|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen in menstrualni ciklus
5.1.2006 15:24:55   
rebeca
Pozdravljene!

Končala sem z drugo škatlico klomifena in danes je 33. dan.
Menstruacije še ni, kakšne znake nosečnosti tudi ni, razen rahlo sšikanje v spodnjem delu trebuha.
m dobila user posted image , zato sem najprej pila dabroston potem pa ponovno klomifen. V času jemanja klomifena sem imela tudi ultrazvok, kateri je pokazal zelo dobre izvide. Maternica je bila rahlo povečana in sluznica odebeljena, se pravi  bi mogla pridet user posted image  ali pa user posted image .

Kaj naj nardim, ker se bojim ponovnega razočaranja ,naj še malo počakam s testom?? Koliko je bil dolg vaš cikel s klomifenom???


Lep dan še naprej

Rebeca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klomifen in menstrualni ciklus
5.1.2006 16:34:24   
cica
Pozdravljena, tudi jaz sem jemala klomifen in se je ciklus kar podaljšal. To se vedno zgodi. S testi še malo počakaj!

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: klomifen in menstrualni ciklus
5.1.2006 20:57:55   
biba.73
V mojem primeru je takole:

Klomifen jemljem od 3.-7. dne ciklusa (1 tbl.) in nato Dabroston od 18.-25. dne ciklusa (2 tbl./dan). V prvem ciklusu jemanja sem dobila user posted image  šele 36. dan, kar je bilo enajst dni po zadnji tbl. Dabrostona. Kar malo čudno, čeprav sem mislila, da bo prišla v enih treh dneh od zadnjega Dabrostona. Me je pa tam okoli 20. -22. dne tako močno špikalo v jajčnikih, pa sem si rekla, da so verjetno kakšni stranski učinki tablet, saj sem verjela, da bo user posted image  prišla 28. dan, ampak v resnici je bila pa to očitno ovulacija. Pa glih takrat nisva nič user posted image  . Ja škoda. Še en dokaz, da mora bit res akcija na 2-3 dni.

Sedaj sem v drugem ciklusu jemanja tablet in Klomifen je že mimo in tudi h ginekologinji grem na UZ naslednji teden, da pogleda, kaj se pri meni dogaja.

Moram pa še povedat, da imam malo problemov z aknami in se mi je situacija po Klomifenu oba meseca znatno poslabšala. Torej zoprn stranski učinek.

Upam, da nam čimprej rata! Srečno punce!

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: klomifen in menstrualni ciklus
6.1.2006 8:15:08   
Manja77
Moj ciklus je bil skoz nereden in dolg. Tudi po jemanju klomifina se ni bistveno skrajšal. Menstracijo sem dobila na 37 dan.

(odgovor članu biba.73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: klomifen in menstrualni ciklus
8.1.2006 17:41:44   
agnes
He he, pa nas je kar nekaj!  Sama sem ta mesec prvič na klomifenu. In kakorkoli že trideseti dan bom 100% naredila test, mislim, da se mu reče Time in pokaže rezultat že 10 dni po oploditvi. Prej sem vedno (ne)čakala na M tako intenzivno, da se mi moj ciklus od samega stresa prestavil na 40 dan (namesto okoli 30 - 34). Šele ko sem 40 dan naredila test in ni bilo nič sem že v naslednjem trenutku dobila user posted image . Torej zate ne vem, sama pa bom prav gotovo naredila  test in bo kar bo!
Lp in vso srečo, Agnes

_____________________________

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu Manja77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?