|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Neučakane
11.7.2006 10:20:14   
BarbaraE
Se strinjam s Honey. Poskusite čim bolj odklopiti in se sprostiti. Pri nama je ratalo po 7 mesecih. Pred leti sem imela lps zaradi endometrioze in sem bila kar malo pod pritiskom, ker ni ratalo tako kmalu. Pa mi je G rekla, počakaj dopust, pa se vidimo jeseni. Hehe, pa sva se prej - ker sem zanosila še pred najinim dopustom. user posted image  

Zdaj sva se odločila za drugega otročka. Hčerka je v soboto dopolnila 15 mesecev. In ker imava željo, da bi imela 3 otročke, morava kar malo "pohitet". user posted image  

Tako da vsem želim "možgančke na off" in uživanje med user posted image  in rezultat bo kmalu tu ... user posted image  ali user posted image


(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Neučakane
11.7.2006 22:28:49   
iwa
Bejbe, se čist strinjam z mojimi predhodnicami!Čim manj se obremenjevat, pa bo! Midva sva ta mesec izključno iz užitka user posted image pa je dons že 28 dan pa je še ni. Pa če pride pa kaj pol, bo pa drugič! Glavn da se imamo z našimi user posted image rade in da velik user posted image k smo še vsi tko mladi in zej je čas za užitek, user posted image pa pride ko bo njegov cajt! Lepo se mejte!

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Neučakane
11.7.2006 23:10:58   
KSIA
No, res sem neučakana. Ravnokar sem naredila test in je bil na žalost negativen user posted image . Vem,da je prehitro, ampak...nisem si mogla pomagati. user posted image moram dobiti 14. No, bo pa drugič boljše. Držim pesti za vse!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Neučakane
12.7.2006 9:15:10   
Sandra-4
Pozdrav tudi z moje strani user posted image . Danes sem se prebudila v tako lepo jutro, saj sem imela neverjetne sanje in sicer sem sanjala, da sem ugledala user posted image  user posted image  in bila sem tako srečna. SIcer me je kruta realnost (boleči križ, špikanje v jajčnikih, kar nakazuje, da se bliža user posted image ) kaj hitro postavila na realna tla, a moram priznati, da je bilo vseeno lepo in ravno zaradi teh sanj imam že celo jutro nasmeh na ustnicah.

Vsem želim, da kmalu ugledate dve črtici. user posted image

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Neučakane
12.7.2006 12:15:22   
lahternica
Lep pozdrav vsem skupaj. tudi jaz sem eno od vas neučakanih. Sama že čakam da bi postala nosečka a se ta želja do zdaj ni uresničila. lahko vas vprašam kolik ste stare? sama sem stara 23 let in bom oktobra začela pisat diplomo (izredni študij) z fantom in imama svojo hišo na podeželju in sma finančno preskrbljena zato nebi bil noben problem. ampak user posted image  ni in ni od nikoder.

(odgovor članu Sandra-4)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Neučakane
12.7.2006 12:35:37   
BarbaraE
lahternica - jaz sem letos dopolnila 30, imam pa že 15 mesecev staro hčerkico, zdaj smo se pa odločili za drugega user posted image

In vpr. zate - koliko časa že delata na user posted image ?

(odgovor članu lahternica)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Neučakane
12.7.2006 12:38:27   
iwa
Pozdravljena lahternica!Sama sem stara 24 let, tud jest se zdaj počas lotevam diplome, pa še en izpit mam. Na user posted image delava 3 mesece pa ravno te dni čakam ali bo M prišla ali ne. Čim bolj probajta biti sproščena in skulirana pa bo kmal user posted image user posted image boš vidla! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu lahternica)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Neučakane
12.7.2006 12:48:25   
Mili11
Tudi jaz sem stara 24 let in že skoraj leto dni čakam na user posted image .
Itak smo še mlade, in je še čas. Toda sama bi rada imela user posted image čimprej,...

no ja,... če ste se vse ostale lahko skulirale in ne premišljujete toliko o user posted image ,
bo mogoče kmalu prišel mesec, ko bom tudi sama malo manj planirano gledala na vse to

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Neučakane
12.7.2006 13:59:23   
ancka1
Tudi jaz sem stara 24 let. Septembra zagovarjam diplomsko nalogo in imam službo (zagotovljeno). Na user posted image  delava 3 mesece. Ta vikend sem imela O in sva veselo user posted image . Vendar tokrat res neobremenjujoče in iz popolnega užitka, saj sva si vzela kratek oddih na morju.
Upam, da bom lahko rekla, v tretje gre rado. user posted image

Vsem lep pozdrav!!!

(odgovor članu Mili11)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Neučakane
12.7.2006 20:58:29   
sara2
Pozdravljene!
Že nekaj časa nisem bila na forumu, saj smo se preselili (končno v lastno stanovanje) in še nismo imeli interneta. sedaj je to urejeno in sem spet tu, na žalost še vedno nisem nosečka.  Res je,  da sem stara komaj  26 let, a imam hčerko, ki je stara že 8let in sedasj je v fazi izpolnjevanja želja. se pravi, da si v svoj zvezek zapiše želje in nato vsak večer zvoni z zvončkom, da bi se ji le te uresničile. Težava je v tem da ima že nekaj mesecev le eno željo - BRATCA ALI SESTRICO, nama pa ne rata. Da je njena žalost toliko večja je pred kratkim dobila sestrično in sedaj imamo velike težave, ker bi morali vsak dan na obisk. Če ne gremo se zapre vase, se ne pogovarja in zavrača tudi hrano.
Za user posted image se trudi že od oktobra 2005 pa ne gre in ne gre! Ima katera idejo kako potolažiti mojo malo pikico, ker počasi nama bodo pošle vse ideje!
Čau bau

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Neučakane
13.7.2006 6:17:17   
KSIA
Sama sem stara 27 let in delama na user posted image prvi mesec. Ravno čakam user posted image , vendar sem predvčerajšnjim zvečer naredila test, ki ni pokazal ničesar. Lep dan vsem

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Neučakane
13.7.2006 7:19:02   
Sandra-4
Dobro jutro!

Dekleta, prosim vas za pomoč pri določanju ovulacije, kajti po vsem pričakovanju in hočeš nočeš tudi računanju, sploh ne vem več, kako naj predvidim svoje najbolj plodne dneve oz. sploh ne vem več, kako si naj računam ciklus, saj imam enkrat dva dni prej rjavi tok, šele potem pride user posted image  in je ciklus dolg 28 dni, drugič pa pride kar direktno user posted image  in je ciklus dolg 26 dni. Mogoče, se bo kateri tole vprašanje zdelo nesmiselno, a sem res že čisto obupana. user posted image  

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Neučakane
13.7.2006 8:30:38   
BarbaraE
Natančano si lahko določiš O le s testi (kateri so vse, najbrž ostale, več vejo, jaz poznam le tistega z mikroskopom - pa še tam nisem ravno veliko videla user posted image , sem pa dejansko v tistem mesecu zanosila user posted image ), s preračunavanjem ne bo šlo, ker uporabljaš podatke (26 ali 28 dni ciklusa), ki so veljali za prejšnji ciklus. S preračunavanjem lahko le predvidiš, kdaj bo O.

(odgovor članu Sandra-4)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Neučakane
13.7.2006 13:42:29   
SM10
Moja user posted image  je sicer prišla v nedeljo in sploh ni bila močna. Ponoči je skoraj ni bilo. Od torka naprej imam skos malo rjavkast izcedek. Res je malo čudna pa še neke slabosti me obdajajo in skos čutim rahel pritisk v glavi. Vem pa, da rasaja neki trebušni virus in če bi ga staknila bi bilo sploh možno, da bi vplival tudi na mojo user posted image .
Kakšno je kaj vaše počutje?

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Neučakane
13.7.2006 13:56:24   
iwa
Moje M še ni-danes naj bi prišla in mislim da bo to kmal.Vse me že boli tko da sm pripravljena nanjo. A to me nč ne spravlja v slabo voljo, bomo pa naslednjič kej naštimaluser posted image je treba kr pozitivn bit!user posted image user posted image user posted image

SM10 možno je da se z virusom M kej spremeni, sm pa jest prejšnji mesec tud mela ful šibko pa pravijo da je to cool in normaln da niso vse iste, tko da bo pa drug mesec bolje.
Lep dan vsem!


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Neučakane
13.7.2006 19:10:53   
Anonimen
Sandra-4, jaz bit i odsvetovala, da razmetavaš denar za O, ker je brezzveze. Jaz sem si nabavila testfloress (al neki takega se napiše) po netu, so bile poceni (6-8.000 SIT nekaj takega), ampak hudičevo drage, saj niso pokazale, da bi O bila. Ističasno pa sem si merila BT, ki je pokazala dvig BT in da je O bila. Kr neki!
Pa cikluse sem imela različno dolge od 25-35 dni, tko da si nisem mogla izračunat kdaj imam O. Svetujem ti slončkanje na 2-3 dni, pa bo vse v redu.

iwa, upam, da ne bo prišla tale tvoja M. Sicer pa sem jaz imela skoraj iste simptome prihoda M, pa sta le bile dve črtici.

Lp, jjasna

(odgovor članu Sandra-4)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Neučakane
13.7.2006 21:10:06   
KSIA
No, pa je prišla user posted imageuser posted image . Komaj že čakam, da je mimo, potem pa v nove boje. Še nekaj me zanima. Včeraj sem bila pri ginekologinji in je rekla, da naj si kupim folno kislino, če misliva delati na user posted image . Ali jo vse jemljete?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Neučakane
13.7.2006 23:00:47   
iwa
No moje je pritekla, sicer zelo šibka ampak je.Pa nič hudega, bomo pa še mal več user posted image pa bo!

JJASNA hvala za vspodbudne besede in res sm vesela zate da ti je ratalo. Midva sva šele v tretje poskusila tko da mava še čas.Sploh sm pa zadnje čase zlo sproščena in neobremenjena glede user posted image in morm rečt da odkar se ne obremenjujem mam M redne na 30 dni, prej mi je pa skoz nekaj skakala od 29-42 tko da je to že dober znak, prej al slej bo že user posted image in ko bo bo že prav tako!

KSIA jest jemljem centramed mami vitaminčke, mi jih je v lekarni priporočla.
Lepo se mejte še naprej!user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Neučakane
14.7.2006 7:23:36   
Sandra-4
JJasna, hvala za nasvet - ga bom vestno upoštevalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Neučakane
14.7.2006 12:10:33   
BarbaraE
KSIA - jaz sem v prvi nosečnosti jemala Tifol. In to že od vsega začetka, ko sem nehal jest KT in potem ko sva začela delat na bebici. Potem sem nekaj časa nehala - ker se mi je zdelo, da itak nima učinka. user posted image  No, pa sem spet začela in potem zanosila in jemala še v nosečnosti. Je pa res, da sem bila od začetka pridna in redno jemala 1 na dan, kasneje - kakšen 5. mesec poskušanja pa le na 2-3 dni.

Zdaj za v drugo bom pa tudi začela jemat, samo da do lekarne pridem. user posted image

(odgovor članu Sandra-4)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Neučakane
14.7.2006 12:42:39   
Mili11
jaz tud jem folno kislino (t-fol tableta)

Sam ker ni uspeha, se sprašujem v čem je point da jem to že več mesecev?
Preventivno že, toda v dnevih obupa se mi zdi nesmiselno.

pa ne bom jambrala, ampak bom skušala bit optimistična za vse nas,...

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Neučakane
14.7.2006 12:56:35   
BarbaraE
Mili11 - jej tifol po potrebi, ni treba vsak dan (jaz po nekaj neuspelih mesecih nisem jemala vsak dan). Ko pa boš zanosila, potem pa prve 3 mesece nosečnosti vsak dan!

(odgovor članu Mili11)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Neučakane
16.7.2006 17:48:01   
Katja80
Pozdravljene vse neučakane na tem forumu!
Tudi jaz sem tukaj na novo in kar ne morem verjeti kako si vse punce stojite ob strani v pričakovanju  na izostanku user posted image oziroma user posted image . Tudi jaz se vam pridružujem kot neučakana. Z mojim fantom s katerim sma skupaj že 8 let sva se odločila na user posted image . Ta mesec sva šele začela in že sedaj komaj čakam če sem ali ne....kako mora biti šele nekaterim tukaj ki poizkušajo že dlje časa?! Vsem držim PESTI da boste kmalu! Imam pa eno vprašanje ali mi lahko katera pove če anestetik škoduje če slučajno sem user posted image pa še ne vem ker moram v torek na kirurgijo da mi zderejo zob??? KAJ NAJ NAREDIM???  user posted image user posted image user posted image

UPAM, DA BOSTE VSE KMALU ZAGLEDALE user posted image user posted image !

Katja

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Neučakane
17.7.2006 12:17:10   
iwa
Pozdravljena in dobrodošla Katja80!Upam da kmal zagledaš user posted image user posted image do takrat pa si bomo skupaj krajšale čas! Glede zoba pa , tam povej da obstaja sum da si mogoč noseča pa ti bo zdravnik reku kako in kaj, pa brez skrbi.

Moja M se že izteka tko da greva kmal v nove zmageuser posted image user posted image !Kakorkol, uživat je treba in velik user posted image !user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Neučakane
17.7.2006 20:21:40   
Katja80
Iwa držim ti pesti da v tem boju za user posted image ta mesec zmagaš in boš kmalu sporočila da si premagala user posted image in da je zmagala user posted image user posted image user posted imageuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?