|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Neučakane
4.7.2006 17:18:24   
Anonimen
Sm10, tudi jaz jo ne pričakujem podobno kot ti in tudi sama vedno znova upam, na podlagi kr nekih čudnih znakov. Sem se pa v zadnjih dveh mesecih precej bolj prepustila toku. Mene že dajejo tipični znaki prihoda M, ki kaže da bo prišla še kakšen dan prej kot je treba. Bo pač naslednji mesec bolje.

Vsem ostalim, pa želim user posted image user posted image !

Lp, jjasna

(odgovor članu SM10)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Neučakane
5.7.2006 13:43:05   
florena
Žal sem danes na hlačkah opazila svetlo rdeč madež. A je možno, da je vgnezitvena krvavitev ali pa M, ki  bi morala priti šele v soboto? Najbolje, da še malce počakam.....Kaj pravite? A je imela katera tudi to potem pa je bila noseča? Čist sem že obupala...vse mi je dol padlo, ko sem bila na WC-ju.

_____________________________

Lep dan.F.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Neučakane
5.7.2006 13:47:42   
SM10
U še ena, ki čaka na vikend.Upam, da  uspe ugledat user posted image , čeprav pri meni so se začele neke čudne bolečine tam spodaj oz. hoče mi malo biti slabo, ko me špikne. Upam da ni PMS. Imam pa občutek, da mi bo trebuh razneslo in več sem na wc, kot ponavadi. Malo bolj se potim, kar prepisujem temu čakanju oz. malo nervozi. Sumlivo kaj se pripravlja!

Pa,pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Neučakane
5.7.2006 13:49:26   
SM10
Florena ne obupat in tudi jaz imam občutek, da bo glih zdaj zdaj prišla user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Neučakane
6.7.2006 6:48:09   
florena
Dobro jutro vsem....nesrečnicamuser posted image
Danes lahko pa definitivno potrdim, da je ta user posted image  prišel tri dni prezgodaj....zdaj pa spet vse od začetka......Ne smemo obupat.


_____________________________

Lep dan.F.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Neučakane
6.7.2006 7:21:48   
SM10
user posted image  da je prišla in bravo zate, da ne boš obupala. Moja naj bi prišla jutri ali pa čez vikend, ampak jo že čutim PMS. Pa drugič več uspeha.

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Neučakane
6.7.2006 12:36:25   
LEVASI
no naj še jaz povem svojo izkušnjo o vseh možnih znakih. Ta mesec sem se prepričala da so bili vsi dosedanji znaki iz preteklih mesecev plod moje domišljije in psihe. Ta mesec sva sicer še delala na user posted image , vendar pa sva se odločila da je boljše da malo še počakava, saj delava na projektu "hiša" in sva ocenila da je začasno tako boljše. Ta mesec mi je bilo čisto vseeno, ali se zgodi ali ne. Seveda če bi bil test pozitiven bi bila vsa srečna, ampak nisem se obremenjevala s tem. Kar hočem povedati je to, da nisem imela niti enega znaka, nobenih špikanj, nobenih slabosti, nič. In normalno menstruacija je prišla tako kot vseh 5 mesecev do sedaj, kljub vsem možnim znakom, ki sem jih imela.

Zaključek: punce ne obremenjujte se z znaki in vsako malenkostjo. Prepustite se užitkom in ko vam bo usojeno boste zanosile. Vsi ti "znaki" in razmišljanje o njih nas samo še bolj psihično potrejo. Sicer pa je vsaka ženska drugačna in vsaka nosečnost tudi pri isti ženski drugačna, zato o znakih takšnih in drugačnih ni kaj razpravljati. Edini znak je pozitven test!

Midva nadaljujeva z drugimi načrti, zato se začasno umikam iz tega foruma, če pa nama kaj po "nesreči" uspe pa še toliko boljše.

LP do nadaljnjega in veliko sreče, veselja in neobremnjenih čakanj na pozitiven test vam želim.

< Sporočilo je popravil LEVASI -- 6.7.2006 12:50:05 >

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Neučakane
7.7.2006 7:40:26   
SM10
Danes je moj 29 dan in je še ni na spregled. Še  par dni moram čakat. Še sreča, da je vikend , da bo hitreje minlo.


Je pri vas kaj novega?

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Neučakane
7.7.2006 22:52:22   
gospodicna
pri meni ni nič novega. test je bil negativen user posted image user posted image user posted image vendar se ne udajava v usodo. upava da bo drug mesec kaj bolje in da se mi user posted image ne prikaže.

lep vikend želimuser posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Neučakane
8.7.2006 20:01:31   
KSIA
No, tudi jaz čakam ali bo user posted image ali ne bo. Dobila naj bi jo 14, vendar sem že zelo neučakana. Ta mesec sva prvič začela delati na user posted image , pa še to je bilo bolj proti koncu ovulacije, tako da upanja nekako ni. Držim pesti za vse user posted image

(odgovor članu gospodicna)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Neučakane
9.7.2006 8:53:08   
iwa
KSIA pol jo pa ne čakava skupaj!Tud moja naj bi prišla okrog 14.Bomo vidli kaj bo.Tipičnega PMS-sa še ni tko da..nč ne bom prehitevala, ta mesec se itak lotevam vsega zelo neobremenjeno.Če bo bo, če pa ne pa naslednji mesec!Mormo bit kr pozitivne, to je za vse najbolj!user posted image user posted image user posted image user posted image

SM10 tebi pa želim da ne pride..user posted image

Pa lep dan in čimveč user posted image user posted image

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Neučakane
9.7.2006 9:55:54   
KSIA
O, Iwa, to je pa lepo slišati. No bova videli, kako bo. Sam neki me zanima. Jutri naj bi imela slikanje zob. Moja zobozdravnica dela samo do sreda, tako da je jutri zadnji dan. Mislite, da bi test jutri zjutraj že pokazal morebitno nosečnost? Me je malo strah slikanja zaradi sevanja. Kaj ve mislite? Vpliva to kaj na user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Neučakane
9.7.2006 17:18:24   
iwa
Ja mogoč bi bilo pametno da narediš test z jutranjim urinom, če ti slučajn že kaj pokaže, ker pa bo verjetno še prezgodaj pa omeni zobozdravnici sum o nosečnosti pa ti bo sama rekla kako in kaj.Pa upam da mogoč že kaj zagledaš!user posted image

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Neučakane
9.7.2006 21:17:59   
KSIA
No, sva se z mojim dragim danes pogovorila in se odločila, da ne grem jutri na slikanje. Bolje tako, kot pa v slučaju, da sem res noseča kaj slabega narediva najinemu user posted image . Bom pa šla avgusta k zobozdravniku, saj take panike tudi ni. Komaj že čakam,da bo 14, da naredim test in upam, da zagledam user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Neučakane
10.7.2006 7:39:02   
SM10
Dobro jutro,
Moja user posted image  se je prikazala v nedeljo z groznim glavobolom. Že drugi mesec je prišla na 31 dan tako da je zdaj naslednji datum kar 9.8. Malo me je user posted image user posted image user posted image user posted image , ker odhajam 5. 8. na morje in ne vem ali je pametno dobiti tablete za prestavitev user posted image  in hkrati delati na user posted image . Namreč začeti bi jih morala jesti par dni pred prihodom, ker pa delamo na bebici bi lahko bila že ta čas nosečka. Res pa je, da niso tako močne in trajajo samo 3 ali pa 4 dni.
Kaj mi svetujete?

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Neučakane
10.7.2006 9:17:57   
Anonimen
SM10, jaz na tvojem mestu ne bi prestavljala user posted image , ker se ti lahko ciklus čisto zmeša. In vzemi na morje raje kak nosečniški test, ker mogoče pa jo 9.8. ne dobiš! Bom držala pesti!

Jaz moje user posted image še nisem dobila. Sem pa ugotovila, da si sploh nisem zabeležila kdaj sem jo imela prejšnji mesec?! Dobro da toliko pišem sem gor, da sem šla za nazaj pogledat, da je to bilo 8.6., potem je danes že 32 dan!user posted image
Špika me sicek kot pred M in joškice me bolijo, ampak grem po First sign, da ne bom še cel teden firbčna...

Lp, jjasna

(odgovor članu SM10)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Neučakane
10.7.2006 9:41:48   
SM10
Jjasna hvala za odgovor in točno tako bom naredila. Tiste tri dni, če že pride bom pač potrpela. Držim pesti zate, da zagledaš user posted image  in javi nam.

Sem čisto pozabila čestitat vsem novim user posted image user posted image .
Vsem nečakajočim pa obilo prijetnega čakanja s polno smeha na obrazu, četudi ne uspe. Enkrat nam bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Neučakane
10.7.2006 11:10:44   
mojal
Pozdravljene punce!
Na tem forumu sem se znašla čisto po naključju. Koliko berem vaše poste,  vidim, da si stojite druga drugi ob strani. Se pridružujem kot nova članica (aktivna). Bila sem že na mnogih forumih in opažam nekaj: nekatere ste posteljo zamenjale za delavnico za proizvodnjo otrok. Punce, ne lomite ga. Zaradi tega, ker je pač želja po otroku prevelika, se lahko zgodi, da se bosta s partnerjem pričela kregati, ker se preveč obremenjujete s tem ALI SE BO PRIJELO ALI NE! Potem pa je živčnost na višku, s partnerjem se pričnejo prepirji....Punce ne se obremenjevat med sexom, kako bo jutri...ali bo plus ali ne bo...preprosto odmislite vse to...Tudi midva z mojim partnerjem delava na majhnem cicibanu...ne mislim na to, ali se je prijelo ali ne. Preprosto, ko se nama zljubi greva S....ne pa da bi zdaj zaradi tega vsak dan skakala en po drugem in to po par uric...NE!!!! Ko se bo prijelo, se bo....Zadala sva si, da imava 1 leto časa, če se ne prime, pač greva oba na preiskave in če bo potrebno tudi na zdravljenje. Btw: stara sem 30 let moj partner pa 27.


Lep sončen pozdrav in čimveč user posted image ...ne obupat punce in upam, da se kmalu vse skupaj najdemo na seznamu srečk user posted image ! user posted image


< Sporočilo je popravil mojal -- 10.7.2006 11:11:56 >


_____________________________

Mojal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Neučakane
10.7.2006 11:47:38   
Mili11
Zdravo,.. se vam bom še jaz pridružla.

sama sem imela prejšnji mesec HSC in sem ta mesec zopet nestrpna,...
mogoče pa tokrat bo,..
Drugač, pa držim pesti tud za vse vas, ki (ne)čakate.

Itak si dopovedujem, da nič hudega če prideuser posted image . Pa probavam sploh ne razmišljat o tem.
Toda,... saj veste,... Zdrav razum je eno, a čustva so drugo.

(odgovor članu mojal)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Neučakane
10.7.2006 16:44:10   
KSIA
No, danes sem štiri dni pred user posted image in že imam znake PMS- ja user posted image . Boli me križ, joškice še sicer ne, me pa vsake toliko časa špikne v levem jajčniku. Tako da mislim, da z mojim user posted image ne bo nič. Takooo sem razočarana in žalostnauser posted image . Upam, da vam čimprej uspeta user posted image

(odgovor članu Mili11)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Neučakane
10.7.2006 17:00:31   
ANA_P
no, da še vam jaz pridružim. Pričakujem je ,,ne,, v sredo, 12.7., sicer sem kar prepričana da bom jo dobila, ker kar ne morem verjeti, da bom enkrat dočakala user posted image , čeprav bi bil že čas po več kot leto dni.
KSIA, dokler je ne zagledaš še lahko vedno obstaja upanje da je tokrat uspelo.
Torej punce držimo pesti za vse nas.

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Neučakane
10.7.2006 21:02:08   
petrinja
lep pozdravček vsem!

naj vam še jaz opišem nadvse čudno situacijo, zaradi katere sem zopet med ''neučakanami'' : 5.6. sem imela zadnjo user posted image , in jo imam redno na 28 dni, in ker je takrat ni bilo sem šibala po test, ga naredila in pokazal rahlo črtico. A potem sem pa rdni dobila rjav izcedek in sem odbrzela h G, nakar mi reče, da je bila to le namišljena nosečnost- namreč vsi telesni znaki so enaki kot priuser posted image , in da sem dobila enostavno user posted image  z nekaj dni zamude. Test pa da je bil + zato, ker je pred M ponavadi zaznati tudi hormončke, ki ti lahko naredi test lažen. Ajojuser posted image . tako da se podajam v nove, zabavneuser posted image   ''boje''.


Always look on the bright side of life...

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Neučakane
10.7.2006 21:11:05   
Anonimen
KSIA, ne obupuj prehitro! Baje so znaki za user posted image isti oz. podobni kot znaki prihajajoče user posted image !

Petrinja, sploh ne razumem da lahko test pokaže lažno?! Pa žal mi je, da nisi marčevka... jaz bi bila vsa iz sebe, če bi mi test pokazal user posted image , potem špa nič iz tega...

Punce, jaz držim pesti, da nam čimprej uspe!

(odgovor članu KSIA)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Neučakane
11.7.2006 8:36:50   
Ninika1
zdravo punce,
tudi meni je test kar nekajkrat lažno pokazal user posted image  pa ni blo nič iz tega....No tudi danes sem ga delala 2 dni pred  user posted image  in je bil spet -, tudi rjav izcedek se že kaže.
Tako kot pravijo punce.. gremo v novi krog (31.) ni kaj drugega.  Čeprav vem, da bodo spet user posted image , ko bo zares prišla.
Jeb....eno je to življenje.

Lp.

_____________________________

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Neučakane
11.7.2006 9:11:34   
honey
Punce, pozdravljene!

Sem že "stara" uporabnica tega foruma, ampak na drugih temah. Doma imam 15-mesečnega navihanca in zdaj sva se z možem (oz. bolj jaz sem se user posted image ) odločila, da bi imela še enega user posted image . Tako, da sva začela ta mesec delat na user posted image  ali user posted image .

Povem vam pa vsem tistim, ki se trudite, da nikar ne obupajte in dajte vse skupaj na stran. Govorim vam iz lastnih izkušenj, čeprav se vam bo mogoče zdelo čudno, ampak psiha dela svoje. Z možem sva se trudila več kot 6 mes, pa ni bilo nič. Bila sem na Klomifenu 2x po 3 cikluse, pa nič. Šla sem na HSG, so mi ugotovili rahlo zamašene jajčnike, po tem naj bi bilo vse O.K. Priznam, da sem samo še na to mislila, kdaj bova user posted image , kako bova, da bo ratalo. Počutila sem se že kot kakšna krava, ki jo bojo osemenili (sory izrazu, ampak tako je). Potlej sem si pa pač nekako mal pošlihtala v glavi, nehala sem se obremenjevat z O, takrat smo že delal hišo, tako da sem imela druge skrbi in načrte za prihodnost in evo - po 1 letu matranja in študiranja, kdaj bo ratalo, je uspelo čist slučajno, ko sem najmanj pričakovala. Enostavno sem sploh pozabila, da bi mogla že zdavnaj dobit M (že 14 dni mi je zamujala, pa sploh nisem registrirala). Tako da, povem vam, ne obupajte in nehajte mislit na to, kdaj bo uspelo in user posted image  iz užitka, ne pa z mislijo na to, da boste čez 14 dni videle user posted image . Jaz bom mogla tole spet mal pošlihtat v glavi, ampak pri meni je drugače jaz imam že eno user posted image  doma pa se potlej s tistim mal zamotim. Drugače pa vsem želim, da bi čimprej videle user posted image  ali user posted image  in eno user posted image za srečo!

(odgovor članu melly18)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?