|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   histeroskopija
12.1.2009 13:55:21   
kemo
pozdravljene 5.3.2009 imam histeroskopijo po 2 ss prvi je bil junija 2008, drugi decembra 2008, sedaj pa me zanima glede na to da mi je ginekologinja ugotovila da imam pregrado ali je lahko kaj narobe če vmes zanosim oz da ne grem na operacijo testa še nisem delala ker sem imela cikle nekje na 45 dni mi je pa slabo, pa skoz sm lačna, pa tudi prsi me malo bolijo ali so to znaki da sm noseča ali da se bliža user posted image . hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: histeroskopija
12.1.2009 14:01:00   
tassika
Kolikor vem ni problema če zanosiš. Je pa zaradi pregrade ponovna možnost SS. Je pa res, da jih nekaj tudi s pregrado uspešno donosi, druge pač ne.

Bi pa jaz vsekakor kar naredila test.

Aja operacija v primeru zanositve odpade.

lp


_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: histeroskopija
18.1.2009 19:45:24   
čebelca2
pozdravljena.

tudi jaz čakam na histeroskopijo, pred tem sem imela 2x spontani splav (obakrat v osmem tednu). In sem zdravnika na pregledu, na katerem je ugotovil pregrado to vprašala. Men je reku, da bi se mi s tretjo nosečnostjo isto končalo, če se mi to ne bo odstranl.

Koliko sem seznanjena s temi zadevami, je v veliki meri odvisno od velikosti pregrade. poznam punce, ki so kljub pregradi normalno donosile. vendar pa so imele majhno pregrado.

jaz imam veliko, kot mi je zdravnik pokazal na ultrazvoku, zajema cca 1/4 maternice (jst sem namreč zelo firbčna in zdravnike vedno gnjavim s 1000 vprašanji, pa malo sem iz medicinske stroke in se za vsako stvar vnaprej pozanimam).

Predlagam ti, ker so ti sigurn rekl da si pejt po kontracepcijske tablete, da jih kr ješ (tudi kot zaščito). Odloči pa se sama, jst jih jem že od božiča, pa imam datum komaj 18.2., za vsak slučaj...


pa srečno

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: histeroskopija
18.1.2009 20:01:37   
Jančika_
Jaz sem dvakrat donosila s pregrado čez pol maternice, pa tudi trikrat splavila (našli so mi jo šele po tretjem splavu). Tako da prav načrtno ravno ne bi šla zanosit pred odstranitvijo. Če si že noseča, pa tak ni kaj narediti, razen da upaš, da se bo tokrat dobro izteklo.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: histeroskopija
19.1.2009 7:31:39   
detelja
kemo jaz sem imela en ss in potem so ugotovili, da imam pregrado...jaz namerno ne bi zanosila, v bistvu sebi delaš škodo...saj ni nujno, da na začetku nosečnosti splaviš lahko bo kaj narobe čist na koncu...sicer pa je res, da nekaj žensk tudi s pregrado donosi in rodi zdravega otroka...ampak, če imaš že skoraj pred vrati termin za op.mal pazi pa daj to čez...itak boš lahko po eni m takoj začela ponovno delat...jaz sem imela v začetku junija op., konc julija pa smo zagledali +...držim pesti...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: histeroskopija
19.1.2009 11:31:33   
kemo
sej ne mislim načrtno zanosit to sploh ne sam problem je v tem da sem imela čiščenje 8.12.2008 pa še do sedaj nisem dobila user posted image je pa res da sem imela v času božiča 4 dni rjav izcedek z vmesno krvavitvijo  tk da ne vem če bi lahka bila to že menstruacija mal se mi je zdelo prehit k sem pri prejšnjem splavu mela menstro na 33 dni test sm tud delala vendar je bil negativen

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: histeroskopija
19.1.2009 11:41:54   
kemo
aja pa pozabla sm povedat da čakam kdaj se bo ulila da lahko začnem jemati rigevidon tablete tk da sploh ne mislim zanosti prep op ker bi res rada dala še to skoz pol pa šele šla v nove boje

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: histeroskopija
22.1.2009 10:35:12   
čebelca2
še neki glede teh tabled ko jih morš jemat - men so v lj rekl naj jemljem stediril m... mi jih je moj ginekolg dal, jst sm krvavela 24 dniuser posted image in sm pol klicala v lj kaj naj nardim in je rekla takoj nehat, ker če prideš s krvavitvijo v lj na operacijo ti nimajo kej delat, ker nč ne vidjouser posted image razlog moje krvavitve naj bi bile premočne tablete... še dobr da sm jih začela jest 2 meseca pred operacijo, če jih začneš 14 dni pred operacijo itak nimaš kej narest....user posted image

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: histeroskopija
28.1.2009 19:26:34   
kemo
pozdravljene no naj vam povem da sm dočakalauser posted image in sm lahko začela jemat tablete tk da sedaj sam čakam do marca za histeroskopijo in potem v nove boje.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: histeroskopija
28.1.2009 21:29:43   
tassika
super kemo, marca histeroskopija potem počakaš en mesec in julija boš že user posted image . Jaz še čakam pregled da vidim če še imam polip ali je mogoče izginil. Ve bom izvedela februarja.

lp

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: histeroskopija
2.2.2009 20:04:47   
čebelca2
sem vesela zate kemouser posted image

zdej pa čeprav  ne moreš zanosit (tabletke), imata lahko vseeno generalke za mesec april, maj

veliko sreče,user posted image user posted image



(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: histeroskopija
3.2.2009 19:32:27   
kemo
hvala obema tebi tassika pa upam da ti je polip izginu in da boš slišala dobre novice

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: histeroskopija
6.2.2009 19:16:43   
jagnje
Pozdravljene punce!

Zanima me, če ima katera od vas izkušnjo odstranitve pregrade v lokalni anasteziji in ne v splošni kot je to običajno.

LP

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: histeroskopija
21.2.2009 18:20:34   
čebelca2
pozdravljena.

ravno sem iz operacije pregradeuser posted image sem ravno to spraševala zdravnika, zakaj ne dajo kar lokalne anastezije, da omrtvičijo od pasu dol,a ne. pa je reku da bi bilo to preveč boleče. baje da noro boli ko ti maternični vrat raztegujejo (mislim da iz tega razloga tudi abrazijo delajo v splošni anasteziji).



(odgovor članu jagnje)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: histeroskopija
22.2.2009 18:50:36   
kemo
in kako se počutiš po operaciji pregrade a maš kake probleme

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: histeroskopija
22.2.2009 21:14:50   
čebelca2
zdravouser posted image

počutim se dobro, veliko počivam... mal mam še krvavitve, pa mal me tišči v spodnjem delu trebuha. drugače je povsem vredu. po operaciji (čez cca 3 ure) sem skup padla kr sm šla na wc ampak itak so ble sestre z mano tko da so me ujele, drugače pa tud po operaciji nisem mela nobenih bolečin, je pa res da mi je en medicinc dal eno tako konjsko injekcijo v  stegno tko da...

hvala bogu da je zdej to za mano, ni več skrbi...  po zdravnikovih besedah - citiram "zdravi otroci ne bodo več ven letel". počakat do prve menstruacije pottem pa lahko začneva delat nauser posted image . sem se že odločla, da (če bo ratal) še mal počakava da se telo prečisti vseh teh kontracepcijskuh tablet, narkoz in protibolečinskih sredstev...

ko boš šla na operacijo se pa kar pripravi, ker so zlo tko IN SLOW MOTIONuser posted image nimajo nobenga urnika  ker se čist dr prilagajajo, sam so sestre res zakon in ful prjazne, tako da  ti res olajšajo bivanje tam. ti pa dovolijo da greš po preizkavah domov in prideš naslednji dan kr na operacijo. so pa res zeloooo prijazni.

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: histeroskopija
23.2.2009 17:40:38   
kemo
a to si mela u celju operacijo al kje drugje k js jo mam u celju pa mi je ginkologinja rekla da nej preiskave naredim že prej tkda grem u petek dat kri pa vodo pa še na ultrazvok srca, pol pa morm bit u sredo ob 8 že tam operacijo mam pa u četrtek domu pa naj bi šla u petek kok dolg si pa ti mogla bit tam

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: histeroskopija
23.2.2009 17:50:04   
kemo
ne se smejat sam še eno vprašanje ka morš bit čist pobrita tam spodaj 

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: histeroskopija
23.2.2009 17:56:07   
zvezdica1980
IZVIRNO SPOROČILO: kemo

ne se smejat sam še eno vprašanje ka morš bit čist pobrita tam spodaj 


Hej kemo!!!
Jaz ti svetujem da se sama pobriješ pred OP ker mene so sestre in to ful grdo. Cela sem bila porezana....

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: histeroskopija
23.2.2009 18:05:22   
kemo
hvala za odgovor

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: histeroskopija
24.2.2009 15:03:48   
čebelca2
ojla.


jst sm bila v Ljubljani na operaciji...

kar se pa britja tiče, pa drži - kr sama se dej, če ne se te kr sestre lotijo user posted image

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: histeroskopija
24.2.2009 19:14:13   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: kemo

hvala obema tebi tassika pa upam da ti je polip izginu in da boš slišala dobre novice


Kemo polipa ni več, sem bila danes na UZ, sem ful vesela. Kako pa kaj ti?

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: histeroskopija
25.2.2009 15:47:12   
kemo
no js pa počakam še do naslednje srede pol pa grem u bolnco na odstranitev pregrade

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: histeroskopija
4.3.2009 20:24:45   
honey
Čebelca2, mene pa zanima, koliko časa si bila v bolnici? Pa kdo te je operiral? Jaz sem naročena za dr. Tomaževiča. Upam, da bom še ta mesec prišla na vrsto. Pa si morala biti kaj prej notri ali na dan op.?

_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: histeroskopija
5.3.2009 8:51:33   
čebelca2

ojla, jst  sm bla pri dr. Tomaževiču. prišla sem v sredo na preizkave, če želiš greš lahko potem domov in prideš drug dan kr na operacijo. v četrtek po operaciji smo vse cel dan in noč spale, v petek po kosilu smo šle domov.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?