Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, za sabo 1,5 let poskušanja
, HSG, spermiogram, mam PCO in čakam na laporoskopijo. Vsak mesec
. Vse prjatlce okol mene so
skor v prvem šusu je ratal. Sm čist povožena. A je kera že zanosila kmalu po laparo? SM že čist obupana da mi ne bo ratal. Hvala za odgovore...

. Ampak se nama je zdaj začel postopek preiskav, pa bomo videli, kje je problem. Verjemi mi, da zdravniki vedo, kaj delajo in da boš s to operacijo en korak bližje
.
takrat, da bi vpila, da bi rada pa ne gre in nej mi dajo mir! A kej veste, kaj sledi po laporo?
, po laporoskopiji pa bomo vidl. Tud HSG ni bil porazen, je kazal samo mal manj razširjene jajcevode, nč tragičnega, pa ovulacije smo spremljal in je kazal da folikli so zreli, da počjo, pol pa ne vem kaj se zgodi. Tud spermiji so bli živi po odnosu 15 ur- ko sm šla na pregled. V maternici pa imam majhno pregrado. AMpak sm
k čist nč konkretnga ne pove, kaj in kako, pa pol lahko sam čakaš in čakaš... Hitim pa že proti 30
? A sta že kere od teh pregledov dala čez? JA sej to maš čist prov, kaj jih briga, sej glih to je tist, k če komu poveš si tema pogovora ob vsaki prilki, k so vse kolegice vesele, da jim je tolk hitr ratal in se pol pohvaljo-lej unidvema pa ne rata že fulll časa. Katastrofa. Joj, ful vam hvala za odgovore in podporo
za
. KAko pa gre tole merjenje BT? A uporabljaš kakšne Ovulacijske teste? No vse dobro, pa javi čimprej
ampak boli samo ko ti kontrast not spustijo-ene bolj ene manj, odvisno. Jz mam že tko mal manjšji prag bolečin, ampak ni panike, če bi to pomagal bi šla še enkrat, veš. Na preiskave pa hodiva k dr.Rešu v Dravlje, baje je full OK glede na Leonišče, ker se vsak ciklus neki odvija, to je res, ampak mene mot k nč konkretnega ne pove, pol ti pa prpele tako, da če ne bo gremo pa na umetno
kot da je to kr tko by the way. Me vsakič kr mal šokira. Kam pa vidva hodta?
Po mojem morta prvič oba na pregled vedno, da določjo med kero vrsto parov spadata, ker vaju bojo tam sprašval tud razne stvari kot so kolk let sta skup, ....
.