|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj vi mislite?
1.8.2006 11:26:16   
zverca
Živjo!
Nekaj me zanima... Ufa... to je bilo že decembra, ko me nekega večera pokliče sestrična in me vpraša, če mi je kaj znana ena številka? Pa mi je bila res, ker sem pospravljala sobo, v kateri živiva s fantom. Namreč je bila ena škatla od sim kartice, in ista cifra. Povedala mi je kakšne smsje je dobivala- če ugane kdo ji piše, jo pelje na večerjo, da nobenmu ne sme povedat,.... v glavnem, način pisanja je bil tak, kakršno ima moj. No, ga vprašam, reče da ni on, mi očita, da mu ne zaupam, gor dol. zjutraj reče, da ne ve če me bo še kaj poklical in gre. Ok, 4 dni ne duha ne sluhja o njem, grem jaz do njega, se pogovoriva, mi sveto obljubi na mami, da ni bil on, da je bil en kolega, da kaj bi on z njo (je bivša punca od njegovega bivšega) in da ni biil on. Ok, nekako mu "verjamem", čeprav vedno kaj posumim, da le mogoče je bil on. Potem mi januarja predlaga, če bi imela otroka, jaz še vedno razmišljam o tem....
Zdele pa spet pospravljam to najino sobo, in najdem na tleh izgubljen listek, z njeno tel številko!user posted image
Drugače mislim da res nima z njo nič, ker mi ona vse pove, sva zelo prijateljice, on dela cele dneve, ona ima drugega, vse... ampak...

Kaj naj sedaj naredim? Konec tedna nameravava iti na dopust,  pa ne vem, ali naj tisti listek nastavim nekam, da ga bo sam videl? Naj pustim vse skupaj in opazujem kako bo naprej...?
Kaj mi predlagate?
Naj odidem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 11:37:42   
baguSka
Kaj mi predlagate?
Naj odidem?


Am... Če si želiš fanta lažnivca, potem ostani.user posted image  Ne vem no..

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 11:39:28   
Anonimen
Samo tole ti bom povedala:

sem se 2 leti slepila in nisem hotla verjet. Dokler ga nisem našla v postelji z njo. Z mojo prijateljico. Katera je vedela vse in še več o naju. Ker je bila moja prijateljica. Zelo dobra.
Zdaj je od tega že več kot 6 let, pa sta še vedno skupaj in zdaj pričakujeta dojenčka.

Tko, da....user posted image

(odgovor članu zverca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 11:41:51   
baguSka
je bivša punca od njegovega bivšega


user posted image user posted image user posted image user posted image  A si ga spreobrnila!!??

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 11:42:04   
muki1
Jaz mislim, da je to od njega prijatelj tam pozabil user posted image
No, ne vem, jaz mu že ne bi verjela......

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 11:49:17   
Anonimen
In potem svizec zavije čokolado..............

V njegovi sobi škatla z to SIM-kartico, ampak uporablja jo pa kolega, da lahko peca tvojo sestrično?In če bi res pisal njegov kolega, zakaj bi ji pisal, naj nikomur o tem ne govori?To pišejo tisti, ki imajo doma ženo ali punco!!!!!!!!!!!In zakaj bi si zato moral sposojat kartico od tvojega?

Listek mu lahko nastaviš, lahko mu ga v glavo vržeš, narediš karkoli z njim, vedno bo našel izgovor zakaj je tam in na koncu tako obrnil zadevo, da se bo tebi zdelo, da se moraš ti njemu zaradi nevemčesa opravičit.Ali pa bo spet za 4 dni izginil, da boš lahko lezla za njim.Verjetno je napisal cifro na en listek, da bi ga lahko dal kakšnemu drugemu kolegu, da bo lahko pecal tvojo sestričnouser posted image .

Ah, ti dedci so za zjokat seuser posted image .

(odgovor članu zverca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 11:52:38   
Nixxon
Psh, amater, tko osnovne stvari pozabi.

Punce ti dobro predlagajo. Otroka z njim????user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 11:54:30   
Anonimen
Praviš, da s sestrično nič nima, ker ti ona vse pove. Ja, jasno, da nima nič z njo, če mu ni dala, a poskušal je, poskuša, poskušal bo še pri drugih, saj ona ni edina, ki ima to, kar on rabi. user posted image


Lahko se sprijazniš, da imaš skakalca čez plot, ki te najverjetneje niti nima rad in upaš, da ga boš s svojo ljubeznijo spremenila, a ...............

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 11:56:16   
*alja*
Vrži mu listek v glavo in odidi - ne ponižuj se več pred moškim ki ti laže ti pa ga prosiš naj pove resnico ( to je za mene zelo ponižajoče )!

Tudi za tebe je nekje dec ki te bo imel rat in ti nebo lagal!  Pojdi ga poiskat tega pa ****ni čez okno!!!!!

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 12:00:29   
*Karmen*
No, ga vprašam, reče da ni on, mi očita, da mu ne zaupam, gor dol. zjutraj reče, da ne ve če me bo še kaj poklical in gre.



Ja, ko zmanjka idej za laži in ko ne ve več kako bi se izvlekel ven je odhod najlažja rešitev. Je treba it mal v osamo, da lahko mal namozgaš kako boš naprej lagal in kako boš to zadevo lahko peljal še naprej...

Če na glavi ne bi imel masla, bi ti prav gotovo sproščeno, veselo in brez vpitja povedal, da nima s tem nič. In brez problema bi ti lahko odgovoril na vse tvoje dvome. Tako pa je raje odšel, da bo lažje razmislil o nadaljnjih lažeh, ki mu bodo omogočile sedenje na dveh stolčkih hkrati. V bistvu tudi on ne ve česa si želi. Če bi si zares želel "tiste druge" bi ti to jasno povedal... Tako pa je stvar odločitve ostala v tvojih rokah. In upam, da boš vse ti uspešno rešila. Ni kaj, prav nezavidljiva situacija.

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 12:04:06   
baguSka
Aja se to... Da prisegajo na svoje mamice in ne vem kaj..user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra!! To rece vsak, da bi mu le verjela... Ker on je cist nedolzen... tak mejckn medvedek tvoj minko pobalinko... Ja kako mu ne verjames, ce pa priseze na svojo lastno mamico!?user posted image  user posted image user posted image user posted image  Ej verjem da bi se se skoz okn ****nu, samo zato da bi mu verjela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
1.8.2006 12:10:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zverca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 12:13:09   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Kaj mi predlagate?
Naj odidem?


Am... Če si želiš fanta lažnivca, potem ostani.user posted image  Ne vem no..


se strinjam.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 12:48:53   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: zverca
Naj odidem?

Če ne zdaj, bosta pa odšla kasneje oba. Ti in vajin otrok.

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 12:49:01   
BLAŽIKA
A kar pobral se je in šel???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa veš kako pravijo: napad je najlažja obramba. Losaj se tegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In ti še o otroku z njim študiraš_halooooooo zresni se in poglej resnici v oči.

Pa brez zamere hočem samo dobro.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 14:09:46   
zverca
Ok, situacija je taka... Prišel je domov, jaz še vedno sesam njegovo sobo, listek pa na mizi. Me vidi, da sem žalostna in da imam objokane oči. Ko me vpraša kaj je narobe, rečem da nič in sesam naprej. Tolikokrat sva že imela to debato, na koncu sva se pa vedno le sprla. No, potem odide dol, pride nazaj čez par minutk in mi reče da se morava pogovoriti. Pa se usedeva in mi pove, da mu jo je dala prejšnji teden, ko ga je peljala domov (je moj avtopeljal k meni domov, ker je bil ravno od mehankarja, pa je hotel peš domov in ga ona pobere- potem mi je to takoj povedal, istočasno pa sem dobila še njen sms- tako da to ni bilo panike. če mi oba povest...ok, lahko da bi se zmenila, ampak težko verjamem), noi in da sta se pogovarjala o nečem, kar bi moj rad kupil pa bi mu njen tip lah zrihtal to.
Zato da je dobil številko.
Mi je bilo pa sumljivo, ker bi ta listek jaz najdla že malo prej in ne sedaj, saj sem od decembra ja že pospravlaja sobo, tako da je bil očitno listek bolj na novo.
Ah....
No, sedaj me je prepričal, itak se bom pa sedaj prepričala, ko sem ji poslala sms, če mu je dala res cifro.
Me pa tudi tole gor drži, da je ta bejba bivša punca od njegovega najboljšega prijatelja, 7 let starejša od njega, 2otroka ima in res mislim, da nebi imel z njo nič. Lahko se slepim, ampak... Kot sem ga v tem času ko sva skupaj spoznala, mislim da me ne bi varal, ker vsaj zgleda, ima ful pošlihtan to in je ful jezen, če vidi kaj takega. Mu ni všeč, tudi za družino mu je zelo veliko, tako da.
Se vam zdim preveč naivna?

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 14:12:53   
Anonimen
pošlji ga v tri p..... m.......!!

(odgovor članu zverca)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 14:29:49   
trojči
Punce, pa fantje seveda tudi user posted image , pomagajte, meni ni nič več jasno. Iz fantovega telefona je nekdo pošiljal smse, osvajal sestrično, fant je zanikal, da bi bil to on, nič povedal, kako je to možno, npr. ni rekel, da je prodal telefon, nič niste razčiščevali s sestrično, ona pač ni odgovarjala na smse, fant telefon še ima ali kaj? Kaj pravi, da je naredil s telefonom? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 14:31:54   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: zverca

...noi in da sta se pogovarjala o nečem, kar bi moj rad kupil pa bi mu njen tip lah zrihtal to.
Zato da je dobil številko...


Zakaj je pa rabil njeno cifro in ne od njega deca?

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 14:37:54   
Anonimen
Ta svizec še vedno zavija čokolado....

Če bi se moj imel kaj za pogovarjat z mojo sestrično, bi mene vprašal za cifro, ne pa da jo ima na listku in mi o tem nič ne pove.In zakaj je moral najprej iti dol, ko je videl da si jokala in očitno videl, da je listek na mizi?Očitno je moral spet pretuhtat kaj ti bo tokrat natvezil.In čisto slučajno se je ona mimo peljala in ga pobrala?In cifro mu je morala napisat, čeprav lahko kadarkoli tebe vpraša za njo, glede na to, da sta tako dobro prijateljici in si vse povesta?Si se že vprašala, če le imata nekaj en z drugim in se krijeta na ta način, da ti sestrična kao vse pove oz. verzijo za tebe, tako, da če bi kdaj posumila, da bi si mislila, da itak nič ni bilo?No, ne vem no...

Kolikor razumem, ima ta tvoja sestrična tipa in dva otroka?!Zakaj bi potem kdorkoli, ali tvoj tip ali njegov kolega ali **** njej pošiljal sms-je, če je očitno, da je zasedena.A je res tako huda bejba???Ah ti moškiuser posted image .

(odgovor članu zverca)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 14:56:18   
Anonimen
Čisto na kratko:"Never underestimate the power of denial"...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 17:05:53   
G in T
To, da ima ona že otroke, ni nič takega.
Še vedno lahko z njo flirta in jo osvaja. Če si ti listek našla že prej, torej on laže, da jo je dobil pred kratkim.
Laž na lažuser posted image
Rada ga imaš, se vidi, odpuščaš mu, se slepiš, čisto normalen pojav. Samo glej, da ne boš izgubila ljubljeno osebo ( pa ok, ej ni zadnji moški na svetu), ampak tudi prijateljico, ki je kakor ti  praviš do tebe zelo dobra, in zaupljiva.

Ampak...
...Tudi prijateljice znajo hudimano dobro lagati!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kaj vi mislite?
1.8.2006 23:50:57   
Anonimen
imela bi otroka z njim, ki ti že sedaj laže?

Se ne upam pomisliti kaj šele bo...user posted image

(odgovor članu G in T)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kaj vi mislite?
2.8.2006 10:44:09   
kapica
Si ze dobila veliko dobrih odgovorov, pa mu se vedno verjames.

Se pridruzujem predhodnicam, lazi , lazi ,lazi. Kaj bos pa ti naredila je pa tvoja stvar.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: kaj vi mislite?
2.8.2006 11:26:48   
david
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon
Psh, amater, tko osnovne stvari pozabi.

Zgleda, da ni amater. Ravno nasprotno, pravi profesionalec je. Amaterji se trudijo s skrivanjem, profesionalec pa najde žensko, ki mu vse verjame. user posted image

d.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Ime
Miška2006

Katero ime za punčko vam je lepše:

Leja (9%)

Tara (16%)

Nina (19%)

Teja (10%)

Sara (25%)

Gaja (20%)


Število vseh glasov: 654

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!