|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   How Fildena XXX 100 mg Works: A Closer Look
20.5.2025 11:47:23   
Oliviasmith007
Fildena XXX 100 mg is a chewable tablet designed to treat erectile dysfunction using Sildenafil Citrate, its active ingredient. By blocking this enzyme, Fildena XXX 100 mg promotes the release of cGMP, a chemical that relaxes blood vessels and improves blood circulation in the penile area. The chewable form allows for faster absorption, making it a convenient choice. It should be taken 30 to 60 minutes before sexual activity and only once daily.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Prvi šolski dan: kaj potrebuje prvošolec?
Prvi šolski dan je velik korak za otroka in starše. Da bo začetek čim lažji, smo pripravili seznam osnovnih šolskih potr...

Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.