|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako bi ve na to reagirale
24.3.2005 22:20:23   
taj2004
Da vam razlozim mojo situacijo.In problem ki mi zre zelodec iz dneva v dan.

Preden sva se z mozem porocija me je imela njegova druzina za priljubljeno vsaj tako so se obnasali do mene:zmeden: Zadovoljni so bili da sem noseca ....Ko pa sva se porocila in sem obdrzala svoj priimek in seveda njegovega dodala zraven je bilo pa konec prijateljstva...nasploh narejena crta z vsemi lepimi odnosi. Ker so vedeli da bomo imeli sina so si zeleli na mu dam ime Nikola, ime ki nama ni bilo vsec . Rekla sem da bo Taj JOJ kaj je to KAKSNO neumno ime. Niso prisli k sebi da je to mozno.
No pa je prisel dan ko se je Taj ( sreca mojega zivljenja) res rodil. Stiri dni sem bila v bolnici nobenega sorodnika po mozevi strani ni bilo blizu. Pomoje zato ker je Taj dobil priimek kot mama in tata. Groza Za si lase spulit:((:((:((:((Kako je to mogoce.ha ha ha :)-

No potem sva prisla koncno k nasemu tatiju ki nas je noro pricakoval. Do danes so mogoce Taja trikrat videli nikoli pa mene poklicali kako je z njim. Poklicejo sam moza, ki jih pa tudi zadnje case ignorira ker se bebasto obnasajo.
Nevem kako se lahko ljudje tako obnasajo in ignorirajo najinega sina ki mi pomeni vse na svetu.To me ful boli pa ceprav sem si ze 100 krat rekla da se s tem ne bom vec ubadala. Pa se se vedno kot vidite:)-

Kaj ve menite na to??? In kako bi ve reagirale??



:sloncek::sloncek::sloncek:


Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako bi ve na to reagirale
24.3.2005 22:24:25   
anajmad
Ah večni problem starši od drugega,oz.moževi starši.Vem boli to,ko ne pridejo pogledat tamalega:zmeden::zmeden::zmeden:.Samo nimaš kej.Tako je v večini primerov in na žalost jih nikoli ne bomo spremenile.
en lp:morje:d.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako bi ve na to reagirale
24.3.2005 22:30:06   
TaRe*
Obup....samo zaradi imena in priimka?
Pa saj je vajino dete.
Za take sorodnike vseeno,če jih ni blizu,če mene vprašaš.:grrr:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako bi ve na to reagirale
24.3.2005 23:01:57   
ribica.
Ja tole tvoje mi zveni tako znano, predvsem to, ko sam sebi rečeš, da se ne boš več obremenjeval s tem in da ne boš več dopustil da te prizadane. Pa vendar nas še vedno vsaj malo pikne, ko naletimo na novo bedarijo tasta in tašče.Moja zgodba je sicer malo drugačna,saj mene bolj skrbi to, kako bom lahko dala svoje zlato dete v naročje tem ljudem in iz srca rekla, evo miška, to sta dedi in babi. Ne maram pretvarjanja, pa vendar ne moreš pred otrokom kuhsti mule. Ne maram situacije v kateri sem, ker se mi zdi da bom morala biti neiskrena s svojim otrokom, tega pa nikakor ne želim.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 7:47:42   
kalimero
Res Taj, če je to edini razlog, škoda biti slabe volje zaradi takih ljudi. Ni vredno!

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 7:51:46   
Anonimen
Jaz pa dvomim, da je samo to razlog. Po mojem bistvo leži nekje globlje... Je pa škoda, pravim jaz, da med ljudmi zaradi takih banalnosti pride do takih razkolov in travm.

(odgovor članu taj2004)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 7:53:28   
Blanka77
Taj, ne se obremenjevat. Moja tašča sploh še ni prišla pogledat svoje vnukinje (9,5 meseca). Pa se sploh ne obremenjujem več. žal mi je le zaradi moža.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 8:53:37   
lidia
Bodi srečna, da je mož 100% s tabo, starši bodo pa še sami prišli, če pa ne, pa tud prav. Meni je tašča v porodnišnci rekla, da se ne bomo videli, dokler jih ne pridemo obiskat...sama od sebe mi je to rekla...me je kar malo stisnilo pri srcu, moža tudi, ampak sva jih pustila lepo na hladnem.

In potem nekega dne zazvoni telefon, sinko jr bil star okrog 1 mesec in pol, taščica vsa prijazna, če lahko prideta s tastom na obisk, kosilo je kar ona skuhala in zravn prnesla, da ni blo meni treba.

Crkljala sta ga sto na uro, zdaj gremo tud mi k njim na obisk, lepo ga pocrkljata, in vse je fajn.

Kar lepo jih pusti nekaj časa, če vas imajo starši radi, bodo sami prišli!!! To je moje mnenje.

:metulj:


(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 9:13:40   
Gina
Midva z bivšim možem sva prvemu otroku dala ime Dan. Bivša tašča je čisto ponorela. Ona ne bo šla po cesti in rekla: Dober dan, to je pa Dan. To je pa sramota, kakšno grozno ime! Živeli smo v isti hiši in več kot 3 mesece ga ni prišla pogledat, pa je bil njen prvi vnuk. Če je srečala mene ali moža, je pogledala stran! No seveda je bila potem kasneje čisto nora na Dana, ampak take stvari ne pozabiš.


Nič sekirat, pa vesela bodi, da ne stanujete skupaj.
Tako je boljše, vsaj hujskati ne moreta moža proti tebi. Ko se bosta shladila, pa če prideta prav, če pa ne, pa ne.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 9:19:04   
Jutra
Se strinjam že z zgoraj napisanimi nasveti.

Prihod :duda: zna zelo spremeniti družinske odnose.:ups: Moja izkušnja je, da tisti, od katerih sem si veliko obetala, so me razočarali in obratno.

V tvoji situaciji bi si pa rekla, hvala bogu, da imam mir pred njim.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 10:09:00   
lol
Pri nas je pa možev oče hotel,da bi imeli družinso ime. Potem,ko je sinko prišel na svet je dobil ime Sergej.Zelo nenavadno ime za na kmetijo,ampak nama je bilo všeč in se nisva ozirala na druge.Tudi očitke sva poslušala.Ko jebil mali star pol leta so se pa že vsi na vasi navadli in pravli,da je lepo ime k ga ne slišiš vsak dan.Tko da ne sekiraj se.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 11:19:29   
Junona
Kot prvo: ime naj izbereta izključno le starša, ne glede na nenavadnost imena in na pritiske okolice. Jaz sem možu zabičala, da do rojstva hčerkice ne sme nobenemu povedati, katero ime sva izbrala. Bi bilo preveč polemik. Sicer so pa okusi tako različni, da je brez veze o tem razpravljati.
Drugo: tudi jaz nisem v najbolj pristnih odnosih s svojo taščo, vendar jo nekako prenašam, ker najina otroka naravnost obožuje. 9nebesa Če ju ne bi - adijo.:kuza: Je pa tudi čakala, da po rojstvu hčerke mi pridemo do nje. Pa sem možu zabičala, da ne gremo k njej, dokler ona ne pride pogledat tamale. (smo okoli25 km narazen) Se je obnesl, je prišla in bila zelo prijazna. :bravo::bravo: Sedaj pa mi hodimo k njej in še nekako "vozimo".

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 11:25:51   
lidia
No zanimivo, se je enako obneslo kot pri meni.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 11:41:13   
maruškaD
Midva tudi nisva hotela povedati katera imena sva izbrala, vnaprej. Tako ni mogel nihče vplivati na naju. (oziroma poskusiti).


(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 12:02:27   
Pupica
Ej če je samo zaradi priimka in imena, potem je bolje, da ju sploh ni blizu!!!

je pa res, da je bilo tudi pri nas tako(pa ne samo po njegovi strani) da so želeli dati neke svoje starinska imena...bljek...ne vem, niso mi všeč starinska imena, ker me pač spominjajo na starke in starček, pač pa so mi bila vseč mladostna imena. In TAJ je prav gotovo eno izmed bolj mladostnih imen. Pa ni prav pogosto. In je zelo lepo!
Tako da se nič ne sekiraj.

je pa tako, da stari in mladi ne gredo skup. In če ali tvoji ali njegovi stalno čipijo pri vas to samo ogroža mlado družino, kar preberi si koliko potov je na temo tašč, pa boš srečna da se ti z svojo prav "odlično razumeš"!

Sej bo...mogoče te samo danes tale deževni dan malo v slabo voljo spravlja
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 14:00:44   
kattja
Če so taki je boljše, da jih ni blizu, ker bi te zagotovo s čim prizadeli.

Hvala bogu, da sta si z možem skupna in hvala bogu, da ni tvojemu otroku ime Nikola ( predvsem zaradi tega, da ni obveljala njihova volja pri izbiri imena ). Po mojem jih bo sčasoma že minilo, ampak če so taki bodo ob priliki najbrž našli kaj drugega za bit jezni na vas.

Ne misli preveč na to, ker nisi prav nič kriva, če so nekateri ljudje blesavi.

Vesel materinski dan!:rozica:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 15:02:05   
mamsi
Če je bolj važno ime kot pa družina, pa naj bodo tam kjer so, pa četudi žlahta! Nič jim nisi dolžna delat uslug, še manj pojasnevat. To je tvoja družina!;)

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 15:24:20   
taj2004
Ste me prav malo potolazle:)- Saj ne vem ce je samo zaradi imena in priimka:ups: Skratka vse je narobe, kar se odlociva in narediva. Mogoce zaradi fouserije:(
Pa tudi zdaj si hiso zidava pa ker ni za njih apartmaja da lahko na morje hodijo je tudi narobe...Skratka zmeraj se kaj najde..

Zau mi samo, da se Taj ne druzi z njegovimi sestricnicami ki niso prav nic krive.

Lp Petra:sloncek::sloncek:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 15:51:54   
Jutra
Taj2004, o kakšnem apartmaju na morju govoriš:zmeden:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 15:55:22   
taj2004
Za njegove sorodnike seveda. Tako so pricakovali, pa so preseneceni ostali ko so zvedeli da za njih v najinem stanovanju ne bo prostora.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kako bi ve na to reagirale
25.3.2005 16:16:57   
Jutra
Sem pa tudi :racka:
Seveda, vi živite v Portorožu:)

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kako bi ve na to reagirale
26.3.2005 22:22:12   
india
No, se pravi imam srečo....vedno sem vnaprej povedala, kako bo otorku ime in ni noben mogel vplivat name, pa res se ni nihče vtikoval v to. Z možem sva skupaj izbrala vsa imena, pri Marku bi imeli Danajo, če bi bila punčka, pa tudi noben ni ničesar prigovarjal, čeprav je to zelo redko in nenavadno ime.
Kaj jih a na konec koncev boli to,kako se otork pišein kako mu je ime, če ga itak ne hodijo gledat in ljubkovat???
Otrok je vajinin vidva sta srečna znjim, za druge pa te naj ne boli glava!:rozica:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kako bi ve na to reagirale
28.3.2005 12:42:03   
Palčica
Taj2004 sem čisto na "vajini" strani.


lp,

Palčica

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kako bi ve na to reagirale
28.3.2005 13:03:49   
Anonimen
Oh, Petra, poglej kakšne hude stvari se dogajajo po družinah. Že če bereš samo nas, tule na RR, so možovi lahko alkoholiki, narkomani, imajo druge ženske, jih družina ne zanima, otroci so bolani, mamice brez služb in kaj jaz vem kaj še vse. Če že mora nekaj biti narobe, potem je ta vaš problem še majmanj, kar je lahko. Raje glej na vse skupaj s te plati, pa ti bo takoj lažje.

(odgovor članu taj2004)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   kako bi ve na to reagirale
29.3.2005 13:48:03   
Mikec
Otrok je vajin, ce pa so starsi tko nezreli, da ne pridejo so pa itaq oni na izgubi in ne vi trije z otrokom, ce ti moz stoji ob strani je vse ok..
Sej konec koncev si se porocila z njim in ne z starsi...

LP in uzivaj ob :duda:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?