|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhinja-mnenje in nasveti prosim
30.5.2008 12:40:54   
pajčolanka
Torej, zdaj gre zares, do jeseni nekje bom imela končnooo svojo novo kuhinjo.
prostor za kuhinjo je grozen-troje vrat, pa še mansarda.
tukaj sem si narisala kuhinjo kot si jo predstavljam jaz in bi naj nekako tako zgledala http://lucijana.moj-album.com/

mere prostora so 400*380cm ostalo se tako vidi na sliki, tam kjer so narisani steklaki-med hladilnikom in steno je odprtina-oz. so namontirana harmonika vrata skratka odprtina kamor pridete v dnevno. tam med pomivalnim koritom in elementi pod mansardo so dvojna balkonska vrata. v kuhinjo pa pridete tam kjer so narisana lesena vrata.
hladilnik je na sliki širok 70cm, moj bo širok 60cm in visok cca 120cm.
pri pomivalnem koritu...pride spodaj še pomivalni stroj, voda pa mora biti tam kjer sm jo narisala ker je ne bomo prestavljali. pri koritu nisem narisala zaključnega elementa, moral bo biti poševno odrezan oz. nekako prilagojen ker je tam na koncu od stene do balkonski vrat le cca52 cm stene. zgoraj sem narisala tudi take zaključne poličke. se mi zdi da drugega ravno ne preostane. stena na kateri je hladilnik...do balkonski vrat ima mere 310cm.

mansarda je višine 120cm, tam kjer sem narisala mizo sem mislila mizo v višini pulta(na sliki je nižja) v bistvu v stilu šanka. to bo miza za kavice, zajtrk...jedilna miza bo v drugem prostoru. del elementov pod mansardo bi imel mere nekje 190*200 plus miza ki bi zaključila celoten U del.

upam da sem zgoraj napisala približno razumljivo user posted image

Druga stvar ki me iz. naju zanima je cena kuhinje. Za kuhinjo brez aparatov z elementi kot so na sliki sva pripravljena odšteti okoli 4.000€.
Sedaj pa naju zanima, kam po kuhinjo? Kje bi dobila za nekako tak denar nekaj spodobnega. Vem da za tak denar neke top kvalitete ni za pričakovati pa vendar, kje bova za tak denar dobila najboljše?

Že vnaprej hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
30.5.2008 13:31:17   
Anonimen
Jaz sem ravno prejšnji teden naročila kuhinjo Gorenje. Če te zanima ti lahko pošljem izris kuhinje, ker imam tudi jaz mansardno. Imam pa Sigma grafit.

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
30.5.2008 13:46:36   
ženska
Čudovita je, kje bi jo pa dobila ti ne vem povedat. Edino nekaj bi jst naredila drugače, in sicer VEČJI hladilnik. Rajši bi dala stran tisto omarico, samo da imam hladilnik tak kot se šika-prostoren. Jaz imam takega malega, kot si ga želiš, pa sem ful jezna, ker ne spravim veliko not, še predvsem sedaj poleti, ko je veliko pijače. Pa imam samo enega malega user posted image . Ko se mi selimo v hišo, nabavim največjega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
30.5.2008 15:54:58   
melanija
Ne vem kako je sicer ostala osvetlitev prostora, samo jaz bi zapolnila še tisti del zraven hladilnika. Dala bi pa nizko omarico pač kot je pult, hladilnik pa bi prestavila na drugo stran k zidu. Tako bi bilo več delovnega prostora. Seveda če je možno zaradi osvetlitve, da potem ni preveč temno ali pa vsaj kos pulta - spodaj brez elementa, tako imaš še vedno vso svetlobo samo imaš še del pulta. Drugo mi je pa super.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
30.5.2008 20:46:37   
pajčolanka
melanija hladilnika ne morem prestavljat ker tam pri pomivalnem koritu je stena široka samo cca 52cm. pulta pa tud ne morem dodat k hladilniku ker tam kjer so steklaki je odprtina-kao vrata(mava gor harmonika vrata) in tam skozi prideš v dnevno.
delovne površine računam da bm mela čist dost pod mansardo-na pultu direkt pod mansardo mislim met kuhinjske aparate(mikrovalovka itd...) levo bi bila delovna površina, desno pa miza ki bi bila lahko tudi pomožna delovna/odlagalna površina.
osvetlitev je taka da je na sredini ena luč, ampak to si lahko še kj zmišljuejm, lučke nad delovno površino itak pridejo še dodatno.
ženska hladilnik se ti zdi mali?
jaz mam zdaj unga višino 85cm in je definitivno preeemajhen. bo pa samo hladilnik, brez zamrzovalnega dela.
roda17 zelo vesela bi bila tlorisa da malo vidim kakšne cene majo.
ker mi ni ravno uno da grem v 10 salonov pa povsod bi mi jo zrisali, cena bi bila pa vredu samo v kakih 4...pač da malo vem katere firme sploh gledat. v vsakem primeru odpade rutar, ostalo pa bomo vidli.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
30.5.2008 21:15:00   
Anonimen
Ti odgovorim samo na vprašanje glede cene, glede sestava se bom poglobila jutri, ker sedaj nimam časa user posted image .

Za 4000€ brez aparatov dobiš za tako veliko kuhinjo brez problema Sveo, Gorenje, Nobilio, Dan Kuechen in kaj podobnega, to so vse kuhinje srednjega ali srednjega višjega razreda, kvaliteta OK, razlika v teh proizvajalcih je v številu in možnostih različnih proizvajalcev, detajlih,... Načeloma je več ima možnosti, barv, podorbnosti, dražja je kuhinja.
Vsaj za zgoraj tuje naštete firme vem, da ti naredijo tudi omarico po meri (ker rabiš v kotu z krajšo stranico)

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
30.5.2008 21:31:05   
pajčolanka
ankica ti mene zezaš? sem mislala da mi te malo boljše firme odpadejo...ker to je po metraži  ene 7m kuhne plus miza in zgornji elementi.
no saj če gledamo v tolarjih je to miljon sit....
glede zunajosti kaj vem, uno lakasto nebi mela, bi pa mela čimveč predalov-se mi zdijo ful praktični...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
30.5.2008 21:41:57   
pajčolanka
no nobilia so mi ful lepe.
ravno pri tej zeleni sm dobla končno idejo kako združit rezervno delovno površino+mizo... in mi je zelena fuuul lepa.user posted image   http://www.ilambienti.com/prodajni-program/kuhinje/sprint
v tole sem itak zaljubljena od kar so jo dali ven http://www.gorenje-no.si/sibila_apricot ker je fuuuuul lepa.
ta je tud lepa...
http://www.gorenje-no.si/selena_vanila_lesnik
tale zelena je tud noro dobraaaa
http://www.gorenje-no.si/rea_zelena-merano

hecn ful mi je všeč, taka zelena barva, mi je kar mal grozno ker si nikoli nism najbolj predstavljala zelene kuhne ampak ti dve zeleni sta pa ful dobri...
aja ups...marles je verjetno ta oreng drag, ne? no ampak nobilia je tud lepa.
kaj več kot pa o lepoti pa ne vem povedat ker se ne spoznam.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
30.5.2008 23:26:35   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Ne, nič te ne hecam. Vem za okvirne cene, ne točne, lahko ti povem tako na oko za nekaj nemških in nekaj italijanskih podjetij, koliko okvirno te kuhinja pride. Pri končni ceni kuhinje je odvisno marsikaj, npr. če daš povsod predalnike, bo nekako dvakrat dražje, kot če daš navadne omarice s policami. So pa predalniki zelo fajn in uporabni, važno pa je, da imajo kvalitetna vodila (bloom motion ali kaj podobnega).

Marles je malo slabše kakovosti kot npr. Svea in Gorenje, s tem, da se je zlasti slednji v zadnjem času popravil v dizajnu in izbiri (barv, materialov, dodatkov).

Kaj pa ta varianta:
- gledano od vrat v dnevno sobo proti balkonu: predalnik, 15-cm izvlečna omarica, pečica s štedilnikom, pomivalni stroj, omarica za korito + ne vem, koliko prostora še ostane, ena po meri narejena omara. Zgoraj viseče omarice + napa.
- od balkonskih vrat proti kolenčnemu zidu: hladilnik (višinsko mislim, da bi se ti pošlo, potem pa niz omaric.
Ti bom jutri zrisala, zdaj grem spat user posted image user posted image user posted image .

Lahko pa malo pobrskaš po forumu gradja, kakih dve strani nazaj je bilo že govora o kuhinjah, pa kaj je važno in kaj vpliva na ceno, na kaj paziti.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 30.5.2008 23:27:44 >

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 0:11:39   
ZmajTolovaj
Živijo,
midva imava Sveo; takrat (pred dvema letoma) sva izbrala skoraj najdražjo, pa je bil leseni del ravno tam ene 4000 eur. Ampak najina kuhinja je v U, no skoraj v O, ker je še šank, in dražje naju je prišlo predvsem zaradi kotnih elementov - če bi sestavila tako bolj "vodoravno", bi bilo dosti ceneje.
Hočem rečt, ja, že zelo fino dobiš za ta denar!
Hladilnik bi imela pa tudi jaz večji ... Drugač pa je super!


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 0:23:46   
Anonimen
No kolikor sem jaz gledala te kuhinje dobiš za takšen denar dobro kuhinjo. Ker sem navadno zelo direktna ti moram reči, da mi izris pa ni najbolj všeč. Sicer res, da nas nisi spraševala o postavitvi in podobnem bi vseeno dodala nekaj pripomb (če seveda lahko):
- v omarici nad hladilnikom imaš narisane neke ozke predalčke. Menim, da bosta zgornja 2 zelo neuporabna in zelo težko za odpirat, razen, če niste dvometraši,
- prav tako so po mojem nefunkcionalne poličke na skarjni desni strani nad pomivalnim koritom,
- viseče omarice nad pultom pri zajtrkovalni mizici visiji kar nekje tam v zraku,
- miza v mansardi bi bila zame zelo moteča.

Menim, da bi morda lahko del mansarde zaprla v celoti s kakšnimi omarami od tal do stropa. S tem bi optično povečala del prostora, pridobila veliko dragocenega prostora za shranjevanja, kuhinja pa bi bila bolj povezana...
To je le moje mišljenje - pa brez zamere in veliko užitkov v novi kuhinji.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 7:16:45   
pajčolanka
Ankica hladilnika jaz nebi prestavila ker se mi zdi da če ga dam tja kot si ti rekla mi nekak "zapre" svetlobo ki prihaja od balkona.
lahko pa da ma večjega, sem vidla da obstajajo tud uni 155cm višine al kaj.
mah najbolj idealno bi bilo če bi čist zaprla balkonska vrata in tam naredla okno, ampak  to ne bo šlo.

miša99 seveda komentarji so dobrodošli.
tisto omarico nad hladilnikom sem pač dala tja bolj z namenom da se vidi da čaunam da bi tud tam mela kakšno omarico. čeprav glede na to da bo hladilnik višji, se čist zna zgodit da je ne bo.
tiste polične nad pomivalnim koritom se strinjam niso najbolj posrečene. mislim da bo tam prišel poševno rezan element.
viseče omarice nad pultom nasproti zajtrkovalne mizice niso dokončno narejene. hočem reči, da so mogoče res nametane vendar bi jih pač dali tako in take kot bi pasale. bojo pa sigurno tam. ampak tako da bo lepše zgledalo.
ne razumem zakaj te miza v mansardi moti? celo stanovanje imam mansardno in drugače ne gre. bova pa glavno jedlino mizo postavila v del dnevne, kuhinja pa bo samo kuhinja. se mi zdi pa taka mizica precej praktična. če bom kdaj jedla sama ali bom imela samo prijateljico na kavi itd...hkrati pa je lahko odlagalna in delovna površina.  bova lahko kamot v kuhinji.
drugače pa ful hvala za mnenjauser posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 7:19:05   
pajčolanka
ups miša99 sem šele zdaj videla katere predalnike misliš. ni nujno da bodo tam predalniki, lahko bo polica, ali element z izvlečnimi košarami..ali pa nič.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 9:38:53   
Anonimen
Pajčolanka, mi bi lahko osredovala mere od vrat v dnevno do balkonskih vrat in od balkonskih vrat do kolenčnega zida? Se bom skušala malo pozabavat z izrisom.

- pri vgradnem pomivalnem stroju moraš upoštevat, da zadej ne sme biti nič, nobenih odtokov, dotokov za vodo,... ker po globini pride skoraj do stene.

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 10:24:23   
pajčolanka
ankica veš de.
zid do balkonski vrat je mera točno 52cm, balkonska vrata(zidna odprtina) pa je 137. od balkonskih vrat do kolenčnega zidu je pa 189cm.
hladilnik je lahko kamot višji, prestavljala ga pa nebiuser posted image ker tisti del v pod mansardo kjer bodo elementi je že tako mičken bl temen.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 11:34:10   
Anonimen
Npr. nekaj takega: http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=23088&asortType=3&apage=1

Narisala sem vgradni hladilnik, ker ne znam narisat prostostoječega user posted image user posted image user posted image .
pa tam pri koritu je širina omarice 50 cm, za globino pa bo morala biti narejena po meri. Višina pulta je 91 cm.

Tiste predalnike pod streho imam jaz za shranjevanje hrane in večjih posod, so mi super fajn user posted image user posted image user posted image .
Mogoče dobiš kakšno idejo user posted image .

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 11:56:37   
Strawberrie Cherrie
Ok, da še jaz malo navržem svoje poglede na tvojo kuhinjo.

- na tvoji skici je po tleh parket, kar mi je veliko ljubše, kot pa ploščice, ki jih je dala Ankica
- barva same kuhinje mi ni vešč, ampak to je stvar okusa. raje bi dala bolj nevtralno barvo kuhinje, in bi malček raje pretiravala pri stenah. tudi s fototapetami se da fino kombinirat.
- naslednja stvar, ki me rahlo zmoti je natlačenost kuhinje. jaz bi izbrala samo spodnje elemente, brez teh zgornjih, mogoče na vsako stran nape tiste zg.elemente, ki so kombinirani s kaljenim steklom.
- definitivno ne zg. elementa nad hladilnik in res nujno je hladilnik ali prestavit, če pa le to ni mogoče, bi jaz na tvojem mestu razmislila o vgradnjem, ker mi vse skupaj deluje malo proti s temi steklenimi zidaki.
- otudi širino zadnjega mini elementa iz 10, spremenila na 20 in potem dala raje namesto nape 60, napo 90. tiste zg.poličke, kot zaključni element, se mi zdijo zgolj lovilec prahu in za razstavo porcelanastih figuric, ki že lep čas ne pašejo v kuhinjo.
- ok, umivalnik. a misliš imet pomivalni stroj? potem takšnega umivalnika ne potrebuješ, daj raje malo manjšega, ob umivalnik pa na delovno ploščo namesti še takšen majhen odcejevalnik (za džabe ga prodaja ikea).
- ok, tisti pulti pri poševni steni mi tut ne sedejo.sp. zgornji elementi ne. jaz bi v tisti kot raje dala mizo.
pa daj povleči elemente preko tistih steklenih zidakov do konca.
- pa še malo zaradi mize, ne vem, zakaj mora bit fiksirana na steno? mogoče bi ob tisto steno dala vgrdno omaro do zidu, da ne bo prehoda med pultom in zidom, mizo pa pomakneš k radiatorju?


Ok, samo par majhnih opazk, upam, da ne zameriš, ampak res mi deluje prenatrpano in slabo razporejeno. Če te ne moti, bom še sama poizkusila ti nekaj izrisat. Ker ravno nimam kaj za delatuser posted image
Aja, a belih frontov pa ne bi imela? to sem te že mislila na začetku vprašat? mogoče v kombinaciji s temno rjavim lesom?

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 31.5.2008 11:57:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 11:58:04   
pajčolanka
oja ful je luštnauser posted image
no mansardni del si ti ful lepš naredla. tiste poličke so ful lepe. bi jih tud jaz mela. si čist fajn predstavljam da mam tam kozarce, skodelice za kavo in čaj....
no saj hladilnik bi itak bil lepš vgradni. a je to velik dražje pol? če si daš narest vgradnega? edin korito bi mela enako sam da bi mela še malo odcejevalnega dela zraven.
ful si lepo narisala, kje to rišeš?
ma saj bova šla, enkrat mal naokrog, pa da nama zrišejo.
najprej bova itak šla v sončka ki je edina taka trgovina na koroškem, pol bova pa vidla...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 12:03:59   
Strawberrie Cherrie
http://www.nobilia.de/home/en/#/produkte/showroom/weiss_vanille_cafe

tale prva bela je res lepa, poizkusi si predstavljat v beli barvi.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 12:08:21   
pajčolanka
*SC, najprej par reči, tam kjer so steklaki je v resnici odprtina ki vodi v dnevno, ampak nism vedla kako naj nakažem odprtino.
*barva sploh ni fiksna niti stene sem pač neki skup dala da kao približno zgleda. mi je pa všeč zelenauser posted image
*po tleh bo ziher al pluta al pa parket. tegi od tega.
*zgornje elemente želim imet ker jih mam trenutno mičken več kot jih je na skici pa mi hodi malo.
*so mi pa zelo lepi taki od ankice.
*hladilnik bo kamot vgraden, bova vidla no.
*tiste na koncu sploh nsio nujne. anka jih ni dala in je čist kul. jih vglavnem 99% nebo.
*tudi umivalnik ni fikse, bom pa vsekakro mela takega ki bo imel zraven malo odcejevalnika. in ja pomivalc bo in sicer vgradni.
*pulti pod mansardo bodo ostali, ker mi drugače hodi malo premalo delovne površine in spodnjih elementov. do radiatorja pa je ne bom podaljšala.

v bistvu je ankica narisala tako kot si jaz želim, samo jaz nisem znala tako lepo.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 12:09:21   
pajčolanka
SC je lepa zelo, ampak svoje kuhne si reeees ne znam predstavljat bele in 100% ne bo bela. mi ne pali pa konc.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 12:10:03   
pajčolanka
http://www.nobilia.de/home/en/#/produkte/showroom/weiss_vanille_cafe
ta je lepa...

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 12:20:18   
Anonimen
Pajčolanka, to sem narisala v programu na strani nobilie (kuchenplannung), kjer lahko narišeš marsikaj, ni pa tako obsežen, kot njihov licenčen program. Če bi imela tega (uporabljajo ga v prodajalnah), potem bi ti lahko narisala točno taka vrata, kot jih imaš, pa tisto po meri narejeno omarico, željena tla (tudi meni je parket ljubši user posted image ), rožice na police, razgled skozi okno user posted image user posted image user posted image . Samo v teh licenčih progamih in katalogih je toliko možnosti, da ne moreš verjet, kaj vse se da narediti.

Je pa kombinacija vanilija caffe-mislim, da najbolj prodajana nobilijina barva. Pa gorenje ima tudi eno podobno barvo. S epa ti zna zgoditi, da mogoče kakšen neizkušen prodajalec ne bo znal narediti tiste omarice po meri (jo narisat, mislim), se pa da, vsaj za te tuje kuhinje vem, da, naši mislim, da ne delajo. Vprašaj, ti bodo že povedali.

Če še nimaš hladilnika, potem cena tudi za vgradnega ne pride tako bistveno višja, da bi zelo podražilo kuhinjo. Dražji so razni dodatki (npr. poličke, lučke).

Aja, lahko imaš tudi korito z odcejalnikom nad pomivalcem, seveda, ni problema, samo ne vem, če se potem zvok ne prenaša bolj, ker nad pomivalcem ni pulta v celoti (sicer sem imela sama tako narejeno, pa me ni motilo)

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 12:25:05   
rija
meni pa nobena ni všeč. sploh pa ne mansardni del.

jaz bi tega naredila v eno samo veliko omaro, brez lovilcev prahu. da imaš vse tam noter, glede na to, da shrambe najbrž nimaš user posted image elementi vsekakor malce globlji, da nimaš samo poševnine, tudi hladilnik bi dala na to stran.

na kontra strani pa bi naredila samo spodnji del elementov, zgoraj pa kot je rekla SC neko odpičeno fototapeto živih barv.

fronte bi vsekakor vzela bele.

in če se le da, bi steno, kjer so vrata v jedilnicouser posted image  malce razbila, dala večja steklena vrata.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 12:34:30   
pajčolanka
ma no že tretjič pišem da tam kjer so narisani steklaki ni steklakov ampak sem z njimi samo nakazala odprtino ki vodi v jedlinico+dnevno.

shrambo imam in to dost veliko. gre se mi najbolj za malo več delovne površine, ki je trenutno nimam dost, za čimbolje izkoršičen prostor zgoraj-torej čimveč polic in zgornjih elementov-seveda v mejah okusa.

fronte ne bodo bele 100% ker mi bela ne potegne. všeč mi je vanilija-kava kot sem zgoraj prilepila pa tale kombinacija mi je tudi zelo zelo všeč. http://www.ilambienti.com/prodajni-program/kuhinje/sprint

ankica v bistvu mam skoraj vse kuhinjske aparate in nobenga. mam hladilnik, štedilnik, pom. korito....ampak vse pride novo.
pride vgradni pomivalc, vgradna pečica, vgradni štedlinik in mislim da tudi vgradni hladilnik.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?