|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri porodničarji - ginekologi v NM porodni...
9.2.2010 13:46:57   
biga
V zvezi z NM porodnišnico me še tole zanima: kateri ginekologi - porodničarji trenutno "delajo oz. sodelujejo" pri porodu. Verjetno se jih je v treh letih, odkar sem rodila, kaj zamenjalo. Imam namreč slabo izkušnjo z dvema, ki sta bila pri porodu mojega prvorojenca, pa me zanimajo vaše izkušnje. Saj vem, da lahko naletim na katerega koli, ki je pač takrat na delovnem mestu, a vseeno. S katerim ste imele pozitivno oz. negativno izkušnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri porodničarji - ginekologi v NM por...
9.2.2010 13:54:44   
majch
Na splošno z vsemi zadovoljna - čeprav se jih pol ne spomnem, kateri so bili. Babica Metka, ok, ona druga, blond, ko ne vem, katera, tudi. Zrdavniki ok, razen en visok, suhi, ko me je na ctg sprejel...kot da se mu sanja. Sem vesela, da ga nisem rabla dolgo gledat. Nič kritičnega, samo zdolgočasen je bil do amena, pa slabe volje, kot da mu čist odveč hodim...j* gauser posted image , nisem si sama zmisla ravno tist moment tja pridetuser posted image . Drugače sem prišla v roke še Mijajloviču, pa je tudi bil fajn. Eh...smo zamenjali ene 3 smeneuser posted image in je bilo kar luštno. Tudi s sestrami smo se kar lepo razumele.

_____________________________

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kateri porodničarji - ginekologi v NM por...
9.2.2010 14:01:47   
TRIŠ
Vsi so OK razen dr.Šekoranja in dr.Piška,moje mnenje sevedauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 9.2.2010 14:02:28 >

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kateri porodničarji - ginekologi v NM por...
10.2.2010 11:28:09   
altaja
babice so vse super (mela sem Tanjo Bon in je zlata!!!!), porodničarka pa dr. Koželj user posted image .. Še na oddelek je prišla mene in cimro pogledat preden smo šle domov da je vdla če smo vsi ok.




_____________________________

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kateri porodničarji - ginekologi v NM por...
11.2.2010 16:31:43   
Aja1
Jaz sem imela v prvo babico Jelko, ki je user posted image , zdaj v drugo pa Verido, ki je tudi user posted image . user posted image user posted image user posted image
G. pa prvič Mijajlovič, drugič Gradecki. Zadovoljna.user posted image

_____________________________




(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kateri porodničarji - ginekologi v NM por...
19.3.2010 13:44:14   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

babice so vse super (mela sem Tanjo Bon in je zlata!!!!)



jst tudi in je res zlata vrednauser posted image user posted image . pri porodu pa je pomagal še Mijajlović, ker ima moč v rokah in celem telesuuser posted image , da mi je lohk skakal po trebuhu in da sm rodila po normalni poti.user posted image user posted image , čeprav mi je imel na trenutke take bolne kometarje. recimo, ko me je šival, sm bla okregana, češ da sm preveč vitaminov pojdela, da je zato punca tolk težka-skor 5kg itd. itd. men se je prou fučkal, ti sam zašij in pejt. user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?