|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 9:37:19   
Zen-a
Pozdravček vsem in čestitke tistim, ki jim je uspelo zagledati :roza::modri:!!! Punce krasne ste!

Tudi midva se že slabo leto trudiva, da bi v najin domek posijali dve črtici... Pa bi še kar šlo, če ne bi prijatelji, znanci in sorodstvo, predvsem tetke spraševali, kdaj pa vidva, zdaj bi bil pa res že čas, kdo pa noče, pa dejta, dejta... Pa me/naju malo potre, pa greva naprej! Včeraj pa srečam mamino sestrično po zelo dolgem času, ki vpraša KDAJ BO PA PRI VAS SREČNI DOGODEK? Zatrjujeva, da nisva noseča, pa kar naprej sprašuje, pa da naj poveva, pa da je to lepo itd. OK malo sem se zredila, špehek se malo nabira, ampak tole je pa že višek. Sva kar šla, pa sem cel večer jokala, ker vem da si mož zelo želi otroka, teh ljudi, ki kar naprej težijo imam res že dovolj.
Da ne omenjam prijateljev, ki ponudijo alkohol na obisku pa rečeš ne, pa pravijo, o a pričakujeta, pa kakšnih naključnih ljudi, ki jih srečaš na morju, pa rečeš besedo dve, pa takoj, a sta poročena, a pričakujeta?

Punce prosim vas, povejte, a je to normalno, a se še kateri to dogaja? Vem, da me mnenja drugih ne smejo zanimat, pa me vseeno boli?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 9:48:58   
kylie
zdravo,
ne sekiraj se, vidva lepo:sloncek:, ne dajta se motit, ko bo pravi čas za :duda: se bo vse uredilo. Okolici pa se ne pustita, raje se malo pošalita na račun njihove radovednosti pa bosta zavezala veliko ust.

srečno :nosecka:

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 9:49:01   
pika74
Hmmm kok mi je to znan. Eni res nimajo nobenih zavor - kar vrtajo v človeka. Pa kaj jih briga. Bemtiš sm jezna.

Naju so tud skoz moril - junija je blo 5 let, odkar se trudva, pa nč in nč. Ti povem, sm jokala vsakič, ko so začel - najprej v seb, pa skrivala - pol pa še zvečer pod koutrom s solzami.:((

Pol sm pa enkrat mami povedala in sva se skupi zjokale - pa je zdej boljš. Mam mir.

Zadnč so me pa v službi vprašale kokoške (ker sva se glih poročla in ker je v službi še ena glih postala :nosecka: ) kdaj bomo naročl. Pa sm kr rekla, da smo že naročl dvojčke. Sam to mal dlje traja, ker štorkla ne more tok hitr prnest. Sm pa povedala, da bojo taprve zvedle, k bo dostava :miska:. Ti rečem, sm jim zaprla gofle.

Zdej se pa prpraulam na piknik s celo žlahto, k ga bomo mel ta vikend in vem, da če me bo kšna tetka vprašala, bom kr na glas povedala, da sm jest neplodna. Pol pa nej kokodakajo kokr čjo. Pa kaj pismu, a sm garjava, če ne morm met otrok.

Ne pust se jim.

:miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 9:50:21   
kylie
mhm..:)-

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 9:51:33   
*AnaL*
Oj!

Predvsem se ne obremenjevat z raznimi tetami, strici, bučmani,... ki niti pomislijo ne da je pogovor o :duda: lahko še kako boleč. Tudi mene so nekaj časa vsi spraševali, zakaj še nisem noseča, kdaj misliva kej naredit, ...pa sem vsakemu povedala, da delamo na tem in da če pač NI, NI. Na srečo pa me taka vprašanja ne potrejo preveč in si mislim, saj vsi pa ne vedo, da se že 2 leti hudičevo "matrava" in iz meseca v meseca čakava, kdaj bova lahko povedala veselo novico. So pa po določenem času prenehali s tem, glede na to, kako imava oba rada otroke verjetno že vsi vedo ali pa si vsaj mislijo, da nekaj mora bit narobe, da še nimava :duda:.

Na vprašanje a si noseča ali a boste zibali, pa vsakemu odgovorim KO BI VSAJ...in takrat vsak utihne in mu je malce narodno.

:rozica: Glavo pokonci, tudi za nas bo enkrat posijalo sonce! :rozica:

L.P
Ana



(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 10:04:33   
majamo
uh poznam to situacijo. Kako boli... Meni se je srce trgalo vsakič ko so me to spraševali, dokler nisem res zanosla in kasneje splavila žal. Finta je v tem, da se zanosla takoj ko sva se za :duda: odločila. Prej sem študirala, pa služba pa sej veš,...
Pa ne moreš verjet da so eni ljudje po tem še kar drezali pa drezali v rano ki je bila po splavu še bolj globoka...Vedli so da sem imela splav, pa so me mesec dni kasneje gledali in govorili da se še kar redim, pa da bi nama mogel nekdo pokazati kako se otroci delajo pa take lovske finte. Vse mogoče sva dala skozi. Bila sva pa kar tiho in tiho. Bolečino sva držala v sebi. Bruhala sem od sile, res. Ne da se opisati najinih občutkov z besedami.
... Vse dokler jim nisva ostro zaprla gofelj naj se brigajo za sebe, da majo kaj pred svojim pragovi za pometat. Od takrat pa je mir. Veš ljudje, kateri ne dajo tega skozi tega ne razumejo.
Če boš tiho in v sebi držala ne bo dobro. Zapri jim goflje pa bo.

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 10:05:39   
Mijavček
Jaz sem ratala že imuna na take bedaste pripombe. 8)Živim v majhnem kraju in sem "bila" že ene parkrat noseča.:grrr: najbolj zanimivo je bilo, ko sem bila na laparoskopiji in takrat so tudi že vsi vedeli, da se bova kmalu poročila. No, ena kura me je vidla v porodnišnici in potem me niso več spraševali če sem noseča, ampak kdaj mam rok.
Evo vidiš, povsod je tako. Pomojem najbolj, da obrneš na hec, najhuj pa je, če se neki skrivaš, pa pretvarjaš, da še ne delata na tem, ker pol samo še bolj rinejo vate.

Lp Mijavček:muca:

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 10:08:08   
emaa
odmisli, jaz zdaj ko sta že dve leti, rečem, da sva neplodna, da bo, ko bo, pa ni problema, ker imamo v moji družini par, ki je šel na IVF, za njegove mi je pa vseeno kaj mislijo, vejo, samo tašča, pa njegova sestra ve kaj več, za ostale me pa briga

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 10:11:27   
najci
AnaL, kot da bi brala svojo zgodbo... Popolnoma isto se je nama dogajalo. Zdaj, ko pa zadeva traja, tako kot pri tebi, že več kot 2 leti, so pa kar malo utihnili s takšnimi vprašanji.
Jaz sem vesela, da vsi prijatelji in bližnji v družini vejo, kakšna je situacija, ker sva jim sčasoma že tako povedala. Za ostalo žlahto mi je pa tako vseeno in tudi le rečem ''bomo veseli, ko bo''.
Ja, so bile faze (in še vedno na trenutke so), ko so me takšna vprašanja čisto potrla. Ampak če se spomnim sebe 5 let nazaj, sem tudi jaz znanko, ki je bila že kar lep čas poročena, pa še ni imela otrok, večkrat vprašala, kdaj bo. Nažalost takrat pojma nisem imela, kakšne težave so to lahko. Ljudje se jih sploh ne zavedajo, če niso sami v takšni situaciji. Odkar sem jaz v njej, vem da tega vprašanja ne bom nikoli več nobeni postavila!!! Tudi tista znanka je sicer potem zanosila, vendat z umetno oploditvijo...
Vsem nam želim veliko upanja. Tudi nas vse nekje čaka :duda:...

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 10:14:18   
maja75
Joj punce, kolk je men vse to domače, znano! V službi me vsakodnevno nekdo zagnjavi, prjatli, sorodniki, vsak k ma minuto časa! Včasih sem se znala pošaliti na ta račun, zdej se pa res ne morem več. Ko mi kdo kaj reče, mi solze udarijo na oči. Večina jih utihne, sem pa mela par butastih primerov, k so kar vrtal vame. Tisti, ki so mi blizu vejo, da si želiva otroka indelava na tem, drugim pa niti v sanjah ne govorim ničesar.
Vem, da za večino fosil 1 leto truda ne pomeni kaj veliko, men se je pa glih v tem mescu zgodil, da sem mela res full hudo krizo. Mogoče še Klomifen mal vpliva in je za znort.
Neprestano se ukvarjam sam s tem, a je kej narobe z mano, z možem...??? Obupno! Trudim se, da bi vse odklopla, pa ne gre. Okoli mene so sami dojenčki al pa nosečnice, kar še poslabša moje psihično stanje. Septembra greva na nadaljne preiskave. Držte pesti!

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 10:22:21   
kitty
:((:((:((:((:((:((:((:((
En dan bodo :angel::angel::angel:tud nam poslal čudovite majhne :duda::duda::duda: Sej veste kaj pravjo, težje ko neki dobiš, bolj ceniš...:)

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 10:27:42   
CUKRČEK
Pa saj najbrž noben ne misli nič slabega, samo firbčno so in se ne zavedajo, kako taka stvar boli.

Tudi midva sva se trudila eno leto. Že ko sva se poročila, so začeli s tem, kdaj bomo naročl. Pa sem vedno rekla le, da bo ko bo. Me je pa vseeno ful bolelo, ker sem se že fajn sekirala zaradi tega.

Pol sem pa imela še enga idiota za ginekologa, ki mi je vedno očital, da tako debela pa že ne bom zanoila in da če slučajno bom, da ne bom mogla donosit. To je šele bolelo!
Ampak sem na srečo zanosila in imela zelo lepo nosečnost in sedaj imava prekrasno hčerko9nebesa

Vem, da je težko odmislit in preslišat besede drugih ampak vseeno poskusite.

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 13:34:59   
zrak
Kakor da poslušam sebe. Čim se malo slabo počutim, mislijo, da sem noseča. Čim sem pred M in imamo trebuh napihnjen mislijo da sem noseča... Tudi meni gre vse to na živce... Ko odgovorim, da nisem pa začnejo, kaj čakata, saj nimata 20 let, čas je že.. ne bodita sebična in egoistična, z leti potrpljenje mineva in živci tudi..:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Vtikajo nos kamor jim ni treba in se niti ne vprašajo mogoče se ne prime... sicer pa pravim to ni njihova stvar...in zato se zanje niti ne zmenim...Ko bo bo in upam, da nama bo ratalo še letos in tudi vsem vam.. Kot vidim se zdaj kar vrstijo ena za drugo... tudi me bomo na vrsti :bravo::bravo::bravo:
ne zmeni se zanje, to je pa zate :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 14:43:43   
nanica
Tudi meni zelo znana zgodba. Jokala sem prevečkrat, ranljiva sva bila oba z možem, zdaj pa je že nekaj časa mir. V bistvu je mir, odkar sem se odločila, da bom tudi jaz zelo direktna do ljudi, ki me sprašujejo take intimne zadeve in da bom tasta npr. vprašala, kako pa kaj njegova erekcija,... Pa tako daleč sploh ni bilo treba.
Zdaj sva pa že tako stara;), da si že vsi želijo, da bi kaj prijokalo na svet in držijo z nama in ne težijo več. In midva sva se odločila, da bova začela delati na tem. :sloncek::sloncek::sloncek:
Nanica

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 15:13:22   
majamo
Nanica

To je pa najboljša finta kar sem jo danes slišala. To z erekcijo mislim. Bom jaz mojga tudi to vprašala :)-:)-:)-:)-:)-.




(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 15:27:53   
Zen-a
Punce hvala vam, mi je malo lažje.
Se bom spomnila tudi jaz kakšno finto, da jim bom zaprla usta :pujs:

Lep vikend vsem

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kdaj bo srečni dogodek????
19.8.2005 18:59:47   
Maša26
nanica :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Sicer pa, se podpišem pod vse, kot bi jaz govorila. Drezajo v rane, ti se moraš pa nasmihat, kot da ti je to čist by the way in z nasmehom odgovarjat da bo, ko bo.

Saj ne da vsi slabo mislijo, velika večina nima pojma, da nam je to boleče, ampak zato mi ne grejo nič manj na živce. :grrr::grrr:

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kdaj bo srečni dogodek????
20.8.2005 15:25:28   
mihi78
ne oziraj se na te zadeve 8)
midva že tudi dve leti delava na :duda:, sicer nimam težav z zanositvijo zato pa z donositvijo. v dveh letih sem 3 spontano splavila :((:((:((:((
midva sva to uredila tako, da sva s prijatelji, starši odkrito govorila o najinih težavah. je pa res, da nima vsak želje razodevati svojih težav. želim ti, da bi čimprej ugledala :modri: ali :roza:!
LP :rozica:

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kdaj bo srečni dogodek????
21.8.2005 18:54:37   
stuhica
oj ja kot da bi to kar si napisala pisala jaz sama!
Sicer meni tud že težijo in mi gre rahlo na jetra ker samo še otem je debata kamorkoli greva!

lani sem imela IMN letos ponovno ampka kao naj jest pa zdej vsakmu razlagam zakaj in kako svojim domačim sem sicer rekla da naj me vsaj eno leto ne sprašujejo kdaj bo pa kaj čakata itd... ampak kolegom in sodelavcem ne mislim več razlagat, da sem letos ponovno imela IMN!
Je pa težko ne vem poskusita včasih malo preslišat jest se naredim kar mal gluho in se sploh o stvari ne pogovarjam enkrat sem bila pa zlobna in sem rekla da bi blo dobr če bi si ljudje najprej pred svojmu pragom pogledal in firbcal, ne pa da jih briga za druge! bo že ko bo prišel primeren čas za to! Otrok že ve kdaj bo taprav cajt !

To je čist vajina zadeva ! Folk je tolk nekultiviran in dobesedno zažira že v človekovo zasebnost vsaj jest sem dobila tak občutek včasih!

ej veselo na delo nepustita se motiti!

(odgovor članu Zen-a)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?