|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam na izlet v dežju
29.4.2006 8:16:03   
Maja0505
živjo
Med pevomajskimi prazniki nameravamo iti na izlet v živalski vrt v Zagrebuser posted image , sam ko je napovedan dež, verjetno ne bomo šliuser posted image .
Ima kdo kakšno idejo za izlet, ki bi bil izveden kljub dežju. Imamo namreč user posted image  in v dežju jo ne bi rada kje sprehajala.
Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam na izlet v dežju
29.4.2006 8:51:03   
Marogica
Odvisno, koliko je star tvoj otroček. Mi se gremo po navadi kopat v kakšno kopališče, obisk kašnega "tehničnega" muzeja (stari avti, gasilski avti...), obisk Hiše eksperimentov... Kaj dosti izbire ravno ni, glede na to, da se pri določeni starosti otroka ne more za vsako stvar vzbuditi zanimanja ali pa vsaj ne dolgo.
Mi pa smo pa šli dostikrat tudi hodit po lužah in dežju. Smo ta večjega oblekli v dežni plašček, dežne hlače in škornje-pa gremo. Veš kakšno veselje je imel naš otrok, ko mu nismo stalno govorili "ne po lužah".

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kam na izlet v dežju/Bohinj
2.5.2006 15:09:28   
Primoza
V Bohinju so v dežju z otroškim vozičkom izvedljivi številni izleti, pogoj so pelerine in/ali dežniki udeležencev ter dežno pregrinjalo za voziček.

1) Pride se na Uskovnico po makadamu iz Srednje vasi, avto se lahko parkira poljubno blizu koče na Uskovnici, tako da je prevožena razdalja do 10 km. Prednost izleta v dežju je, da ni veliko prometa, pa še prah se ne dviguje.

2) Lep izlet je tudi v Voje, do planinskega doma v Vojah.

3) Obkrožite lahko tudi Bohinjsko jezero, s tem da potrebujete za breg nasproten tistemu kjer poteka cesta, dokaj trpežen voziček in nekaj moči.

4) Lahko pa se podate Iz Ribčevega laza v Ukanc po običajni sprehajalni poti, ki poteka ob jezeru vzporedno z asfaltno cesto in se peljete iz Ukanca nazaj z ladjico.

5) Za manj stabilno vreme je priporočljiv tudi ogled korit Mostnice, kjer se pa z vozičkom težje prebijete in je potrebno imeti nahrbtnik za nošnjo.

Zgornje izlete smo zadnjič opravili prav v letošnjih majskih praznikih, ko nam je vreme onemogočilo priti kam višje.

(odgovor članu Maja0505)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?