|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je še kaj upanja
7.9.2011 8:14:43   
mitrije
Punce prosim vas za mnenje. Pred 14dnevi sem bila naročena na laparo in histeroskopijo, vendar menstruacije pred operacijo nisem dobila. Do operacije ni prišlo ker je ginekolog med pregledom zagledal majhno pikici v mojem trebuščku. Veselje je bilo neizmerno. Poslal me je na odvzem krvi, na tale betahcg, in tam je bilo res potrjeno da sem noseča. To je bilo v ponedeljek. V petek pa se mi je pojavil rjavi izcedek, v nedeljo pa še krvavitev. Predvčerajšnjem sem šla na pregled da bi preverili kaj se dogaja z mojo pikico. Še vedno je bila tam, ampak je še tako micena da se tudi srčka se ne sliši niti nič. Ponovno so mi vzeli kri in hormon se je povečal. Dali so mi tudi Dabroston jemljem jih trikrat na dan. Ni bilo pa nič rečeno koliko časa naj jih jemljem. Kakšne izkušnje imate ve? Mislite da je še kaj upanja da je pikica še vedno tam kjer bi morala biti.
Prosim vas za mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je še kaj upanja
7.9.2011 8:40:36   
nestea
Hej, bodi optimistična, pobožaj v mislih svojo pikico, nameni ji lepe misli, nasmej se ji. Še vedno je tam.
Tudi jaz sem imela najprej izcedek, potem krvavitev. Mislila sem, da je konec, potem pa sem na urgenci zaslišala srček. Zgodba se je še enkrat ponovila in zdravnik na urgenci mi je rekel, gospa, držim pesti za vaju, kar pogumno naprej. Jemala sem Dabroston z vmesnimi presledki po navodilih zdravnika. In iz tiste borbene pikice je zrastel nagajiv, navihan, živahen fant, ki mi je danes rekel, mami, lad te imam.
Srečno in optimistično naprej!

(odgovor članu mitrije)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: je še kaj upanja
7.9.2011 9:30:56   
mitrije
Lepo si napisala. Res močno upam samo tale krvavitev je men presneto sumljiva. Kolko dni zaporedoma pa si jemala Dabroston?

(odgovor članu nestea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: je še kaj upanja
7.9.2011 9:38:32   
Andromeda
Pred 7. tednom se ponavadi niti ne vidi srčka, nič nisi napisala, koliko si noseča oz. datum ZM. Drugače pa poznam 2 primera, kjer sta nosečki krvaveli v prvih tednih (menda zaradi hematoma v maternici) in je sedaj vse OK, no, ena že carta user posted image Držim pesti, da bo vse OK! user posted image

(odgovor članu mitrije)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: je še kaj upanja
7.9.2011 10:27:30   
mitrije
Zadnja m je bila 13.7., jemala sem tudi klomifen, samo mislim da je ovulacija malo zakasnila in po mojem sem noseča 4tedne. Če nebi bila naročena na operacijo sploh nebi vedela da sem noseča, ker moja menstruacija je itak loto, enkrat je enkrat jo ni..., res srčno upam da je z mojo pikico vse ok.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: je še kaj upanja
7.9.2011 23:29:30   
korinca
Jaz sem ena tistih, ki sem v 7 tednu prvič in čez kakih 14 dni ali 3 tedne ponovno zakrvavela. Krvavitev je bila naenkrat tako močna kot menstruacija. Šla sem na uz in takrat se je pri meni že videl srček, vendar mi je g.rekla, da ne upa napovedati kaj se bo zgodilo. Vzroka krvavitve niso ugotovili. Krvavitev je trajla 3 dni. Ko sem naslednjič zakrvavela je bila kri svetlejša in samo en dan, uz je spet pokazal srčka.
No danes sem v 15 tednu in pridno sodelujem pri decemberkah 2011 :)
Tako, da ne končajo se vse krvavitve slabo. V naši skupini smo bile 3, ki smo krvavele. Dve sva obdržali otročička, pri eni punci pa je sledil splav.
Želim ti srečno, da bi se vse dobro končalo.

(odgovor članu mitrije)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?
gagaga

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?

10 km (34%)

20 km (10%)

30 km (27%)

50 km (8%)

80 km (21%)


Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!