|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam v tretje
16.7.2011 23:32:19   
spet mami
user posted image Pozdravljene vse sostanovalke na tem forumu!

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje v porodnišnici LJ?

Sama sem prvič rodila v Postojni (epiduralna). Sestre na oddelku po porodu so bile super in v veliko pomoč, ko prvič postaneš mamica in še ne veš kako in kaj. Negativno izkušnjo pa imam s porodne sobe, kjer sem zaradi gužve rojevala še z dvema in poslušala njuno trpljenje, da sem bila že pred svojim finalom pošteno v solzah kako bo šele z menoj, ko je šlo vse bolj počasi. Poleg tega sem imela še vnetje rodil in sem bila vse potrgana, dvakrat prerezana in zelo grdo zašita. Dobila sem tudi premočan drugi odmerek epiduralne in nikakor nisem mogla sama iztisnit otroka, kar so nato namesto mene naredili 3 krepki porodničarji user posted image . Po porodu sem imela neznosne boločine, pa so me pogledali le od daleč, češ da so to hemoroditi. Po 3 tednih, ko se nisem niti še vsedla, kaj šele normalno hodila, sem na izrednem pregledu pri svoji ginekoliginji v Lj izvedela, da imam velik hematom, ki je nastal po šivanju presredka. Šive le taga čutim ob vsakem perilu in ...user posted image .
Zaradi vsega tega  sem se v drugo odločila za porodnišnico Kranj, kjer je bilo med porodom vse ok. Tudi drugič sem rodila z umetnimi popadki od začetka do konca. Na oddelku sem imela ob doplačilu svojo sobo, sestre na oddelku pa ne bi razvrstila med najbolj prijazne. Zgolj sreča pa je botrovala, da sem rojevala v svoji porodni sobi.

Ker bi v tretje prav tako rada rodila sama v svoji porodni sobi, vas prosim za info, kako je s tem v LJ. Vedno rojevaš sam v svoji porodni? Kako je z bivanjem na oddelku (svoja soba) - doma imam dva mala sončka, pa bi se vsaj v porodnišnici rada malo spočila. Kako je z obiski (še vedno velja partner in otroci)? Predvsem pa me zanima, kako je s porodi v Lj, ko se ti pričnejo zvečer ali ponoči. V Kranju je premalo osebja, zato tiste ki pridejo s popadki zvečer ali ponoči, pa če porod ni nujen, popadke ustavijo, zjutraj pa jim dajo umetne in rodijo. Ne bi rada celo noč čakala na jutro ker spati itak ne moreš, potem pa si čisto izmučen šre predenj rodiš.

Hvala za vse informacije!


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam v tretje
16.7.2011 23:41:45   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: spet mami
V Kranju je premalo osebja, zato tiste ki pridejo s popadki zvečer ali ponoči, pa če porod ni nujen, popadke ustavijo, zjutraj pa jim dajo umetne in rodijo.


a res??? user posted image user posted image to je pa nezaslišano - sramota! evo, še en razlog več da si tukaj ne upam rodit.. user posted image

(odgovor članu spet mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kam v tretje
17.7.2011 2:50:13   
Roberta69
V LJ porodnišnici je zagotovo 1 (lahko jih je tudi več) soba za 2, ker sem drugič rojevala v njej. Ko sem prišla je bil tam očka z neprestano jokajočim otročkom (mamo so baje odpeljali na šivanje po CR). Ko se je pri meni začelo zares (kar je bilo precej hitro), so ga odpokali iz sobe user posted image . Sicer se mi soba za 2 ni zdela glih ta najbolj grozna stvar, je pa absolutno bolje, da si sam v sobi. Jaz sem obakrat rodila ful lepo (2. še 1000 x lepše, ker mi niso dodali nič popadkov), nič raztrgana, nič šivana, prvič v 3 urah po prihodu v porodno, 2. pa po slabih 2 urah. Sestre na oddelku so nekatere zelo prijazne, druge manj. Če si zelo v izi (vsaj jaz sem imela tak občutek), pa so vsi še 100x bolj prijazni user posted image , tako v porodni kot kasneje na oddelku.

IZVIRNO SPOROČILO: spet mami

V Kranju je premalo osebja, zato tiste ki pridejo s popadki zvečer ali ponoči, pa če porod ni nujen, popadke ustavijo, zjutraj pa jim dajo umetne in rodijo. Ne bi rada celo noč čakala na jutro ker spati itak ne moreš, potem pa si čisto izmučen šre predenj rodiš.


To pa ne vrejamem oz. jaz jim sigurno ne bi pustila, da mi popadke ustavijo. Čeprav ne razumem pa tudi, zakaj bi prišla v porodnišnico zvečer, če porod ni "nujen" oz. se še ni začelo. Jaz sem sicer tako prišla ta 1., ampak sem bila "zmenjena" z babco, da bomo rodili, če bo šlo (zdaj se nikoli več ne bi odločila, da se kar koli sproži, ker je naravno 1000 x lažje - no, mogoče je z EA še lažje user posted image , ampak jaz nisem za bližnjice user posted image .)


_____________________________

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kam v tretje
17.7.2011 8:07:24   
Nenya
2x v Lj bila sama v sobi. Nezadovoljna z osebjem , nezainteresirano, kogarkoli vprašaš glede dojenja ti drugače pove (spusti vzglavje, dvigni vzglavje, na roki, ne, na postelji, enkrat je bilo poleti, so bile sestre kot nastnice, so se drle po hodnikih, plesale kolo, vpile za tehniki - skrajno neprofesionalno
3. v Kranju, prišla ob pol enajstih zvečer, pet do polnoči rodila, s svojimi popadki, v svoji sobi. Osebje malo boljše, ni mi bila všeč tista jutranja nega, ko so vse otroke odpeljali za uro in pol in bogvekaj delali z njimi, jaz sem bila čist fertik od skrbi, kaj ji delajo, ker so vsi jokali, HB sem bila tam le 3 dni. Pediatrinja je bila ful prijazna.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kam v tretje
17.7.2011 8:14:12   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: spet mami
V Kranju je premalo osebja, zato tiste ki pridejo s popadki zvečer ali ponoči, pa če porod ni nujen, popadke ustavijo, zjutraj pa jim dajo umetne in rodijo.

A se hecaš? OOO, fak. user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kam v tretje
17.7.2011 8:18:31   
juhica
Jst sm bila v prvo v Lj zelo nezadovoljna, v drugo sm šla v Kr, rodila ob 21.oo, v porodno sm šla 20. 40, zelo zadovoljna, prvič slišim za kaj takega, da bi ustavljali popadkeuser posted image user posted image  tudi zdaj grem v kranj - upam samo da pridem do tam - je pa neki res, če bi mi kjerkoli karkoli poskušali ustavljati al delati proti moji volji bi bil huuuud rompompom, tko da....

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kam v tretje
17.7.2011 8:38:30   
pupe
tole za kranj. porodnišnico je pa mal naloženo punce

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kam v tretje
17.7.2011 8:41:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spet mami
V Kranju je premalo osebja, zato tiste ki pridejo s popadki zvečer ali ponoči, pa če porod ni nujen, popadke ustavijo, zjutraj pa jim dajo umetne in rodijo.


Ta je pa mal bosa. Kdo ti je pa to rekel? user posted image Če porod ni nujen, te pošljejo ali domov ali pa sprejemejo na oddelek, da počakaš, da se popadki zgostijo. Dvakrat rodila v KR, obakrat prišla sredi noči in obakrat ni bilo premalo osebja. user posted image Al pa imam samo jaz tako "srečo". user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kam v tretje
17.7.2011 9:23:13   
ZARA
Mene samo zanima kako popadke ustavijo? A se to da narest?

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kam v tretje
17.7.2011 9:37:36   
blaža
Po mojem,.. se ti čisto enako lahko zgodi, kjerkoli v katerikoli porodnišnici.

ko zgoraj opisuješ, da si bila strgana, grdo zašita, da so te trije tlačli po trebuhu,... Se je enako meni zgodilo. Je pa spet vprašanje kak je bil porod in zakaj je bilo tako.

Npr. meni so tudi dve pritiskale na trebuh, to pa zato, ker se ni hotel spustit in so pač na ta način pomagale pri porodu, da je šlo hitreje. Zdej si pa to lahko vsaka po svoje razlaga. za eno bi blo to nasilno, bi raje ble tam še ene pet urc, zame ni blo nič takega, v bistvu sem gledala na to kot na nekaj, da mi pač pomagajo.

da sem se strgala sem se pač strgala in zašili so me kot so me, ker je bla pač raztrganina in se je najbrž le tako dala zašit. neka druga bo pa jamrala, da je groozno zašito, da bi lahko lepše,..Da nisem mogla še dva tri tedne normalno sedet, je meni čisto logično pri notranjih in zunanjih šivih,..enim je pa to pač komplikacija po porodu. Pa ne da je meni blo lih čudovito.

Glede prijaznosti sester je pa spet odvisno kakšen si malo tudi ti. Res, da niso povsod vse super iber prijazne, so pa ene ženske tudi iber delikatne in občutljive. Pa ne prvim direkt zate vse te stvari. Pa dvomim, da v celi porodnišnici ni ene osebe prijazne, ..

Porod je včasih splet okoliščin, ki nato vplivajo na nas. lahko greš rodit ne vem kam,.. pa maš lahko pozitivno ali pa negativno izkušnjo,.. odvisno kako se bo porod odvijal,.. Če bo vse ok, bo lahko super, če se zakomplicira,.. bo lahko dosti negativnih stvari,..

Srečno!



_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kam v tretje
17.7.2011 13:25:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Mene samo zanima kako popadke ustavijo? A se to da narest?


Seveda se da. Dajo ti Nitroderm obliž. user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kam v tretje
17.7.2011 13:32:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Po mojem,.. se ti čisto enako lahko zgodi, kjerkoli v katerikoli porodnišnici.

ko zgoraj opisuješ, da si bila strgana, grdo zašita, da so te trije tlačli po trebuhu,... Se je enako meni zgodilo. Je pa spet vprašanje kak je bil porod in zakaj je bilo tako.

Npr. meni so tudi dve pritiskale na trebuh, to pa zato, ker se ni hotel spustit in so pač na ta način pomagale pri porodu, da je šlo hitreje. Zdej si pa to lahko vsaka po svoje razlaga. za eno bi blo to nasilno, bi raje ble tam še ene pet urc, zame ni blo nič takega, v bistvu sem gledala na to kot na nekaj, da mi pač pomagajo.

da sem se strgala sem se pač strgala in zašili so me kot so me, ker je bla pač raztrganina in se je najbrž le tako dala zašit. neka druga bo pa jamrala, da je groozno zašito, da bi lahko lepše,..Da nisem mogla še dva tri tedne normalno sedet, je meni čisto logično pri notranjih in zunanjih šivih,..enim je pa to pač komplikacija po porodu. Pa ne da je meni blo lih čudovito.

Glede prijaznosti sester je pa spet odvisno kakšen si malo tudi ti. Res, da niso povsod vse super iber prijazne, so pa ene ženske tudi iber delikatne in občutljive. Pa ne prvim direkt zate vse te stvari. Pa dvomim, da v celi porodnišnici ni ene osebe prijazne, ..

Porod je včasih splet okoliščin, ki nato vplivajo na nas. lahko greš rodit ne vem kam,.. pa maš lahko pozitivno ali pa negativno izkušnjo,.. odvisno kako se bo porod odvijal,.. Če bo vse ok, bo lahko super, če se zakomplicira,.. bo lahko dosti negativnih stvari,..

Srečno!




Podpis. V vsaki P se najde vsaj eden, ki ti pokvari dan. user posted image Če pa pričakuješ, da ti bodo med porodom cvetje metali na glavo....

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kam v tretje
17.7.2011 14:36:06   
bskrle
Oj, KR pa jaz le pohvalim, enkrat rodila zvečer, 2x ponoči, nikoli mi niso zavlačevali s porodom.
Dvakrat sem rodila v posebni sobi, enkrat v navadni.

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kam v tretje
17.7.2011 15:45:39   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
Npr. meni so tudi dve pritiskale na trebuh, to pa zato, ker se ni hotel spustit in so pač na ta način pomagale pri porodu, da je šlo hitreje.


to pa zelo verjetno (in večino je tako), ker pordonica leži in ne hodi okoli ali stoji, da gravitacija opravi svoje. na švedskem majo tako naslonjalo, da se s celim telesom naslovniš gor in ma koleščka da lahko hodiš okoli in se ti ko "čakaš" da se odpreš, otrok tudi spusti. pri nas pa.. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: blaža
da sem se strgala sem se pač strgala in zašili so me kot so me, ker je bla pač raztrganina in se je najbrž le tako dala zašit. neka druga bo pa jamrala, da je groozno


moja laponska babica je bla čisto zgrožena, ko sem ji povedala da pri nas pri vakumu difolt režejo presredek. je rekla da je to odvisno od izstisa. in povem ti, toliko kot se tukaj reže in koliko razrganin mamo - evropski vrh glede tega; baaad.. user posted image


zdaj, vsak ima svoje menje in poglede - mogoče se vam nekaterim to zdi ok, meni se ne. brrrr.. grem naslednje leto gor rodit, vam povem da enostavno ne upam tukaj. no, pač gremo gor naslednje leto (švedska) in raje počakam še pol leta in to opravim gor (na žalost, ampak tako je imho še najboljše)..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 17.7.2011 15:48:07 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kam v tretje
17.7.2011 16:24:17   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Mene samo zanima kako popadke ustavijo? A se to da narest?

Seveda se da. Dajo ti Nitroderm obliž. user posted image

O, hvala. Nisem popadkologinja in ne vem. user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kam v tretje
17.7.2011 16:37:42   
*miska.mcc*
da ne bom nove teme odpirala kot za Ronjo! user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: mateyka



zdaj, vsak ima svoje menje in poglede - mogoče se vam nekaterim to zdi ok, meni se ne. brrrr.. grem naslednje leto gor rodit, vam povem da enostavno ne upam tukaj. no, pač gremo gor naslednje leto (švedska) in raje počakam še pol leta in to opravim gor (na žalost, ampak tako je imho še najboljše)..



AAAAAAAAAAAAA????????? A česa ne vem?????user posted image


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kam v tretje
17.7.2011 17:08:18   
mateyka
no no miš, saj še nič ni user posted image samo povem kaj je v planu user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kam v tretje
17.7.2011 17:15:32   
*miska.mcc*
aja eh


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kam v tretje
17.7.2011 17:33:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Mene samo zanima kako popadke ustavijo? A se to da narest?

Seveda se da. Dajo ti Nitroderm obliž. user posted image

O, hvala. Nisem popadkologinja in ne vem. user posted image


Jaz tudi ne. To, da se jih da ustavit, sem vedela že prej. S čim, sem pa spoznala na lastni koži. Zato tak konkreten odgovor. user posted image So deca htela prej ven, pa jim nismo pustl. user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kam v tretje
17.7.2011 17:34:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

aja eh



ja. eh... mateyka, ne izzivaj. user posted image
user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kam v tretje
17.7.2011 22:28:46   
marjetka1975
No jaz sem rodila letos junija v Kranju, bila sprejeta 1.6. ker mi je odtekla voda, zato sem bila sprejeta na oddelek, rodila sem pa ponoči. Popadki so se začel 2 zvečer okoli 23 al pa 23: 30, ne vem nisem gledala na uro, ob 24, me je nočna sesttra peljala v porodno, da me pogledajo kako kaže. Po pregledu, je babico ugotovila da sem primerna za rodit, zato sem ostala dol. Imela sem EA, ponoči je prisla anastezistka, ki je bila zelo prijazna, nasploh je bilo tisto noč osebje res zelo prijazno, sem bila zelo zadovoljna, pa verjamite mi nisem ravno potrpezljiva pacientka, prej nasprotno. Sestre na oddelku so bile tud ok, predvsem pa mi je bilo vsec, ker niso kompliciral in sem vsak vecer dala otroka za čez noč na oddelek, tako da sem domov prisla spočita in polna energije, ki pa je itak po 2 neprespani noči doma kaj hitro pošla.
Aja pa v KR, če se le da počakajo, da se začnejo tvoji popadki, kako je s tem v drugih bolnicah pa ne vem. Jaz sem na koncu sicer dobila umetne popadke a res čist na koncu.

lp,
M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kam v tretje
17.7.2011 23:14:34   
spet mami
user posted image Hvala vsem za info. Vidim da je povsod isti šmoren, odvisno na koga naletiš. Za Kranj sem prepričana, da če ni nujno (nisi odprt imaš pa svoje popadke) jih ustavijo ker so to naredili dvem mojim kolegicam, moji sestri in nečakinji. Tudi sama, ko sem prišla pri prvem porodu zvečer ob 22 v Kranju prehitro, saj so bili popadki lažni, me je zdravnica najprej pošteno ozmerjala, da kaj hodim sredi noči tja, če sem še teden pre rokom in popadki sploh niso tako pogosti. Sestra je bila sicer prijazna, zdravnico pa sem očitno zmotila že sredi spanca. Če je to v smislu trosenja rožic na glavo?.....vsaka pričakuje v prvo vsaj kakšno prijazno besedo in ne mrke poglede, kaj spet hočejo od mene, ko pa počivam. Zaradi tako lepega spejema sem se nato odločila za Postojno. Tam mi je le žal za epiduralno, ker nisem mogla na koncu sama iztisnit in imam zato danes vse grdo zašito. Sestre glede napotkov na oddelku so čudodelke. Bile smo 3 v sobi in nikoli ni nobena sestra zavila z očmi, četudi sem jo 5 poklicala, saj sama namreč nisem smela vstajati iz postelje, ker sem po porodu zvečer padla v nezavest zradi velike izgube krvi in nizkega hemoglobina.  Vse so naredile zame. Od previjanja otročka, odnašanja kahle, pristavljanja za dojenje user posted image . Kljub vsem tegobam imam na prvi porod lepe spomine, kakor tudi na drugega v Kranju. Manj pa mi je bil všeč sistem na odelku. Kot ste že zapisale jih za uro in pol vzamejo zaradi pregledov. In zakaj bi pri vsem tem v 3. rada rodila kje drugje. Postojna mi je predaleč, v Kranju pa me moti to, da otroke odpeljejo za uro in pl do dve na vizito. Med tem časom misliš da ti bo prsa raztreščilo od mleka. Ko jih pripreljejo nazaj otroci spijo in se spet ne podojijo, saj jim tam dajo umetno melko po flaši da ne jokajo. Meni se je potem zgodilo, da se ni hotela dojiti, ker je bila flaška seveda lažja. Najbolj pa se mi je, oprostite izrazu, zasralo, ko so mi zamenjali otroka z drugim. Po viziti so mi namreč pripreljali drugo punčko. Sestra mi jo je takoj položila k sebi v posteljo, češ naj jo malo pogrejem ker je premražena ker so jo umivali. Bolj ko sem otroka gledala, bolj se mi je zdelo da ni moj. Pa sem si mislila, kako grozna mama sem, da še svojega oroka ne spoznam. Po kakšni uri  sem se odločila da jo podojim, pa me je tiščalo na stranišče, zato sem odmaknila posteljico, da bi vstala iz postelje. Ko sem jo odrinila se je obrnil napis na posteljici in to ni bilo ime moje punčke. Takoj pogledam še na trebušček otročka in tudi tam je bilo ime druge deklice. Tako sem bila presenečena, da sestri sploh nisem vedala kaj naj rečem, ko sem jo poklicala. Uspela sem le bleknit, to ni moj otrok, kam ste odpeljali mojo punčko??? Po tem dogodku, so bile vse sestre presenetljivo prijazne do mojega odhoda. Tako da ne mislit, da je zamenjava otroka nemogoča. Brez zapestnic na rokicah,...raje ne pomislim. In to je še en razlog, zakaj ne bi šla spet v KR.

Ne želim si 3. popolne zgodbe, pač pa miren potek poroda, brez poslušanja krikov sostanovalke in sprejemljiv odnos osebja. Tudi sama imam službo, ko sem neprastano v stiku s strankami in sem vedno do vseh enako prijazna, pa čeprav imam slab dan. In tega bi se morali v porodnišnicah zavedati še toliko bolj, saj nobena ne pride brez skrbi v porodno sobo. Če pa je tam povrhu vsega še negativna klima, pa ni najbolj vzpodbudno.

Hvala za vsa mnenja, ki ste jih zapisale.

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kam v tretje
18.7.2011 7:43:28   
Anonimen
V KR P je na P oddelku ena sama sestra, ki je furjasta, šlampasta, sitna, nesramna. In ta pokvari ugled cele P. Ni treba omenjat, da je brez otrok. In glede na odzive njenih sodelavk, ne gre na organe samo porodnicam. Ostale so pa ultra prijazne. Včasih že kar preveč (ko si ob osmih že mrtvo zaspan, one pa ob devetih pridejo vprašat, kako smo in če še kaj rabimo). user posted image

(odgovor članu spet mami)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kam v tretje
18.7.2011 8:02:28   
november2010
Po mojem da ni nobenega pravila, da nekje bo vse ok, nekje pa ne.... odvisno od situacije, osebja na katerega naletiš, pa seveda tudi od porodnice.....

Jaz sem dvakrat rodila v LJ, porodna obakrat super, vedno sama v porodni, na oddelku pa prvič ful fajn osebje (B oddeek) v drugo malo manj, vse jim je bilo odveč, (oddelek C).

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu spet mami)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: kam v tretje
18.7.2011 8:55:00   
Anuška79
Bi komentirala samo za Kranj - dvakrat sem prišla ponoči in NOBENKRAT mi niso poroda ustavili, pa je bilo v prvo res vprašljivo, ker sem bila mesec pred rokom. Sestre na oddelku so pa razen ene resnično prijazne.

Ne prvič in ne drugič mi otroka nikoli niso odpeljale za več kot dobre pol ure, zamenjava pa - možno je vse, jaz imam v spominu, da je sestra vedno prebrala otrokovo ime preden ga je položila k meni oz. ko a je pripeljala v sobo.

< Sporočilo je popravil Anuška79 -- 18.7.2011 9:08:00 >

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?