|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grize
29.8.2007 21:40:09   
kaja26
Moja tamala je pa zdej tak ugriznila sestrico da je mene bolelo. Kaj naj naredim? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grize
29.8.2007 21:49:08   
Anonimen
Koliko je pa stara?

(odgovor članu kaja26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: grize
29.8.2007 21:49:25   
Sofi
???!!??? user posted image

Tudi mi imamo probleme s tem, bratranec grize mojega pikeca. Razlike sta 4 mesece, oba stara že dve leti, veliko sta skupaj, tudi v vrtcu sta v isti skupini. En brez drugega skoraj ne moreta biti, a ko sta skupaj pa nonstop spopadi. Najbrž je to način izražanja in uveljavljanja svoje volje, sicer napačen, ampak za tistega, ki grize, najbrž najbolj efektiven. Ne vem kaj naj ti rečem, jaz malega skregam in mu povem, da to ni prav, on mi obljubi, da ne bo več, pa že čaka na novo priložnost. Aja, pa to se vleče že par mesecev.

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: grize
29.8.2007 22:00:53   
kaja26
stara je 21 mesecev in nimam pojma kje b se naučila, ker ne hodi v vrtec doma se pa tut ne grizemouser posted image

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: grize
29.8.2007 22:30:29   
tajtaja
Tudi moja dvojčica Taja grize bratca dvojčka. Kar naenkrat pred dvema tednoma je začela in zdaj jo moramo meti non stop na očeh, ker kar cilja na njega.
Ne vem, kako jo bomo odvadili?


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: grize
30.8.2007 8:12:27   
aluš
Moj za mlajši je grizel od enega leta do treh let. Starejši bratec nikoli. Kadar je bil jezen, ko ni bilo po njegovem, te je ugriznil (mene, bratca, mojo mami-ki ga ima v varstvu, tudi mojo sestro). Smo probali zlepa, pa zgrda. Nobene stvar ni pomagala. Jaz sem pravila hvala bogu, da ni v vrtcu. Potem smo pa kar naenkrat porajtal, da ne grize več. Če pomislim nazaj je nehal kar naenkrat, ne postopoma. Zmeraj, kadar je hotel mene ugriznit (sem že vedela kdaj to bo), sem ga preden mu je uspelo trdo zagrabila in postavila proč - pol metra od mene in rekla, ne ne boš me ugriznil, tako se ne dela. Tako, da pri nas je prešlo samo od sebe, mislim, da manj ko delaš kravala prej mine, treba pa mu je vsakič povedat, da tako ne delamo.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: grize
30.8.2007 11:09:30   
piščanc
naš je tudi grizel, ker je pač tako pokazal svojo moč. smo ga opozarjali, dali stran itd. in sčasoma je doumel, da to boli. ga pa še kdaj prime. če je zelo jezen in hoče prizadeti.

res pa to pojenja

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: grize
30.8.2007 22:20:57   
sato
Moj (20 mesecev) je tudi nedolgo tega začel grizti. Vgrizne tudi sebe v roko, ko je zelo jezen, pa ni nikogar v bližini. Pa udari tudi, zadnja dva tedna pa še ščipa. Nimam pojma, kako naj ga tega odvadim. Ko koga ugrizne ali uščipne, ga takoj poljubčka- tako da očitno ve, da to ni prav in da boli. In sanja se mi ne, kje je to pobral, ker je začel čez počitnice, ko ni bil v vrtcu.
Ko vidim, da gre v "napad", počepnem k njemu in mu povem, da tega ne delamo, ker boli.In ga pocartam ter povem, da je tako lepše. Upam samo, da kmalu mine.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?