Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ki imajo slabosti vseh 9m. Ko sem bila enkrat na ginekološki kliniki, je tam ležala punca, ki je morala skoraj vsak mesec za par dni priti, da so jo nahranili po žili, ker je vso hrano zbruhala
.A ste že nekaj morfologijo omenjale?Jaz jo imam šele 31.8 in bom ravno 24 t in 1/7, pa ne gre prej ker je moja G na dopustu.Ma saj pomoje ni pozno(glede na to, da se opravlja med 20t in 24t), če ne bi me pa že k drugi naročila-menda.Kaj pa kej ostale?No zdej je to vse grem
-navijam pa za makaronarčke, ki bodo potem seveda v finalu gladko "pušnili" proti Portugalčkom.Ma sem že čist noter padla...
! Se že jutri kaj javim, potem pa počasi letimo (skupaj s pikico
...
in grem zdele kar navijat...Bom sodnika brebunkala!!!
ne bom povedala... Ker mož noče vedeti, ne bom čisto nikomur povedala, kaj bomo imeli, razen če se on ne premisli
in kar ne naredim sama, naredi on. Sem spada predvsem obešanje perila, ker se ne smem več stegovat gor. no, pa tudi skuhal mi je že marsikaj dobrega. Sicer pa sva midva še sveža mladoporočenca in zato še v
Bomo videli, kaj bo čez nekaj časa
, da malo tele mlečne nogce posončim pa sem po 10 minutah sončenja zbežala v senčko-no samo nogce so bingljale na soncu.Oh res je bilo fajn-ležkat in poslušat mp3.Uživancija!No punce moje pridno spančkajte, jaz grem pričakat mojga lubija, ki prihaja iz službe potem pa malo pocrkljati... Barbk