|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gestacijska vrečka da, plod ne
29.9.2005 11:16:18   
Anonimen
Najprej opravičilo za anonimnost. Prijateljica je v bolnici, jaz pa ne vem, kako naj ji pomagamuser posted image . Začela je malo krvaveti, zato je zdaj v bolnici. Pravi, da se vidi gestacijska vrečka, plod pa ne. Po njenih izračunih naj bi bila noseča nekje 5t, pregleda še ni imela do danes. Ali je še kaj upanja ali ne? Prosim, če se javite tiste, ki ste bile v podobni situaciji, res bi ji rada pomagala, pa ne vem kako.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gestacijska vrečka da, plod ne
29.9.2005 12:02:04   
eva1
Pri meni se v 5 tednu ni videlo še nič, v 6t se je videla vrečka, šele v 7 tednu se je videl plod! Tudi jaz sem krvavela, ampak se je vse ok končalo-tako da le pozitivno razmišljajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: gestacijska vrečka da, plod ne
29.9.2005 12:11:56   
Anonimen
Pri meni se je vrečka videla šele nekje v 5-6 tednu, plodek pa ne, krvavela sem tud, jedla Dabroston, počivala, pa žal ni nič pomagalo, sem mela ss.
Glej, upam da bo vse v redu, to še nič ne pomeni, da je kej narobe. Če pa se slučajno zgodi, da bo mela ss, ji le stoj ob strani, pa ne je tolažit, "saj bo, to je vse za nekaj dobro", vsaka slaba stvar je za nekaj dobra", "saj boš še lahko imela otroka", itd. To ji bo že G povedal, kako naprej. Je pa to dosti travmatična izkušnja za nekoga, ki si otroka zelo želi, sploh če gre za prvo nosečnost. Men to ni nič pomagalo. Jaz sem veliko jokala in pomagalo mi je samo to, da sem o tem govorila in ko sem jokala, da me je nekdo objel in le pustil jokati. Brez besed, le jokala sem potem je bilo pa dobro. Stoj ji ob strani, naj ve, da ima tebe, da se lahko zanese nate.
Želim pa veliko sreče in da bi bilo vse v redu!

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: gestacijska vrečka da, plod ne
29.9.2005 12:13:29   
Urša
Pri meni se je videla samo vrečka do 9.tedna, sem tudi krvavela. Potem se je zaznal srček in končno smo lahko veselo zaživeli. Še mal, pa se spoznamo!user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: gestacijska vrečka da, plod ne
29.9.2005 15:29:08   
Anonimen
pri meni se je v 6. tednu že videl tudi utrip. Sam to je tako različno...tako da je potrebno počakati do kakšnega 8. tedna nosečnosti. Mislim, da bo vse ok.
Poskusi jo potolažiti naj upa na najboljše in da ni sama. Vse te krvavitve, tega je ogromno, pa se večkrat dobro izteče. Kot pri meni npr.

Držim pesti.user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: gestacijska vrečka da, plod ne
29.9.2005 21:51:43   
Anonimen
Punce, najlepša hvala za dosedanje odgovore. Vam čez nekaj dni javim, kaj se dogaja. Hvala še enkrat!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: gestacijska vrečka da, plod ne
2.10.2005 15:21:50   
mis






Jaz sem imela v 10. tednu prvi pregled, pa je bila prazna vrecka brez ploda. V istem tednu sem imela abrazijo, sedaj je ze tri tedne od tega. Lahko pa se plodek kasneje pokaze, ce je malo manjsi, ampak pri meni je tudi vrednost hormona padala, tako,< da ni bilo vec upanja. Upam, da se bo vse srecno izteklo. Velikokrat se...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: gestacijska vrečka da, plod ne
25.11.2005 6:53:38   
Sulfinija
Ojla!!!

Meni se je v petem tednu videla le pika v maternica.V šestem tednu sem dobila izcedek rjav in šla na opazovanje v bolnico tam so mi jemali krui za nosečniški hormon,ki se je dvigal in na UZ se je videla le vrečka.
Včeraj ponoven pregled pri svoji G in na UZ se je videl plodek in utrip srčka v sedmen tednu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image 7t5d

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?