15:48:15   
tatanana
Pozdravljene,jaz začnem s postopkom ivf. v MB nekje konec septembra,planirana punkcija je 7.11. Če je katera v tej skupini naj se javi! Imam pa eno vprašanje za tiste,katere so punkcijo že dale skozi, če moram po punkciji mirovat oz. če sem sposobna hodit v službo.(vem da mi pripadajo 3 tedni bolniške,ampak me zanima če je to potrebno) Lepo prosim za odgovor,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: INFO - IVF MB
8.7.2006 15:56:42   
*Karmen*
Tatanana, punkcija sama ni noben bav-bav, se jo da čisto lepo preživet (za sabo imam že dve). Ti pa zagotavljam, da dan ali dva po njej ne boš niti pomislila na službo in boš kar vriskala od veselja, ker ti bo pripadalo 3 dni bolniške.

(odgovor članu tatanana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: INFO - IVF MB
8.7.2006 16:07:42   
tatanana
zigkar,hvala za odgovor! Kaj pa potem po ET, je boljše da sem doma ali da grem v službo kot da ni nič,namreč imam zelo vredu službo in mi sploh ni noben napor.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: INFO - IVF MB
11.7.2006 9:54:51   
anadejka
Če ti ni napor,če se počutiš telesno in psihično v redu,če te nič ne boli,ja pejdi v službo.Učasih je še bolje it v službo,da malo pozabiš,odklopiš možgančke in ne razmišljaš non stop o tem ali bo uspelo.Ni merilo za uspeh,če ležiš doma,ali pa kaj delaš.Samo naprezati se pa res ne smeš.
Ti želim veliko sreče!!!user posted image

(odgovor članu tatanana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: INFO - IVF MB
11.7.2006 19:52:45   
tatanana
Hvala za odgovor!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?