|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšen senčnik za dvojni voziček? 1.5.2012 13:33:11
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Jaz sem si nabavila dva senčnika, vendar smo potem samo enega uprabljali in smo ga dali na sredino in je bilo dovolj. Z dvema smo bili pa preveč široki.
|
|
|
RE: kakšen senčnik za dvojni voziček? 4.5.2012 8:42:01
|
|
|
|
katym
|
mi uporabljamo dežniček na sredini, pa je super, če je pa potrebno, pa v kombinaciji z uno uv strehco, k jo prodajajo v bc, se da namontirat tudi na dvojni voziček, sam pri nas na arii ni tako zelo učinkovita sama...
|
|
|
|
|
RE: kakšen senčnik za dvojni voziček? 4.5.2012 14:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem jaz z našo frajlo vozičkala, sem srečevala mamico dvojčkov, ki je na voziček montirala istega pepenja, kot jaz na enojni voziček, pa sta bila tamala lepo v senčki ... je pa sedaj tako, da pepenija ni za dobit, ker ga prodajajo pod imenom babysmile, al neki podobnega.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Koliko časa sta potrebovala za zanositev?ItkicaKoliko časa?1-2 meseca (
53%)

cca pol leta (
18%)

cca eno leto (
11%)

več let (
18%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!