|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izkusnje "klomifenk"
12.8.2005 9:04:56   
NMJ
VE TUKAJ STE PRAVE STROKOVNJAKINJE Z VELIKO PRAKSE IN PREBRANE LITERATURE :bravo:. Sedaj je za mano prvi mesec po klomifenu. Bliza se ovulacija - cez kake 2 dni ali 3 in ze sedaj imam bolecine ko z mozem :sloncek::sloncek::sloncek: Ali je to normalno? Imate tudi ve bolecine?

Lep dan vsem :) kljub dezju,
NMJ
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izkusnje "klomifenk"
12.8.2005 9:16:51   
Maša26
Pozdravljena,

na klomifen se vsaka odzove malo drugače, so pa dostikrat prisotne bolečine. Mene tudi že danes špika, pa naj bi imela O enkrat v prihodnjih dneh. Me je pa prejšnji mesec en dan močno močno špikalo in sem bila prepričana, da je to O, ker je bil dan znotraj tistih 5-10. dni po zadnji tabletki. No, M je prišla 20 dni po tistem dnevu, torej ni bila O takrat.

Torej, bolečine so normalne do neke meje, če te preveč boli, gre lahko za hiperstimulacijo jajčnikov in v tem primeru bo treba čimprej do G.

Sicer pa se ne gre zanašat na špikanje in bolečine, ampak na :sloncek:.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izkusnje "klomifenk"
12.8.2005 9:17:04   
ameli
Da, tudi jaz sem imela bolečine. Sva :sloncek: bolj nežno, pa je šlo;) Vidva samo veselo hopacupa, pa bo.
Mene je bolj kot špikanje motila depresija:( .
lp
ameli

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izkusnje "klomifenk"
12.8.2005 9:31:03   
gojska
Kar se klomifena tiče sem se kar odahnila da je bila zdaj zadnja runda.Bolečine so hujše kot pri:hudicek:, vsaj pri meni. Zelo težko je bilo:sloncek:. Zredila sem se , nabila celulit in depra, depraaaaaaaaaaaaaa.
Katastrofa, sploh ker še ni nucal.
:rozica:

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izkusnje "klomifenk"
12.8.2005 13:44:53   
tempelj
hm, bolečine, ko sva :sloncek::sloncek::sloncek:...jaz nisem čutila nobenih sprememb. Mogoče edino to, da po laporoskopiji in jemanju klomifena sem se zredila v enem mesecu 3 kg! Predno sem šla na dopust sem se tehtala in po dopustu je bila katastofa. To pri meni ni normalno, saj imam že več let isto težo (10 letin več). Zgleda, da je res pri vsaki malo drugače.


(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?