Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, grem pa danes po recept za klomifen in mi naroča da vzamem 4 na dan 5-9 dan menstruacije????zelo mi je cudno...dala mi je dve skatlici tablet. v prvem krogu sem jemala 2 na dan 5-9 dan, ker imam PCO,nisem ziher ali naj vzamem kot je narocala ali pa raje po 2 na dan kot v prvem krogu? Hvala...
 , grem pa danes po recept za klomifen in mi naroča da vzamem 4 na dan 5-9 dan menstruacije????zelo mi je cudno...dala mi je dve skatlici tablet. v prvem krogu sem jemala 2 na dan 5-9 dan, ker imam PCO,nisem ziher ali naj vzamem kot je narocala ali pa raje po 2 na dan kot v prvem krogu? Hvala... 

s Klomifenom in je v 4.ciklusu ratalo. Jemala sem od 5. do 9.dneva, po eno. Reagirala sem ok ...
   s Klomifenom in je v 4.ciklusu ratalo. Jemala sem od 5. do 9.dneva, po eno. Reagirala sem ok ...  

. Zaenkrat jem 2krat na dan po 1 tableto.
 . Zaenkrat jem 2krat na dan po 1 tableto.